Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

  • SW10586
  • DG7GMGF0F4LS
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
518,90 kr * 575,90 kr * (9,9% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Antal 1x
System  SharePoint Server
CAL Standard User CAL
Omfattning av leveransen Rätt att använda
Varaktighet Obegränsad
Språk Alla språk


Att köpa en Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL   innebär att (en annan) anställd enkelt kan komma åt företagsdokument och samarbeta i projekt från var som helst. Oavsett om det är på kontoret, ute på fältet eller på hemmakontoret - med SharePoint kan relevant information utbytas på ett säkert och enkelt sätt. Samarbetsprogramvaran   erbjuder olika sätt att arbeta i team. Hos oss kan du bland annat få SharePoint 2019 original access licences . Till skillnad från Device CAL riktar sig User CAL till en viss person. Denna person kan komma åt företagets SharePoint-server med alla sina enheter. En Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL är därför särskilt lämplig för medarbetare som omväxlande arbetar på företagets PC, på en bärbar dator och på en mobiltelefon. 

Om du har ytterligare frågor om produkten är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL"

Microsoft SharePoint Server 2019 Standard User CAL

Om du köper en Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL kan du ge en (annan) anställd möjlighet att enkelt komma åt företagsdokument och samarbeta i projekt var som helst. Oavsett om det är på kontoret, på fältet eller på hemmakontoret - med SharePoint kan relevant information utbytas på ett säkert och enkelt sätt. Samarbetsprogrammet erbjuder olika sätt att arbeta i team. Hos oss kan du bland annat få SharePoint 2019 originallicenser för åtkomst. Till skillnad från Device CAL är User CAL avsedd för en specifik person. Denna person kan komma åt företagets SharePoint-server med alla sina enheter. En Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL är därför särskilt lämplig för anställda som arbetar växelvis på företagets dator, på en bärbar dator och på en mobiltelefon. 

SharePoint 2019 Standard CAL rätt körkort för alla

Tillverkaren av SharePoint Server 2019 har utvecklat ett licenssystem där kombinationer är möjliga. Ett företag behöver i alla fall en eller flera serverlicenser för. Dessa finns tillgängliga hos oss, liksom de ytterligare användbara Enterprise-licenserna. För att de anställda ska kunna få tillgång till SharePoint-servern krävs CALs. Denna term står för Client Access Licence (licens för klientåtkomst). En CAL kan vara riktad till en användare (som med den här produkten) eller en enhet ("Device CAL"). I detta erbjudande köper man en användarlicens för Standard version av SharePoint 2019. Om användaren också vill ha tillgång till Enterprise-funktionerna behöver han ytterligare en CAL för Enterprise. Man kan kombinera enhets- och användar-CALs i ett företag eller på en avdelning. Man kan alltså fundera på för vem det är särskilt klokt att köpa en Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL och för vem det är bättre att köpa en Enhetslicens. 

Huvudfunktioner i SharePoint Server 2019 Standard 

Syftet med SharePoint är i princip att göra information och digitala arbetsverktyg lätt tillgängliga för de anställda som har rätt att använda dem. Dessutom förenklas teamarbetet avsevärt - grupper kan arbeta tillsammans med projekt och programmet tar hand om bland annat dokumentationen. Som kommunikationsprogram erbjuder SharePoint till exempel infrastrukturen för företagssidor på Internet och intranät. Programmet anses också vara en lättförståelig programvara för hantering av företagsinnehåll (ECM). En viktig funktion i det dagliga arbetet är den differentierade sökningen. Den visar bland annat förhandsgranskningar av resultaten och låter dig söka efter personer eller ämnen. 

En mängd förbättringar och förenklingar

Användare av Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL kan dra nytta av nyheterna i 2019 års version av SharePoint. Bland annat har funktionerna utökats med Flow för OneDrive och formatering av listor. För enklare informationsbehandling kan nya poster nu tillkännages via e-post eller via meddelanden i Microsoft Teams. Dessutom är det nu lätt att integrera moderna webbdelar med dynamiskt innehåll, t.ex. Twitter-flöden. Viktigt är också det omgjorda användargränssnittet, som gör att användaren snabbare kan hitta många element. I sökfunktionen har till exempel indexeringen förbättrats - nu inkluderas bland annat teckensnitt och objekt på bilder. 

Genomtänkta detaljer på SharePoint 2019

Det finns naturligtvis andra innovationer som det kan vara värt att köpa en Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL. Säkerheten kan till exempel ökas genom att företagen vid behov deponerar sina uppgifter i regionala datacenter. När det gäller databehandling finns det flera mindre förbättringar. I 2019 års version är det till exempel nu möjligt att arbeta med Excel-dokument samtidigt och det finns en dokumentförhandsgranskning för mer än 270 filtyper. De som använder Microsoft Teams kommer att märka en djupare integration och prenumeranter på Office365 kan använda delningsfunktioner i alla Office-komponenter.

En Microsoft SharePoint Server 2019  användarlicens är ett bra val när en nyanställd kommer in i ett team eller när en avdelning byggs om. För övrigt kan en SharePoint 2019 CAL också användas för att komma åt en SharePoint 2016-server.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier