Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS PLUS KIT
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS PLUS KIT

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

  • SW10566
  • VS6-ESP-KIT-C
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
29 830,90 kr *

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
Produktinformation "VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS PLUS KIT"

Som kund hos VMware kommer du att bli glad över att VMware har släppt sin senaste produkt, vSphere 6 Essentials Plus Kit. Den nya produkten är en uppgradering av den tidigare versionen och erbjuder fler funktioner och fördelar för kunderna. Paketet innehåller vSphere 6 Essentials Plus licens, ett års support och prenumerationServices och en kupong med 50 % rabatt på utbildningen. Med denna nya version fortsätter VMware att skapa mervärde för sina kunder genom att tillhandahålla innovativa produkter som gör det enklare än någonsin att driva verksamheten effektivt.

Några av de viktigaste förbättringarna i vSphere 6 är:

-Förbättrad prestanda: En av VMware:s högsta prioriteringar var att förbättra prestandan i den här versionen. Detta uppnåddes genom att optimera kodvägar och öka minneseffektiviteten.Förenklad Management: Nya funktioner har lagts till för att förenkla hanteringen, inklusive PowerCLI-integration med Windows Powershell 5.0, ett HTML5-baserat användargränssnitt för värdClient, förbättrade funktioner för autodeploy och mycket mer.Förbättrad säkerhet: Med ökande dataintrång är säkerheten viktigare än någonsin. vSphere 6 erbjuder mer säkerhet genom funktioner som kryptering av virtuella maskiner och säker uppstart.-Flexibilitet: Den senaste versionen erbjuder mer flexibilitet genom förbättringar som stöd för större virtuella maskiner (upp till 64 kärnor) och virtuella hårddiskar på 2 TB."

På det hela taget erbjuder det nya VMware vSphere 6 Essentials Plus Kit betydande förbättringar jämfört med den tidigare versionen med ökad prestanda, förenklad Management, förbättrad säkerhet och större flexibilitet. Om du är kund hos VMware bör du överväga att uppgradera till den senaste versionen för att dra nytta av alla dessa förbättringar.

Letar du efter ett sätt att få ut det mesta av din VMware vSphere 6-miljö? Då bör du investera i paketet VMware vSphere 6 Essentials Plus. Det här omfattande paketet innehåller allt du behöver för att komma igång med VMware vSphere 6, inklusive tillgång till de viktigaste funktionerna i denna kraftfulla virtualiseringsplattform.

Paketet VMware vSphere 6 Essentials Plus Kit är perfekt för små företag som vill dra nytta av virtualiseringstekniken. Med detta kit kan du köra flera operativsystem på en enda Server och öka effektiviteten och produktiviteten i ditt företag. Dessutom gör de inkluderade VMware-licenserna det enkelt att komma igång med virtualisering och skala upp i takt med att verksamheten växer.

Om du vill veta mer om fördelarna med VMware vSphere 6 Essentials Plus kit, kontakta vår Team idag. Vi svarar gärna på dina frågor om denna kraftfulla virtualiseringsplattform och hjälper dig med din egen implementering!

 

Ytterligare länkar till "VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS PLUS KIT"
mer
Kundrecensioner för "VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS PLUS KIT"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.