Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WORD 2016

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10122
 • 059-09076
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
428,90 kr * 475,90 kr * (9,88% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Omfattning av leverans Nedladdning + licens
Medium Nedladdning
Runtime Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Word 2016 är en molnoptimerad version av Microsofts beprövade klassiska ordbehandlingsprogram. De många funktionerna i kombination med den höga användarvänligheten gör Word 2016 till ett oumbärligt verktyg för professionell textproduktion - inte bara för den dagliga användningen på kontoret, utan även i skolan, på universitetet och i hemmet. Tack vare det stora urvalet av formatmallar och de många intuitivt användbara guiderna kan även oerfarna användare skapa snyggt utformade textdokument med Word 2016 - från omfattande affärsrapporter och dokument till brev, kontrakt, uppsatser, papper och inbjudningar och mycket mer.

För ytterligare frågor om produkten, vänligen kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT WORD 2016"

Microsoft Word 2016 för professionell ordbehandling

Word 2016 är en molnoptimerad version av Microsofts beprövade klassiska ordbehandlingsprogram. Det breda utbudet av funktioner i kombination med den höga användarvänligheten gör Word 2016 till ett oumbärligt verktyg för att skapa professionella texter - inte bara för daglig användning på kontoret, utan även i skolan, på universitetet och hemma. Tack vare det stora urvalet av formatmallar och de många intuitivt användbara guiderna kan även oerfarna användare skapa attraktivt utformade textdokument med Word 2016 - från omfattande affärsrapporter och dokument till brev, kontrakt, uppsatser, papper, inbjudningar och mycket mer.

Nya diagramtyper utökar möjligheterna att lägga till beskrivande grafik i Word-texter, den integrerade stavningskontrollen och nya assistenter som "Insights" och "Tell Me"-funktionerna ger en hög grad av bekvämlighet - både för proffs och nybörjare.

Framför allt ärWord 2016 också ett ytterligare stort steg mot effektivare samarbete om texter i team: Detta säkerställs genom olika molnfunktioner, med en förbättrad versionshistorik och möjligheten att tilldela läs- och användningsrättigheter direkt i ett Word-dokument. Dessutom finns det en optimerad touchfunktion som gör att ordbehandlingsprogrammet även kan användas på surfplattor och smartphones.

Det förbättrade samarbetet med Windows 10 utökar dessutom utbudet av de olika Windows operativsystem, med vilka Word 2016 kan användas, just också genom kompatibiliteten med Windows 7 är denna Word-version användbar i synnerhet även fortfarande på äldre datorer.

Microsoft Word 2016 är en typisk del av motsvarande paket på Office och kan därför vanligtvis inte köpas separat - på Wiresoft kan du dock köpa programmet till ett rimligt pris som en enskild användarversion. Vid köpet får du en kraftfull version av det beprövade ordbehandlingsprogrammet, som har fördelen att du kan använda det utan obligatoriska uppdateringar på obestämd tid.

Nya specifika Word-funktioner i version 2016

Word 2016 skiljer sig från den tidigare versionen inte bara genom ytterligare optimeringar av de befintliga funktionerna, utan också genom några nya funktioner. De syftar särskilt till att göra det gemensamma arbetet med ett Word-dokument i ett team, även i molnet, ännu mer produktivt och effektivt, bland annat med följande funktioner:

 • Inmatning i realtid: Funktionen "Inmatning i realtid" organiserar flera användares samtidiga samarbete i samma Word-dokument, vilket gör det tydligare och samtidigt enklare: den visar alla ställen i en Word-fil där en viss användare just nu gör ändringar, vilket innebär att de inte bara kan följas, utan också kontrolleras omedelbart och vid behov korrigeras.
 • Kommentarfunktion: Den förbättrade kommentarfunktionen gör också den gruppstödda ordbehandlingen i Word 2016 ännu mer praktisk: Alla kommentarer integreras direkt i Word-dokumentet i fråga, så att användarna också kan svara direkt på dem. På så sätt slipper du skriva ett e-postmeddelande för detta ändamål, vars innehåll måste klistras in i dokumentet i fråga.
 • Spara till en mapp: Den mapp som ett Word-dokument finns i kan nu placeras synligt vid sidan av dokumentet. Fördelen är att alla berörda anställda kan få tillgång till den ännu snabbare och bekvämare via en jumplista, liksom till alla andra dokument som finns i den.

Förutom dessa teamstödjande funktioner erbjuder Word 2016 även andra beprövade funktioner och tillägg för grafisk design av textdokument eller överföring av innehåll från andra dokument än Word-dokument:

 • Fler alternativ för Wordart-stilar: Word 2016 erbjuder nu betydligt fler formateringsalternativ för de olika stilar som tidigare var tillgängliga. När en Wordart-form har lagts in finns det många nya stilalternativ för ytterligare redigering i galleriet Shape Types Gallery.
 • PDF i Word: Det är nu ännu enklare att överföra innehållet i en PDF i Word 2016. Istället för att kopiera texter och bilder kan PDF-filen öppnas direkt i Word. Denna funktion är särskilt praktisk eftersom alla grafiska element också kan överföras direkt och sedan redigeras fritt i Word i stället för att först behöva göra dem tillgängliga via ett annat program. Slutligen kan Word-dokumentet i fråga återigen sparas omedelbart från programmet i PDF-format.

Nya allmänna funktioner i Word 2016 och andra program på Office 2016

Word 2016 innehåller också flera nya funktioner som ger användarna användbart stöd när de arbetar med texter. Vissa av dessa funktioner är också tillgängliga i andra program på Office, t.ex. Excel, PowerPoint osv. och förbättrar särskilt effektiviteten vid skapandet av texter.

Wizard "Du önskar" - "Tell Me"

I bandet i Word 2016 finns nu en assistent som heter "Tell Me" ("Du vill"), som indikeras av en ikon i form av en glödlampa, och som är särskilt praktisk som hjälp för nybörjare eller nykomlingar. För att använda funktionen skriver användaren helt enkelt vad han eller hon vill göra i ett Word-dokument i inmatningsfältet bredvid glödlampan, och "Tell Me" förklarar var funktionen i fråga finns eller, vid mer komplicerade frågor, erbjuder ytterligare hjälp för att utföra den önskade åtgärden.

Guiden "Insikter" - "Intelligent sökning"

Om en användare under skrivandet eller läsandet av ett Word-dokument vill få ytterligare information eller till och med en förklaring till enskilda termer eller specifikationer behöver han inte längre klicka sig bort från Word-programmet för att gå till Internet och söka efter resultat där. Nu räcker det med att markera den relevanta termen eller liknande med musen och aktivera den intelligenta sökningen med stöd av Bing genom att klicka. Matchande sökresultat visas direkt i Word-fönstret på sidan med "Insights".

Förenklad delning av Word-dokument

Det går nu ännu snabbare och enklare att dela Word-dokument med andra: För att göra det behöver användarna bara klicka på "Share" i bandet och välja de önskade alternativen bland dem som finns tillgängliga. Här kan individuella rättigheter att läsa eller skriva etc. tilldelas enskilda mottagare.

"Versionshistorik" för samarbete i Word

När du arbetar tillsammans med ett Word-dokument - särskilt om det sker samtidigt i molnet - är det viktigt att hålla reda på alla ändringar som de olika deltagarna gör i texten. Versionshistoriken är en oumbärlig grund för detta. Med funktionen "Versionshistorik" finns även tidigare textversioner tillgängliga: Den visar äldre redigeringstillstånd och gör dem tillgängliga för redigering igen.

Nya beskrivande diagramtyper

Word 2016 ger också användarna flera nya diagramtyper som är integrerade i Office och som kan användas för att illustrera statistisk information i en text. Förutom TreeMap-, vattenfalls- och Pareto-diagram (kolonndiagram) finns även diagramtyper som histogram, sunburst- och boxdiagram, som är särskilt lämpade för att visualisera hierarkiska eller ekonomiska beräkningar.

Integrering av OneDrive i Word 2016

Microsoft OneDrive är en mångsidig molnlagring för webbaserad fildelning som nu kan användas i Word 2016. Användare kan lagra Word-dokument i OneDrive för att komma åt dem var som helst och från vilken enhet som helst. OneDrive gör det också möjligt att samarbeta online med Word-filer på alla platser.

Använd skydd mot dataförluster i Word 2016

Data Loss Protection (DLP) är Microsofts beprövade verktyg som definierar och tillämpar effektiva policyer för att förhindra dataförluster. DLP är nu tillgängligt i Word 2016 för alla dokument via SharePoint Online och OneDrive for Business. Administratörer använder särskilt skydd mot dataförluster för att fastställa principer som skyddar känsliga data i dokument. När en potentiell säkerhetsrisk upptäcks visar DLP till exempel detta för en användare genom lämpliga meddelanden och kan också förhindra att informationen avslöjas.

Systemkrav för MS Word 2016:

Word 2016 finns i en 32-bitars- och en 64-bitarsversion enligt det tillhörande Office-paketet; de individuella hårdvarukraven kan skilja sig åt beroende på version.

 • Operativsystem: Windows 7 eller högre, Windows Server 2008 R2 eller högre, Processor: x86 eller x64 bit processor med minst 1 GHz och SSE2
 • Minne: Minst 1 GB RAM (32-bitarsversion), minst 2 GB RAM (64-bitarsversion)
 • Hårddiskutrymme: 3 GB
 • Skärm: 1 024 x 768
 • Grafikkort: DirectX 10-grafikkort krävs för acceleration av grafikhårdvara

Köp Word 2016 som ett fristående program i paketet Office från Wiresoft

MS Word är vanligtvis en integrerad del av Microsofts Office-paket och kan inte köpas separat. Till skillnad från de flesta andra Microsoft-programvaruförsäljare kan du köpa Word version 2016 från Wiresofts webbutik som ett fristående program: På så sätt behöver du inte ingå något abonnemang eller iaktta någon tidsbegränsning när du använder programmet. Därför lönar det sig att köpa Word 2016 som ett enda program även på lång sikt, eftersom du inte heller behöver ladda ner några betalda uppdateringar senare.

Denna Word 2016 Single User License är identisk med Word-programmet som också ingår i motsvarande Office Suite 2016. Köpet av en licens för en enskild användare av Word 2016 är därför ett kostnadseffektivt och ekonomiskt alternativ till Office-paketet, särskilt för de användare som inte behöver de andra programmen på Office, till exempel frilansare, studenter eller småföretag, men som inte vill avstå från denna klassiska ordbehandlingsprogramvara.

Word 2016 och alla andra Microsoft-programlicenser som erbjuds i Wiresoft Software Shop är alltid originalprodukter från Microsoft, som du också kan köpa som en fullversion för en användare beroende på program. Dessa kommer oftast från volymlicenser från företag eller kan redan ha använts. Som köpare av begagnad programvara innebär detta dock inga nackdelar för dig när det gäller användbarheten. Alla programvaror som finns hos Wiresoft är helt lagliga och kan laddas ner och användas omedelbart efter betalning. Alla tidigare installationer av ett program som redan använts av den tidigare ägaren har raderats i samband med försäljningen till Wiresoft, så det kan installeras på nytt och är 100 % användbart. Varje Word-licens har därför också kontrollerats av Wiresoft för att se om den verkligen är användbar. Som seriös programvaruhandlare erbjuder Wiresoft inte programvara till försäljning som endast är giltig under en begränsad tidsperiod, och inte heller en testversion som endast kan användas i begränsad omfattning.

Du kan också dra nytta av våra kompetenta råd om MS Word 2016 via e-post, telefon och chatt, eller om du har frågor om att köpa någon annan programvara från Office.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT WORD 2016"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT WORD 2016"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier