Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS PLUS KIT
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS PLUS KIT

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

  • SW10545
  • VS7-ESP-KIT-C
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
27 806,90 kr * 30 895,90 kr * (10% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
Produktinformation "VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS PLUS KIT"

Introduktion till VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit

VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit är en kraftfull, flexibel och skalbar lösning som är särskilt utformad för att hjälpa små och medelstora företag att hantera och optimera sina IT-resurser. Med fokus på enkelhet, säkerhet och skalbarhet gör detta kit det möjligt för företag att virtualisera sin infrastruktur och optimera sin IT-verksamhet.

VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit är en allt-i-ett-lösning för små och medelstora företag som behöver en robust och säker plattform för att virtualisera sin infrastruktur. Den innehåller alla funktioner i vSphere 7 Essentials, men erbjuder ytterligare fördelar som hög tillgänglighet, vSphere Replication och vSphere vMotion. Med dessa förbättrade funktioner kan organisationer minimera driftstopp, säkerställa dataintegritet och förenkla underhållet.

Förbättrad virtualisering

VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit innehåller omfattande virtualiseringsverktyg som möjliggör effektivt resursutnyttjande. Det möjliggör centraliserad hantering av virtuella maskiner (VM) och övervakning av deras prestanda. Med vSphere Client kan administratörer skapa, konfigurera, lagra och övervaka virtuella maskiner.

Säkerhet och dataskydd

Med funktioner som vSphere Replication och Data Protection säkerställer vSphere 7 Essentials Plus Kit datasäkerhet och integritet. vSphere Replication möjliggör enkel och kostnadseffektiv replikering av VM för dataskydd och återställning. vSphere Data Protection ger agentlös, bildbaserad säkerhetskopiering och återställning av VM.

Avancerade funktioner i VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit

Med vSphere 7 Essentials Plus Kit kan små och medelstora företag dra nytta av avancerade funktioner utöver standardvirtualisering.

vSphere hög tillgänglighet och vMotion

Med vSphere High Availability (HA) kan driftstopp minimeras. HA övervakar virtuella datorer och värddatorer och startar automatiskt om virtuella datorer på en annan värd i klustret när ett fel upptäcks. vSphere vMotion möjliggör sömlös migrering av virtuella datorer från en server till en annan utan att orsaka stilleståndstid.

Skalbarhet och prestanda

VSphere 7 Essentials Plus Kit är en skalbar lösning som växer med dina affärsbehov. Den stöder upp till tre fysiska servrar (med upp till två processorer per server), så att företag kan lägga till ytterligare resurser när de växer. Med funktioner som Distributed Resource Scheduler (DRS) och Storage DRS kan resurser fördelas och utnyttjas effektivt för att säkerställa optimal prestanda.

Sammantaget ger VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit en robust och skalbar lösning som säkerställer enkel hantering och hög tillgänglighet för IT-infrastrukturen. Med detta kit kan organisationer modernisera sin infrastruktur, effektivisera sina IT-processer och i slutändan uppnå sina affärsmål på ett mer effektivt sätt.

Förenkla IT-hanteringen

Med VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit kan hanteringen av en organisations IT-infrastruktur förenklas avsevärt. Paketet innehåller många hanteringsverktyg och funktioner som gör det möjligt att automatisera uppgifter, vilket sparar tid och resurser.

vCenter Server för förenklad hantering

I vSphere 7 Essentials Plus Kit ingår vCenter Server, ett centraliserat hanteringsverktyg som förenklar hanteringen av vSphere-värdar och virtuella datorer. Med det intuitiva användargränssnittet kan administratörer enkelt övervaka och hantera virtuella datorer och deras resurser, oavsett hur många de är eller var de finns. VCenter Server gör det också möjligt att använda vSphere vMotion och vSphere HA, vilket maximerar IT-resursernas tillgänglighet och effektivitet.

Automatisering med vSphere Auto Deploy

vSphere Auto Deploy är ett annat kraftfullt verktyg i detta kit som möjliggör automatisering av uppgifter. Med Auto Deploy kan administratörer snabbt distribuera och uppgradera vSphere-värdar, vilket avsevärt minskar den tid som läggs på dessa uppgifter.

VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit - en investering i framtiden

Att introducera VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit i din organisation är mer än en enkel mjukvaruinvestering. Det är en investering i företagets framtida lönsamhet, IT-infrastrukturens prestanda och de anställdas tillfredsställelse.

Flexibilitet och framtidssäkring

VSphere 7 Essentials Plus Kit ger den flexibilitet som moderna organisationer behöver för att snabbt kunna anpassa sig till förändrade affärskrav. Det möjliggör smidig skalning av IT-resurser när ditt företag växer. Med stöd för den senaste maskinvaran och de senaste operativsystemen är ditt företag redo för framtida teknikuppgraderingar.

Maximera IT-effektiviteten

Med sina avancerade verktyg för hantering och automatisering hjälper vSphere 7 Essentials Plus Kit företag att öka effektiviteten hos sina IT-team. Genom att minimera driftstopp, automatisera rutinuppgifter och optimera resursanvändningen kan teamet fokusera på mer strategiska initiativ.

Sammantaget är VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit en heltäckande och framtidssäker lösning för företag som vill optimera sin IT-infrastruktur och möta kraven från den digitala ekonomin. Det ger rätt verktyg och funktioner för att maximera effektiviteten, förenkla hanteringen och i slutändan stödja ditt företags framgång.

Ytterligare länkar till "VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS PLUS KIT"
mer
Kundrecensioner för "VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS PLUS KIT"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier