Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

 • SW10407
 • 381-02255
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
1 278,90 kr * 1 419,90 kr * (9,93% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Antal 5x User CAL
System  Exchange Server
CAL User CAL
Omfattning av leverans Rätt att använda
Varaktighet Obegränsad
Språk Alla språk


För utgåvorna Standard och Enterprise av Microsoft Exchange Server 2019 behöver varje användare som vill ha åtkomst till servertjänsterna en separat klientåtkomstlicens utöver serverlicensen: Exchange Server 2019 User CAL. Endast denna ger en viss registrerad person motsvarande åtkomsträttigheter.

Om du har ytterligare frågor om produkten kan du kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL"

5 användarklientlicenser för Microsoft Exchange Server 2019 som använd programvara

För Standard och Enterprise-utgåvorna av Microsoft Exchange Server 2019 kräver varje användare som vill komma åt servertjänsterna en separat klientåtkomstlicens utöver serverlicensen: Exchange Server 2019 User CAL. Endast detta ger en specifik registrerad person lämpliga åtkomsträttigheter.

Detta beror på att enligt villkoren i Microsoft License Management ingår inga andra användarrättigheter i en licens för Exchange Server 2019 Standard eller Enterprise, så dessa måste köpas extra i form av en User CAL. Registrerade användare kan alltså använda alla Exchange Server-funktioner via en valfri slutenhet.

Begagnade User CALs för Exchange Server 2019 Standard och Enterprise Edition finns hos Wiresoft inte bara till ett förmånligt pris, utan även individuellt i enstaka kvantiteter. Begagnade User CALs erbjuder samma funktioner som User Client Access Licenses som erbjuds som nya i Microsofts officiella volymlicensprogram för Exchange Server 2019.

Dra nytta av alla nya funktioner i MS Exchange Server 2019 med använda klientåtkomstlicenser för användare

Windows Exchange Server 2019 körs också på Windows Server 2019 Core och erbjuder en tillförlitlig och säker plattform för företags infrastrukturer för meddelandehantering. De enskilda Exchange-utgåvorna, t.ex. Standard och Enterprise, erbjuder alla funktioner för att stödja samarbete och omfattande kommunikation med stort fokus. Bland annat följande nya funktioner och egenskaper är tillgängliga för detta ändamål:

 • Meta Cache Database (MCDB) säkrar metainformation, t.ex. mappstrukturer för brevlådor, och snabbar upp åtkomst och sökning av innehåll.
 • Dynamic Database Cache (DDC) ökar Exchange Servers hastighet och ger bättre användning av lagringskapaciteten genom dynamisk anpassning till aktuella krav.
 • Sökindexet finns nu i brevlådans databas, vilket förenklar hanteringen och ökar sökhastigheten.
 • Med Windows Server Core är det också möjligt att köra standardversionen av serversystemet på ett förenklat sätt, vilket gör konfigurationen enklare och ger ökad säkerhet mot intrång.
 • Med regler för klientåtkomst finns ytterligare alternativ för att begränsa åtkomsten till Exchange Servers konfigurationsområde.
 • Samarbetet kring dokument förbättras avsevärt med alternativet att göra filer tillgängliga på OneDrive for Business.
 • Nya kalenderförbättringar gör det lättare att organisera möten: t.ex. med förbättrad kalenderhantering, funktioner som standard slutdatum, skicka inte vidare samt olika alternativ för att konfigurera meddelanden till personer som inte är på kontoret.

Användarlicenser för Exchange Server Standard- och Enterprise-Edition 2019 som använd programvara - de viktigaste uppgifterna på en gång

CAL:er som Wiresoft erbjuder som begagnad programvara skiljer sig inte från nya, de har samma åtkomstalternativ som nya för att använda de funktioner som finns i Exchange Server 2019-utgåvorna Standard och Enterprise. Därför är begagnade User CALs ett billigare sätt att ge anställda en licens för Exchange Server-åtkomst, särskilt för små och medelstora företag och organisationer, och det ger dessutom möjlighet till anpassad licensiering.

Allmän information om Microsofts licenshantering av Exchange Server 2019 med CAL:er

För Standard och Enterprise-utgåvorna av Exchange Server 2019 hanterar Microsoft License Management kompletterande licensiering av användare med åtkomsträttigheter så att anställda kan få tillgång till e-post osv. Detta beror på att de klientåtkomstlicenser som ingår i serverlicensen endast är avsedda för IT-administratörer och inte får användas för typiska Exchange-tjänster. Endast klientåtkomstlicensen för User CAL ger en anställd rätt att använda Exchange Server-funktionerna - på vilken Windows-aktiverad slutenhet som helst. Användar-CAL:n innehåller ingen annan programvara än personliga åtkomsträttigheter till Exchange Server 2019-klient/servermiljön.

Vilka är fördelarna med användarklientåtkomstlicenser för Exchange Server 2019 Standard- och Enterprise-utgåvorna?

CAL-baserad licensiering för Standard- och Enterprise-utgåvorna av Exchange Server 2019 gör det möjligt att hantera åtkomsträttigheter för alla anställda i en organisation exakt och på begäran. Microsofts licensmodell erbjuder två typer av klientåtkomstlicenser för Exchange Server 2019 för detta ändamål:

 • User CAL för Exchange Server 2019 - gäller för en dedikerad användare åt gången
 • Enhets-CAL för Exchange Server 2019 - gäller för en dedikerad slutenhet per enhet (dator, bärbar dator, surfplatta, telefon) Serveråtkomsträttigheter

Vilka är skillnaderna mellan klientåtkomstlicenser för användare och klientåtkomstlicenser för enheter för Exchange Server 2019?

CAL för användare för Exchange Server 2019 erbjuder samma användningsalternativ som CAL för enheter. Skillnaden ligger dock i de olika alternativen för åtkomst till Exchange Server, vilket ger olika fördelar. Förutom antalet anställda i ett företag och hur deras arbetsstationer är utrustade med en dator eller liknande spelar arbetsflödet i vilket användarna får tillgång till Exchange-servern också en roll: I vissa små och medelstora företag kan användarna komma åt den via helt olika slutenheter, medan flera anställda i en annan arbetsmiljö delar en enda slutenhet och turas om att komma åt Exchange-servern för att hämta e-post och så vidare.

Varje enskild anställd med åtkomsträttigheter till en User CAL kan därför använda vilken Windows-aktiverad slutenhet som helst för att få tillgång till Exchange-tjänsterna. Det är alltså möjligt att få tillgång till Exchange-servern lokalt och självständigt antingen med den egna mobila datorn eller smarttelefonen - t.ex. när man är på resande fot eller hemmaOffice - men framför allt med någon annan enhet som är tillgänglig på plats via internetåtkomst.

User CAL erbjuder därför bra alternativ för mobil användning, eftersom den licensierade användaren kan välja fritt hur han eller hon vill komma åt - alltid under förutsättning att den slutenhet som används är Windows-aktiverad.

Skillnad i användningsalternativen för CALs för Exchange Server 2019 för utgåvorna Standard och Enterprise

Utgåvorna Standard och Enterprise för MS Exchange Server 2019 skiljer sig från varandra, förutom funktionella förbättringar för Enterprise, främst i fråga om skalbarheten för respektive brevlådekrav. I princip är det dock också möjligt att använda Enterprise Edition med en User CAL för Standard Edition - då är dock inte bara den begränsade funktionaliteten i Standard Edition tillgänglig, utan också ett motsvarande mindre antal brevlådedatabaser. CAL:er för Enterprise Edition erbjuder därför ett större antal funktioner, förutsatt att Enterprise Server-licensen är installerad.

Säkerställ versionskompatibilitet för CAL:s för användare för Exchange Server 2019

Utöver de ovan nämnda alternativen beroende på utgåvan ger en CAL för en av Exchange Server 2019-utgåvorna inte bara en användare åtkomsträttigheter för just den här serverversionen, utan även åtkomsträttigheter för äldre Exchange-versioner, till exempel 2016 (nedgradering). Användarlicenserna för serverversionen 2019 har alltså en fördel jämfört med användarlicenserna för äldre versioner, som också kan användas för att få tillgång till tidigare versioner av Exchange Server, men inte till Exchange Server version 2019 (uppgradering).

Även om User CAL för Exchange Server version 2019 är den högsta som för närvarande finns tillgänglig, bör du alltid ta hänsyn till kompatibiliteten hos serverlicensen och klientåtkomstlicensen utöver den upplagesspecifika funktionalitet som ingår.

Vad bör du tänka på när du licensierar Exchange Server 2019 med en CAL för användare?

Som tidigare nämnts ger en använd användarlicens en enskild användare åtkomsträttigheter till Exchange Server 2019. När användarens registrering är slutförd kan denna användar-CAL inte överföras till någon annan person. På samma sätt förhindrar detta att ändra CAL-typen och använda User CAL som Device CAL.

Begränsningarna i Microsoft License Management är utformade för att förhindra otillbörlig åtkomst till Exchange Server 2019-tjänster. De ger därför större säkerhet för ett företag och dess kommunikation, eftersom främlingar eller personer utan licens inte har tillgång till e-posttjänsterna och andra serverdata.

Slutsatser om CAL:er för användare för Exchange Server 2019

Vilken typ av klientåtkomstlicens för Windows Exchange Server 2019 som ger fler fördelar vid användning i en organisation varierar från fall till fall. Här spelar framför allt den dominerande typen av åtkomst via befintliga slutenheter en avgörande roll: så snart anställda regelbundet växlar mellan att använda mobila slutenheter eller olika fristående enheter, t.ex. på olika arbetsplatser, för att få tillgång till Windows -servern, erbjuder den personliga användarkoden fler fördelar, eftersom de alltid kan använda sitt personliga konto för detta ändamål.

Om licensiering med User CALs för Exchange Server 2019 är mer fördelaktigt för ett företag än med Device CALs, eftersom färre licenser krävs, beror på det typiska arbetsflödet i företaget. Kunskap om detta utgör den optimala grunden för valet av CAL när du köper begagnade klientåtkomstlicenser för Exchange Server 2019.

Användar-CAL:er för Microsoft Exchange Server 2019 finns tillgängliga från en enda licens i Wiresoft Online Shop

User CALs för Exchange Server 2019 är tillgängliga i Wiresoft Online Shop från och med en enda klientlicens - eftersom Microsofts bestämmelser om volymlicenser inte är giltiga efter att de har märkts som "begagnade", annars finns det inga nackdelar med användbarheten - inte bara för att en programvara i princip inte kan slitas ut.

Ursprunget till User CALs för Exchange Server 2019 som använd programvara på Wiresoft

Dessa User CALs för Exchange Server 2019 som Wiresoft erbjuder som begagnad programvara är originallicenser, eftersom de också erbjuds på andra ställen inom Microsofts licensprogram.Skillnaden är att User CALs från Wiresoft tidigare ingick i en volymlicens för Exchange Server 2019 för användare som ett företag en gång köpte som tidigare ägare. Den senare sålde vidare hela användarvolymlicenser eller till och med enskilda användartillträdeslicenser till Wiresoft, och volymlicenserna delades också upp i enskilda licenser. Dessa individuella User CALs märks sedan som använd programvara. Trots att de betecknas som begagnade licenser kan de användas som en ny licens för att få tillgång till tjänsterna i Exchange Server 2019, eftersom de inte skiljer sig från dem genom begränsningar i funktionalitet eller användningstid.

Köparens försäkran med User CALs för Exchange Server 2019 som begagnad programvara

Användarlicenserna för Exchange Server 2019 som Wiresoft erbjuder som begagnad programvara är inte bara en prisvärd form av licens för Exchange Server 2019 för våra kunder, utan användningen är också säker och laglig! Dessa Wiresoft User CALs erbjuder därför också dig som kund den annars vanliga köparsäkerheten med omedelbar nedladdning efter köpet, inklusive omedelbar licensaktivering via en giltig volymlicensnyckel.

Är det lagligt att köpa och använda begagnade klientåtkomstlicenser för Exchange Server 2019?

Båda de klientåtkomstlicenser för användare som du kan köpa från Wiresoft för Exchange Server 2019, liksom alla andra klientåtkomstlicenser som erbjuds i butiken, kommer från företagets licensförteckningar. Därför bygger både försäljningen och köpet av begagnade klientlicenser på giltig rättspraxis som uttryckligen tillåter handel med begagnade Microsoft-licenser, vilket också tydligt har bekräftats om och om igen i olika domstolsbeslut.

Detta innebär att du som köpare av begagnade User CALs för Exchange Server 2019 och även som användare har en rättssäkerhet, eftersom varken Wiresoft eller du bryter mot några rättsliga bestämmelser i processen.

En annan fördel: Varje begagnad programvara från Wiresoft är också revisionsskyddad tack vare de fullständiga bevisen från alla tidigare köpare!

Sammanfattning: Alla fördelar med Wiresofts använda programvara för User CALs för Exchange Server 2019

På Wiresoft erbjuder begagnade User CALs för Exchange Server 2019 ett billigt alternativ som är jämförbart med nya licenser från många traditionella programvaruleverantörer - detta gäller även åtkomstlicenser för andra servrar från Microsoft.

Det finns inga andra begränsningar för din licensiering, t.ex. det minsta antalet User CALs som måste köpas, så du kan licensiera din personal på ett skräddarsytt och flexibelt sätt, i enlighet med den faktiska användningen av servertjänsterna. Detta gör det också möjligt för Wiresofts kunder att minska kostnaderna för licenser för användaråtkomst för Exchange Server.

I Wiresoft Software Shop hittar du inte bara användaråtkomstlicenser för Exchange Server 2019, utan också Device CALs och motsvarande klientåtkomstlicenser för de nuvarande tidigare versionerna av MS Exchange Server som används som programvara, men också programvarulicenser inklusive de respektive nödvändiga åtkomstlicenserna för många andra Microsoft Server-program. Med begagnade licenser från Wiresoft har du alltså en ekonomisk möjlighet att komplettera ditt programvaruförråd även inom andra affärsområden, vilket gör att du undviker kostnader för ny hårdvara och kompatibilitetsproblem som kan orsakas av användningen av inkonsekventa programvaruversioner.

Förutom licenser för server- och klientåtkomst hittar du även andra Microsoft-program i Wiresoft Software Shop - med alla de typiska fördelarna med begagnad programvara. Om du har några frågor om User CALs för MS Exchange Server 2019 eller någon annan Microsoft-produkt är du välkommen att kontakta oss via chatt, e-post eller telefon.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier