Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD MAC 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WORD MAC 2021

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

  • SW10492
  • 3YF-00233
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
863,90 kr * 958,90 kr * (9,91% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Leveransens omfattning Nedladdning + licens
Medium Ladda ner
Körtid Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Word 2021 för Mac är den senaste versionen av det klassiska ordbehandlingsprogrammet från , som också används flitigt på Apple-datorer. Det mångsidiga programmet erbjuder många intuitivt användbara funktioner och verktyg som går långt utöver att bara skapa och redigera textdokument: Den kompletteras av ett stort antal alternativ för tydlig strukturering och informativ illustration med hjälp av grafik och tabeller. Detta gör att för Mac inte bara lämpar sig för affärskorrespondens, utan även för utformning av professionellt skrivna rapporter och uppsatser samt avhandlingar för elever och studenter, liksom flygblad, broschyrer och visitkort. Dokumenten på kan sparas direkt i programmet som PDF-filer för utskrift. för Mac känner också igen andra filformat som kan bearbetas vidare med programmet. Microsoft Office Word Word Word

Om du har ytterligare frågor om produkten kan du kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT WORD MAC 2021"

Microsoft Word 2021 för Mac som ett fristående program

Word 2021 för Mac är den senaste versionen av Microsofts klassiska ordbehandlingsprogram, som också används flitigt på Apple-datorer. Det mångsidiga kontorsprogrammet erbjuder många intuitivt användbara funktioner och verktyg som går långt utöver att skapa och redigera textdokument: Den kompletteras av ett stort antal alternativ för tydlig strukturering och informativ illustration med hjälp av grafik och tabeller. Detta gör Word för Mac lämpligt inte bara för affärskorrespondens, utan även för utformning av professionellt skrivna rapporter och uppsatser samt avhandlingar för elever och studenter, liksom flygblad, broschyrer och visitkort. Word-dokument kan sparas direkt i programmet som PDF-filer för utskrift. Word för Mac känner också igen andra filformat, som sedan kan redigeras ytterligare med Word.

Word för Mac underlättar sammansättningen av alla typer av textdokument med ett brett urval av typiska, ofta använda formatmallar, kompletterat med ytterligare alternativ för bland annat typografi och layout, för att skapa läsbara texter snabbt och effektivt. Intelligenta verktyg som stavningskontrollen och många alternativ för automatisk korrigering - inklusive en individuellt utbyggbar ordbok - gör det lättare att skriva brev, uppsatser, papper och andra dokument i enlighet med gällande stavningsregler.

Alla texter som skapas i Word for Mac kan markeras för att lämnas ut till andra anställda, t.ex. genom att lägga in vattenstämplar, och på så sätt skyddas mot kopiering.

MS Word 2021 för Mac innehåller, förutom de beprövade funktionerna från tidigare Word-versioner, naturligtvis en hel rad nya, lika praktiska funktioner som gör det ännu enklare och effektivare än tidigare att skriva och redigera, men också att läsa. Förutom det förnyade bandet finns nya visningsalternativ som gör det snabbare att söka efter specifika meningar eller avsnitt i längre textfiler, samt mörkt läge som är lättare för ögonen när man arbetar länge vid skärmen, och andra inlärningsverktyg som gör det lättare att läsa, inte bara för studenter och elever. Det förbättrade tillgänglighetsstödet optimerar också texterna för de läsare som har svårare att förstå innehållet.

Den nya frihandfunktionen gör det också enkelt att rita skisser och diagram för hand och infoga dem direkt i ett dokument.

I Wiresofts webbutik kan du köpa den senaste Word-versionen 2021 för Mac, och naturligtvis dess föregångare, samt andra Office-program för Mac som enskilda program till särskilt låga priser.

Detaljerad översikt över alla nya funktioner i Word 2021 för Mac

Det är inte bara Mac-användare som redan känner till Word som kommer att uppskatta de nya funktionerna i 2021 års version, utan även nybörjare kommer att dra nytta av de mångsidiga möjligheter som erbjuds genom att skapa och läsa texter på ett professionellt och effektivt sätt med detta Office-program. Särskilt funktionerna för fokuserad redigering och de integrerade verktygen för översättning hjälper yrkesverksamma att koncentrera sig ännu bättre utan att behöva öppna ett annat program, allt är möjligt i Word. Detta gäller även den redan nämnda barriärfria sammansättningen av dokument samt införandet av komplexa matematiska formler med hjälp av LaTeX. De viktigaste funktionerna i Word 2021 för Mac i detalj:

Ännu bättre tydlighet genom att du kan välja mellan olika visningsalternativ

Användare som redan är bekanta med Word för Mac kommer omedelbart att känna igen de visuella nyheterna i nya Word 2021 för Mac: Det bandgränssnitt som redan är bekant i Word för Mac 2016 har kombinerats med det moderna, Windows-typiska kakelutseendet. Det nya är att de mest frekvent använda elementen och funktionerna har placerats på en mer framträdande plats, så att de är ännu lättare att hitta.

Word 2021 för Mac gör det också möjligt att fortsätta att använda det normala bandet, så att gränssnittet också kan omformas. Särskilt för användning av Word på enheter med pekskärmar, t.ex. surfplattor och smarttelefoner, har pekkänsligheten förbättrats för inmatning med penna.

Dessutom finns de nya temana Vit, Mörkgrå och Svart i Word 2021 för Mac. Dessa mer diskreta bakgrunder underlättar också koncentrerat skrivande och läsande av texter. Svart ger den starkaste kontrasten.

Integrerade inlärningsverktyg gör det möjligt att arbeta effektivare med text

Professionella användare kommer också att uppskatta de integrerade inlärningsverktygen i Word 2021 för Mac . Ursprungligen var de avsedda för elever och studenter för att underlätta snabbare textförståelse, men de hjälper även användare som regelbundet använder Word på kontoret. Med hjälp av inlärningsverktygen kan till exempel kolumnbredden och textavståndet, men också färgerna justeras, och den tydligare presentationen av texten är lättare för ögonen.

Med verktyget "Linjefokus" kan du begränsa läsområdet till en, tre eller fem rader, och om du vill ha en text uppläst högt markeras de avsnitt du läser samtidigt. Det gör det lättare att följa vad du hör i texten, din koncentration förbättras och du blir mindre distraherad.

Fokusläget, som redan är känt från äldre Word-versioner, fyller också en liknande funktion genom att dölja alla verktygsfält så att dokumentet visas tydligare.

Cue Audio-funktionen stöder dig också med ljudåterkoppling när den är aktiverad. Den följer med när du skriver med olika ljudeffekter och ger på så sätt akustiska tips om du ändrar vissa alternativ, men också som bekräftelse på en åtgärd du har utfört, till exempel när du raderar eller lägger in innehåll.

När du redigerar stora textdokument kan det snabbt bli förvirrande att söka efter enskilda passager eller specifika avsnitt. I Word 2021 för Mac finns förutom den vanliga vertikala visningen av ett Word-dokument, där alla sidor bläddras uppifrån och ner, den nya vyn "Sida för sida", så att du kan bläddra i Word-dokumentet som i en bok. För texter av medelstor längd som ändå har ett stort antal sidor ger funktionen "Miniatyrbilder", som också är ny, snabb orientering: när den är aktiverad visas sidorna i liten skala i en översikt så att du lättare kan hitta de ställen du letar efter.

Optimerad tillgänglighet genom enklare stöd för felkorrigering

Word 2021 för Mac finns förutom de redan inkluderade och förbättrade funktionerna även nya verktyg för att optimera texter så att de även passar användare med begränsad läs- och förståelseförmåga. Den aktiverade stödjande felkorrigeringen föreslår förbättringar genom att klicka på menyalternativet "Check", som du kan acceptera omedelbart med ett klick. Integrerade för detta ändamål är också internationellt giltiga standarder tillbaka, som infördes för sådana läsare med funktionshinder för att underlätta textförståelse.

Integrerad översättningsfunktion med Translator

Tidigare var Word-användare tvungna att lämna Word-programmet när de skrev eller läste främmande ord eller en hel textpassage på ett annat språk och ringa upp en webbplats via webbläsaren för att få översättningen där, men detta är nu inte längre nödvändigt i Word 2021 för Mac: Det räcker med att markera texten i fråga med markören och aktivera den integrerade översättningsfunktionen med automatisk språkigenkänning. Microsoft Translator Word 2021 för Mac innehåller över 60 språk, varav 11 kan översättas.

Freehand-verktyg för att spontant rita diagram

Det som är möjligt på pekplattor och smartphones är nu också tillgängligt i Word 2021 för Mac - med det nya verktyget "Freehand Drawing". För att använda frihandsverktyget behöver användaren varken en penna eller en pekyta, utan kan även använda det med datormusen för att spontant markera text eller skapa skisser och formler, som sedan kan redigeras, flyttas eller kopieras.

För frihandsverktyget i Word 2021 för Mac tillhandahåller Microsoft flera digitala pennor, inklusive en penna för att rita, en penna för att skriva och en överstrykare för att markera. Verktygen finns i olika pennbredder samt 16 helfärger och 8 effekter som regnbåge, galax, lava, hav, guld, silver och andra.

Infoga och redigera skalbar vektorgrafik

Word 2021 för Mac har ett omfattande bibliotek med ikoner, piktogram, symboler etc., inklusive 3D-bilder, som kan användas gratis för att illustrera presentationer och arbetsblad. Skalbar vektorgrafik, även kallad SVG-filer (Scalable Vector Graphics), är särskilt intressant eftersom de kan ändras i storlek, roteras 360° eller till och med färgas utan att bildkvaliteten försämras.

Använda LaTeX i Word 2021 för Mac för att skapa komplexa formler

Words inbyggda formelredigerare är ett mångsidigt verktyg, men den når sina gränser när det gäller att visa mer komplexa formler, t.ex. sådana som ofta förekommer i vetenskapliga texter. Det nya Word 2021 för Mac stöder nu även LaTeX, den internationella standarden för att skapa professionella och omfattande formler, som kan konverteras med den.

Systemkrav för att använda Microsoft Word 2021 på Mac

Specifikationerna nedan är kraven för att installera och köra Word 2021 för Macpå en Apple-enhet.

  • Operativsystem: en giltig version av de tre aktuella operativsystemen för macOS
  • Processor: Intel eller Apple Silicon (M1)
  • Minne: minst 4 GB
  • Hårddisk: minst 10 GB tillgängligt utrymme
  • Grafikkort: 1 280 x 800 pixlar

Köp Word 2021 för Mac som ett fristående kontorsprogram från Wiresoft

MS Word för Mac är en integrerad del av Microsoft Office-paketet för macOS. Till skillnad från många andra programvaruleverantörer kan du hos Wiresoft också köpa Word 2021 för Mac i webbutiken som ett fristående program, i stället för som en del av motsvarande Office Suite 2021. Word-programmet för Mac som vi erbjuder är en köpversion, vilket innebär att du inte ingår någon prenumerationsskyldighet som binder dig till betalda uppdateringar. Med Word 2021 för Mac som ett fristående program behöver du inte heller följa någon tidsbegränsning för användningen. När du köper Word 2021 för Mac från Wiresoft sparar du därför också pengar på lång sikt. Särskilt för egenföretagare och mindre företag med få anställda som inte vill använda något av de andra programmen i Office-paketet förutom Word, är Word 2021för Mac som fristående program ett särskilt billigt sätt att använda det klassiska ordbehandlingsprogrammet för affärs- eller privatbruk. Denna licens för en användare är identisk med Word-programmet som också ingår i Office Suite 2021 för Mac.

Inte bara Word 2021 för Mac, utan även alla andra Microsoft-programlicenser som du kan köpa i Wiresoft Software Shop för macOS är alltid Microsofts originalversioner av fullständiga versioner för en användare. De kommer vanligtvis från volymlicenser eller kan redan ha använts. Detta innebär dock ingen nackdel för dig: Wiresoft är en välrenommerad programvaruhandlare och erbjuder varken testversioner av Microsoft-programvara som är giltiga under en begränsad tidsperiod eller testversioner som kan användas på ett begränsat sätt.

Detta innebär att du har en garanti för att varje programvaruprodukt som köps från Wiresoft är fullt och lagligt användbar för dig efter köpet, inklusive sådana "begagnade" program som avinstallerades eller raderades av den ursprungliga köparen samtidigt som de såldes till Wiresoft och som därför är 100 % användbara igen. Av säkerhetsskäl kontrolleras alla dessa licensprodukter noggrant av Wiresoft för att se om de verkligen är användbara innan de säljs vidare.

Du kan också dra nytta av vår kompetenta rådgivning via e-post, telefon och chatt om du har ytterligare frågor om att köpa Word 2021 för Mac eller någon annan kontorsprogramvara.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT WORD MAC 2021"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT WORD MAC 2021"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier