Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

  • SW10565
  • VS6-ESSL-KIT-C
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
3 737,90 kr *

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
Produktinformation "VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS"

VMware vSphere 6 Essentials - den effektiva lösningen för virtualisering av små IT-miljöer

VMware vSphere 6 Essentials är en allt-i-ett-lösning för småföretag och IT-avdelningar som vill virtualisera sin IT-miljö på ett effektivt och enkelt sätt. Med sin omfattande uppsättning hanteringsverktyg, robusta säkerhetsfunktioner och avancerade virtualiseringsteknik utgör vSphere 6 Essentials en solid plattform för dina IT-behov.

Kraftfull virtualisering och hantering med vSphere och vCenter Server

Kärnan i vSphere 6 Essentials är den kraftfulla ESXi-hypervisorn, baserad på beprövad vSphere-teknik. Detta möjliggör effektiv konsolidering av servrar, förbättrat resursutnyttjande och ökad systemtillgänglighet. Tillsammans med vCenter Server för centraliserad hantering av din virtuella infrastruktur ger vSphere 6 Essentials en komplett och integrerad lösning som förenklar drift, hantering och skalbarhet i din IT-miljö.

Robusta funktioner för säkerhet och dataskydd

Med vSphere 6 Essentials får du tillgång till robusta säkerhetsfunktioner som är utformade för att skydda dina data och applikationer. Detta inkluderar funktioner som VM-kryptering, säkra startalternativ och integration med VMware NSX för avancerad nätverkssäkerhet. Dessutom innehåller vSphere 6 Essentials-paketet kraftfulla funktioner för dataskydd och katastrofåterställning, inklusive möjligheten att utföra snabba och tillförlitliga säkerhetskopior och återställningar av virtuella datorer.

Flexibilitet och skalbarhet för framtida tillväxt

Med VMware vSphere 6 Essentials kan du vara säker på att din IT-infrastruktur kan växa i takt med företagets behov. Produkten erbjuder flexibla skalningsalternativ som gör att du kan lägga till ytterligare servrar och lagring när ditt företag växer.

Flexibilitet i din IT-infrastruktur

Möjligheten att snabbt och enkelt anpassa din infrastruktur efter behov är en viktig fördel med VMware vSphere 6 Essentials. Med virtualisering kan du när som helst lägga till nya virtuella datorer, anpassa befintliga och omfördela resurser efter behov. På så sätt kan du maximera effektiviteten i din IT-miljö och se till att dina applikationer alltid har de resurser de behöver.

Skalbarhet för tillväxt och expansion

Med VMware vSphere 6 Essentials kan du vara säker på att din IT-infrastruktur kan växa i takt med ditt företags behov. Produkten erbjuder flexibla skalningsalternativ som gör att du kan lägga till ytterligare servrar och lagring när ditt företag växer.

Slutsats - VMware vSphere 6 Essentials: En heltäckande lösning för små IT-miljöer

Sammantaget är VMware vSphere 6 Essentials en robust och kostnadseffektiv lösning för småföretag och IT-avdelningar som vill komma igång med virtualisering. Med sina omfattande hanteringsfunktioner, avancerade säkerhetsfunktioner och förmåga att skala med företagets behov utgör den en värdefull investering i effektivitet och flexibilitet i din IT-miljö.

Investera i framtiden för din IT

Med VMware vSphere 6 Essentials investerar du i en lösning som är utformad för att uppfylla dina nuvarande behov samtidigt som den erbjuder potential för framtida tillväxt. Oavsett om du tar dina första steg inom virtualisering eller vill optimera din befintliga IT-infrastruktur, har vSphere 6 Essentials de verktyg och funktioner du behöver.

Dra nytta av fördelarna med virtualisering med VMware vSphere 6 Essentials

Föreställ dig en IT-miljö som är enkel att hantera, säker och anpassningsbar efter dina specifika behov. Det är vad du kan förvänta dig med VMware vSphere 6 Essentials. Utnyttja kraften i virtualisering och gör din IT till en effektiv partner för ditt företag.

VMWare vSphere 6 Essentials - steg för steg in i virtualiseringen

VMware vSphere 6 Essentials är inte bara en kraftfull plattform, utan också en perfekt startpunkt för företag som tar sina första steg in i virtualisering. De intuitiva hanteringsverktygen och lättanvända funktionerna gör att även mindre tekniskt kunniga användare kan få ut mesta möjliga av sin IT-infrastruktur.

Enkel implementering och hantering

Med centraliserad hantering via VMware vCenter Server ger vSphere 6 Essentials en lätthanterlig och organiserad virtualiseringsplattform. Via det intuitiva användargränssnittet kan du skapa, konfigurera och övervaka virtuella datorer för att optimera driften av din IT-miljö. Att skapa och återställa säkerhetskopior är också enkelt och okomplicerat, vilket gör det mycket lättare att underhålla dina system och skydda dina data.

Utbildning och support för VMware

VMware erbjuder omfattande utbildnings- och supportresurser för vSphere 6 Essentials. Oavsett om du vill lära dig grunderna i virtualisering eller har specifika frågor om hur du använder vSphere i din IT-miljö är VMware redo att hjälpa dig. När du köper vSphere 6 Essentials får du dessutom tillgång till en aktiv community med experter och användare som kan ge värdefulla insikter och support.

VMWare vSphere 6 Essentials - en hållbar investering i din IT-infrastruktur

VMware vSphere 6 Essentials är mer än bara en produkt - det är en varaktig investering i prestanda och effektivitet i din IT-infrastruktur. Med sin robusta arkitektur och rika funktionsuppsättning ger den dig en lösning som kan tjäna dig i många år framöver, samtidigt som du kan dra nytta av kontinuerliga uppdateringar och förbättringar.

Långsiktig tillförlitlighet och prestanda

Med vSphere 6 Essentials kan du räkna med en pålitlig och kraftfull virtualiseringslösning. VMware är känt för sin stabilitet och prestanda, och vSphere 6 Essentials är inget undantag. Du kan lita på den här plattformen för att köra dina affärskritiska applikationer samtidigt som du säkerställer hög tillgänglighet och prestanda.

Kontinuerliga förbättringar och uppdateringar

VMware är känt för sin aktiva produktutveckling och regelbundna uppdateringar. Med vSphere 6 Essentials drar du nytta av detta åtagande. Du får regelbundna uppdateringar och förbättringar som introducerar nya funktioner, förbättrar säkerhet och prestanda och optimerar integrationen med andra VMware-produkter och tekniker. Dessa kontinuerliga förbättringar säkerställer att din IT-infrastruktur alltid är uppdaterad och att du kan dra nytta av den senaste tekniken och bästa praxis inom virtualisering.

Slutsats - Investera i framtiden med VMware vSphere 6 Essentials

VMware vSphere 6 Essentials är en robust och kostnadseffektiv lösning för småföretag och IT-avdelningar som vill komma igång med virtualisering. Med sina omfattande hanteringsverktyg, robusta säkerhetsfunktioner och förmåga att skala med dina affärsbehov är det en solid investering i framtiden för din IT-infrastruktur. Ta steget in i virtualisering med vSphere 6 Essentials och se hur det kan förändra ditt företag till det bättre.

Investera optimalt med VMware vSphere 6 Essentials

Med VMware vSphere 6 Essentials får du inte bara en virtualiseringslösning, du får ett komplett paket som ökar prestandan och tillförlitligheten i din IT-infrastruktur. Det är en investering som garanterat kommer att löna sig - i form av ökad effektivitet, flexibilitet och säkerhet för din IT-miljö.

Upplev virtualisering med VMware vSphere 6 Essentials

Upplev fördelarna med virtualisering på nära håll med VMware vSphere 6 Essentials. Med sin kraftfulla teknik och lättanvända funktioner ger den dig en plattform som kan revolutionera din IT-infrastruktur. Dra nytta av de möjligheter som vSphere 6 Essentials erbjuder och gör din IT-miljö redo för framtiden.

Ytterligare länkar till "VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS"
mer
Kundrecensioner för "VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS"
14 jul 2023

Einfach und unkompliziert

Der Kaufprozess war einfach und unkompliziert. Das Programm kam prompt an. Sehr zufrieden!

14 jul 2023

Sehr kundenorientiert

Hervorragender Kundenservice, schnelle Lieferung und einfacher Bestellprozess. Das ist mein neuer Go-To-Shop!

14 jul 2023

Niesamowita obsługa klienta

Miałem mały problem z instalacją programu, a wsparcie pomogło mi natychmiast. Bardzo przyjazny i kompetentny zespół. Zdecydowanie zamówię ponownie!

14 jul 2023

Proceso de compra sencillo

El pedido fue muy sencillo y recibí el software rápidamente. El pago también fue fácil. ¡Sigan así!

Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.