Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

  • SW10551
  • VS6-ENT-C
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
19 180,90 kr * 21 310,90 kr * (9,99% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
Produktinformation "VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE"

VMware vSphere 6 Enterprise: Maximal virtualisering, minimal komplexitet

VMware vSphere 6 Enterprise är ett branschledande virtualiseringsverktyg som är särskilt utformat för att göra IT-infrastrukturen mer effektiv, säker och flexibel. Med en mängd avancerade funktioner och ett lättanvänt gränssnitt är vSphere 6 Enterprise det perfekta valet för företag i alla storlekar som vill optimera sina IT-system och öka prestandan.

Vad är VMware vSphere 6 Enterprise?

VMware vSphere 6 Enterprise är en heltäckande plattform för hantering av infrastrukturer för virtuella maskiner (VM). Den erbjuder ett imponerande utbud av funktioner som hjälper företag att använda sina resurser mer effektivt, förbättra motståndskraften och göra sina system säkrare. Med vSphere 6 Enterprise kan du styra hela din IT-verksamhet från en central konsol, från provisionering och hantering av virtuella datorer till övervakning av systemprestanda och säkerhet.

Kraftfulla funktioner för förbättrad produktivitet

VMware vSphere 6 Enterprise erbjuder en mängd kraftfulla funktioner som hjälper till att öka produktiviteten och förenkla IT-hanteringen. Bland dessa finns funktionen Distributed Resource Scheduler (DRS), som på ett intelligent sätt fördelar resurser mellan virtuella datorer för att optimera prestandan.

Fördelarna med att använda VMware vSphere 6 Enterprise

Med VMware vSphere 6 Enterprise får du inte bara ett kraftfullt verktyg för att hantera din IT-infrastruktur, utan också en mängd fördelar som hjälper dig att göra ditt företag mer effektivt, säkert och produktivt.

Förbättrad motståndskraft

En av de största styrkorna med vSphere 6 Enterprise är dess ökade motståndskraft. Med funktioner som hög tillgänglighet (HA) och feltolerans (FT) minimerar vSphere 6 Enterprise driftavbrotten och håller igång de virtuella datorerna även om det uppstår maskinvarufel. Dessa funktioner säkerställer att dina applikationer och tjänster är kontinuerligt tillgängliga även i händelse av systemfel.

Optimera systemets prestanda

VMware vSphere 6 Enterprise erbjuder ett antal funktioner som hjälper till att optimera systemprestandan. Dessa inkluderar Storage DRS, som automatiskt justerar lagringskraven, och Storage IO Control (SIOC), som optimerar dataflödet. Dessa funktioner hjälper dig att maximera systemets prestanda och optimera användningen av dina resurser.

Sammanfattningsvis är VMware vSphere 6 Enterprise en enastående lösning för företag som vill modernisera sin IT-infrastruktur och effektivisera sin IT-hantering. Med sin rika uppsättning funktioner, lättanvända gränssnitt och kraftfulla prestandaoptimeringsfunktioner ger vSphere 6 Enterprise allt du behöver för att få ut mesta möjliga av dina IT-resurser och förbättra affärsresultatet.

Maximal säkerhet med VMware vSphere 6 Enterprise

Förutom ökad prestanda och tillförlitlighet sätter VMware vSphere 6 Enterprise nya standarder för IT-säkerhet. Med inbyggda säkerhetsfunktioner som Virtual Machine Encryption ger vSphere 6 Enterprise omfattande och robust säkerhet för att skydda dina data och system från hot.

Kryptering av virtuella maskiner

Virtual Machine Encryption är en av de viktigaste säkerhetsfunktionerna som VMware vSphere 6 Enterprise har att erbjuda. Den här funktionen ger stark kryptering för att skydda data i dina virtuella maskiner, både i vila och under transport. Denna nivå av datasäkerhet är nödvändig för att skydda känsliga och affärskritiska data från potentiella hot.

Säker start

En annan säkerhetsfunktion i VMware vSphere 6 Enterprise är Secure Boot, som förhindrar att osignerad eller manipulerad programvara laddas på dina värddatorer och virtuella datorer. Genom att använda Secure Boot kan du se till att endast verifierad och betrodd kod körs på dina system, vilket avsevärt minskar risken för malware- och rootkit-attacker.

Hantera och skala enkelt med VMware vSphere 6 Enterprise

Styrkan i VMware vSphere 6 Enterprise ligger inte bara i dess avancerade funktioner och säkerhet, utan också i dess användarvänlighet. Med ett intuitivt användargränssnitt och en mängd olika hanteringsverktyg är det enklare än någonsin att hantera och skala din IT-infrastruktur.

Enkel hantering

Det är enkelt att hantera infrastrukturen för virtuella maskiner med VMware vSphere 6 Enterprise. Med vCenter Server Management Console kan du centralt hantera dina virtuella datorer och värddatorer, vilket avsevärt minskar administrationskostnaderna. Konsolen ger också en hög nivå av synlighet och kontroll, så att du kan hålla reda på din IT-infrastruktur hela tiden.

Enkel skalning

VMware vSphere 6 Enterprise gör det också enkelt att skala din IT-infrastruktur. Med möjligheten att snabbt skapa och provisionera nya virtuella datorer och stöd för molnbaserade tjänster kan du expandera eller krympa din IT-infrastruktur efter behov.

Sammanfattningsvis är VMware vSphere 6 Enterprise en omfattande och kraftfull lösning för företag som vill förenkla sin IT-infrastruktur och samtidigt förbättra säkerhet och prestanda. Med sin användarvänlighet, avancerade funktioner och förmåga att skala utan ansträngning är vSphere 6 Enterprise ett viktigt verktyg för alla moderna företag.

Ytterligare länkar till "VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE"
mer
Kundrecensioner för "VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE"
14 jul 2023

Super schnelle Lieferung

Kaum bestellt, schon geliefert. Bin sehr zufrieden mit dem Service.

14 jul 2023

Großartiger Kundensupport

Ich hatte ein kleines Problem beim Installieren des Programms und der Support hat mir sofort geholfen. Sehr freundliches und kompetentes Team. Gerne wieder!

14 jul 2023

Excelente atención al cliente

Atención al cliente superior, tuve un pequeño problema y se resolvió de inmediato. La entrega también fue muy rápida. ¡Gracias!

14 jul 2023

Entrega rápida e excelente serviço

Estou muito impressionado com o serviço rápido e suave. Recebi meu programa apenas alguns minutos depois de fazer meu pedido. Ótimo trabalho, equipe!

14 jul 2023

Szybka dostawa i doskonała obsługa

Jestem bardzo pod wrażeniem szybkiej i płynnej obsługi. Otrzymałem mój program zaledwie kilka minut po złożeniu zamówienia. Świetna robota, zespół!

14 jul 2023

Service efficace et bonne attention

Je suis impressionnée par la qualité du service et la rapidité de la livraison. Merci Wiresoft!

Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier