Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 7 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 7 STANDARD

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

  • SW10544
  • VS7-STD-C
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
8 423,90 kr *

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
Produktinformation "VMWARE vSPHERE 7 STANDARD"

VMware vSphere 7 Standard är en branschledande virtualiseringsplattform som ger omfattande säkerhet och stöd för dina applikationer. Med vSphere 7 kan du köra alla arbetsuppgifter i en virtualiserad miljö, öka effektiviteten med förenklad Management och minska kostnaderna med inbyggd katastrofåterställning.

VMware vSphere 7 Standard är en kraftfull virtualiseringsplattform som kan hjälpa ditt företag att spara kostnader och öka effektiviteten. Nedan följer några av de viktigaste fördelarna med VMware vSphere 7 Standard:

1. Ökad effektivitet - VMware vSphere 7 Standard hjälper dig att konsolidera dina Server och köra flera program på en enda Server, vilket kan leda till ökad effektivitet och kostnadsbesparingar.

2. Förbättrad tillgänglighet - VMware vSphere 7 Standard hjälper dig att uppnå hög tillgänglighet för dina applikationer med funktioner som live-migrering, feltolerans och Distributed Resource Scheduler (DRS).

3. Förbättrad säkerhet - VMware vSphere 7 Standard erbjuder säkerhetsfunktioner som rollbaserad åtkomstkontroll, IDS/IPS (Intrusion Detection/Prevention System) och virtuella brandväggar för att skydda dina data.

VMware vSphere 7 Standard är en branschledande plattform för servervirtualisering med omfattande funktioner och möjligheter för datacenter av alla storlekar. Med VMware vSphere 7 Standard kan du konsolidera dina program på färre servrar och spara på kostnader för hårdvara, ström, kylning och Management. Och med inbyggd feltolerans och skydd för katastrofåterställning kan du vara säker på att din verksamhet alltid kommer att fungera på ett säkert sätt.

 
Ytterligare länkar till "VMWARE vSPHERE 7 STANDARD"
mer
Kundrecensioner för "VMWARE vSPHERE 7 STANDARD"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.