Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
VMWARE vSPHERE 7 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 7 STANDARD

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

  • SW10544
  • VS7-STD-C
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
7 582,90 kr * 8 423,90 kr * (9,98% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
Produktinformation "VMWARE vSPHERE 7 STANDARD"

Översikt över VMware vSphere 7 Standard

Välkommen till en ny era av virtualisering och cloud computing med VMware vSphere 7 Standard, branschens ledande programvara för servervirtualisering. vSphere 7 Standard bygger på den robusta grunden från tidigare versioner och innehåller en mängd nya funktioner och förbättringar som är utformade för att förenkla hanteringen av din IT-infrastruktur och minska driftskostnaderna samtidigt som tillförlitligheten och prestandan ökar.

Oavsett om du är ett litet företag som letar efter sätt att optimera din IT-infrastruktur eller ett stort företag som behöver möta kraven från en växande verksamhet, har vSphere 7 Standard potential att förändra din IT-verksamhet i grunden.

Nästa nivå av servervirtualisering

vSphere 7 Standard ger dig möjlighet att konsolidera flera operativsystem och applikationer på en enda fysisk server. Detta leder till bättre resursutnyttjande, lägre hårdvarukostnader och enklare hantering av IT-infrastrukturen.

Dessutom innehåller vSphere 7 Standard förbättringar av CPU-schemaläggning, minneshantering och nätverksfunktioner som hjälper till att maximera prestandan hos dina virtuella maskiner och minska behovet av fysisk hårdvara.

Optimera driften

Med vSphere 7 Standard kan du automatisera driften, minska de manuella insatserna och öka effektiviteten. Genom att automatisera rutinuppgifter som VM-provisionering, lastbalansering och kapacitetsplanering kan du optimera driften av din IT-miljö och öka produktiviteten.

Förbättra säkerheten och minska riskerna

Säkerheten för dina data och applikationer är av största vikt, och vSphere 7 Standard tillhandahåller en robust uppsättning säkerhetsfunktioner för att säkerställa att din virtuella miljö är skyddad mot hot.

Förbättra datasäkerheten

vSphere 7 Standard erbjuder flera säkerhetsförbättringar, inklusive VM-kryptering, Secure Boot för virtuella datorer och värddatorer samt förbättrade funktioner för verifieringskedjor. Dessa funktioner säkerställer att dina data är säkra oavsett om de är i vila eller i rörelse, och ger dig de verktyg du behöver för att uppfylla efterlevnadskraven.

Minska riskerna

Genom att säkerställa tillgängligheten för dina program och data hjälper vSphere 7 Standard till att minimera risken för avbrott i verksamheten. Den erbjuder en rad tillgänglighetsfunktioner, inklusive vSphere High Availability (HA), feltolerans och vMotion, som hjälper till att minimera driftstopp och säkerställa kontinuitet i verksamheten.

VMware vSphere 7 Standard är mer än bara en virtualiseringsplattform. Det är ett kraftfullt verktyg som gör att du kan optimera din IT-miljö, minska dina driftskostnader, skydda dina data och applikationer och maximera värdet av din IT-investering. Med sin omfattande uppsättning funktioner och beprövade tillförlitlighet och prestanda är vSphere 7 Standard ett utmärkt val för företag i alla storlekar.

Förenklad hantering och kontroll

Med vSphere 7 Standard har du alltid kontroll över din IT-miljö. Plattformen tillhandahåller ett centraliserat och konsekvent hanteringsgränssnitt som integreras sömlöst med befintliga hanteringsverktyg. Detta gör det enklare att hantera din infrastruktur, oavsett om den finns i ditt eget datacenter eller i molnet.

Intuitivt gränssnitt

Det intuitiva och användarvänliga gränssnittet i vSphere 7 Standard gör det möjligt för administratörer att skapa, konfigurera och hantera virtuella maskiner och andra resurser med bara några få klick. Dessutom ger hanteringsgränssnittet vCenter Server en enhetlig bild av hela vSphere-infrastrukturen, vilket gör det mycket enklare att hantera och övervaka resurser.

Inbyggda kontroller

vSphere 7 Standard innehåller en mängd olika kontrollmekanismer, inklusive Policy-Based Management, som gör att du kan tilldela och reglera resurser baserat på de specifika behoven i dina applikationer. Med funktioner som Role-Based Access Control och vSphere Single Sign-On kan du dessutom exakt styra åtkomst- och behörighetsinställningar, vilket bidrar till att stärka säkerheten i din virtuella miljö.

Framtidssäkra med VMware vSphere 7 Standard

I en tid där det tekniska landskapet ständigt utvecklas är det viktigt att din virtualiseringsplattform håller jämna steg med den senaste tekniken och de senaste standarderna. VMware vSphere 7 Standard är utformad för att möta de föränderliga behoven i moderna IT-miljöer och samtidigt framtidssäkra din investering.

Stöd för den senaste tekniken

vSphere 7 Standard stöder de senaste generationerna av x86-hårdvara, operativsystem och applikationer. Den erbjuder också optimerat stöd för moderna applikationsramverk och programmeringsspråk, vilket gör den till den perfekta plattformen för utveckling och driftsättning av moderna applikationer.

Förberedd för framtiden

Med sin avancerade arkitektur och stöd för nya tekniker som Kubernetes och containerisering är vSphere 7 Standard väl rustad för att möta kraven i framtidens IT-miljöer. Oavsett om du planerar att bygga en hybridmolnmiljö, utveckla moderna applikationer eller utnyttja AI och maskininlärning, är vSphere 7 Standard redo att hjälpa dig på vägen.

Med VMware vSphere 7 Standard kan du utnyttja den fulla potentialen i din IT-miljö. Med sin omfattande uppsättning kraftfulla funktioner och förbättringar hjälper vSphere 7 Standard till att minska IT-komplexiteten, öka driftseffektiviteten, stärka säkerheten och förbättra flexibiliteten - allt med en enda, konsekvent plattform. Utnyttja kraften och flexibiliteten i vSphere 7 Standard för att uppnå dina IT-mål och driva ditt företag framåt.

Ytterligare länkar till "VMWARE vSPHERE 7 STANDARD"
mer
Kundrecensioner för "VMWARE vSPHERE 7 STANDARD"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier