Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS KIT
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS KIT

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

  • SW10546
  • VS7-ESSL-KIT-C
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
3 652,90 kr * 4 057,90 kr * (9,98% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
Produktinformation "VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS KIT"

Upptäck nästa nivå av virtualisering med VMware vSphere 7 Essentials Kit

VMware vSphere 7 Essentials Kit är ett allt-i-ett-paket för småföretag som letar efter en robust, skalbar och säkerhetsmedveten virtualiseringslösning. Oavsett om du tar dina första steg in i virtualiseringsvärlden eller vill förbättra din befintliga infrastruktur, ger vSphere 7 Essentials Kit dig de verktyg du behöver för att bygga och hantera en effektiv och säker virtuell miljö.

Introduktion till VMware vSphere 7 Essentials Kit

vSphere 7 Essentials Kit är en komplett virtualiseringslösning som är särskilt utformad för småföretag. Den innehåller alla de kärnkomponenter du behöver för att bygga och hantera din virtuella miljö, inklusive ESXi-värdar och vCenter Server Appliance.

Med sitt intuitiva användargränssnitt och robusta hanteringsverktyg är vSphere 7 Essentials Kit inte bara kraftfullt utan också lätt att använda, vilket gör det till det perfekta valet för småföretag som vill optimera sina IT-resurser och göra sitt arbetsflöde mer effektivt.

Vad är nytt i vSphere 7 Essentials Kit?

VMware vSphere 7 Essentials Kit innehåller flera viktiga förbättringar och nya funktioner som skiljer det från sina föregångare. Dessa inkluderar förbättrade säkerhetsfunktioner, mer skalbarhet och förbättrade funktioner för att automatisera och förenkla IT-hantering.

Maximera IT-prestandan med VMware vSphere 7 Essentials Kit

Med VMware vSphere 7 Essentials Kit kan du maximera prestandan hos dina IT-resurser och samtidigt minska dina driftskostnader. Genom att konsolidera dina fysiska servrar till virtuella maskiner kan du använda dina resurser mer effektivt och minska stilleståndstiden i din IT-infrastruktur.

Optimering av prestanda

VMware vSphere 7 Essentials Kit använder avancerad teknik som hjälper dig att optimera prestandan i dina IT-system. Detta inkluderar funktioner som Dynamic Resource Scheduling (DRS), som automatiskt balanserar belastningen på dina virtuella maskiner för att säkerställa optimal prestanda, och vMotion, som ger dig flexibiliteten att flytta körande virtuella maskiner mellan värdar utan driftstopp.

Minska driftskostnaderna

Med VMware vSphere 7 Essentials Kit kan du minska dina driftskostnader genom att konsolidera dina servrar och optimera dina IT-resurser. Färre fysiska servrar innebär lägre maskinvarukostnader, lägre energiförbrukning och mindre underhåll, vilket kan leda till betydande kostnadsbesparingar.

Sammanfattningsvis är VMware vSphere 7 Essentials Kit en kraftfull och kostnadseffektiv lösning för småföretag som vill optimera och modernisera sin IT-infrastruktur. Med sitt lättanvända gränssnitt, avancerade funktioner och robusthet ger det allt du behöver för att bygga och hantera en säker och effektiv virtuell miljö.

Förbättrad säkerhet i VMware vSphere 7 Essentials Kit

I dagens digitala värld är säkerhet inte längre förhandlingsbart. Med VMware vSphere 7 Essentials Kit är dina virtuella maskiner och data väl skyddade. Det erbjuder en integrerad säkerhetsarkitektur som sträcker sig från hårdvaran till applikationslagret, vilket ger ett komplett skydd för din IT-infrastruktur.

Integrerad kryptering

En av de mest anmärkningsvärda säkerhetsaspekterna i VMware vSphere 7 Essentials Kit är den inbyggda krypteringen. Det innebär att alla data som lagras i din virtuella miljö automatiskt krypteras. Detta skyddar din värdefulla information från obehörig åtkomst och gör den oläslig även om den skulle bli stulen.

Säkerhetspolicyer och efterlevnad

VMware vSphere 7 Essentials Kit ger dig också möjlighet att fastställa och genomdriva säkerhetspolicyer för att säkerställa efterlevnad av företagsstandarder. Med funktioner som värdprofiler och Auto Deploy kan du snabbt och enkelt tillämpa konsekventa konfigurationer på flera värddatorer, vilket gör det lättare att uppfylla efterlevnadsstandarder och säkerhetsbestämmelser.

Förenkla IT-hanteringen med VMware vSphere 7 Essentials Kit

Förutom prestanda och säkerhet innehåller VMware vSphere 7 Essentials Kit också ett antal funktioner som förenklar hanteringen av din virtuella miljö. Dessa funktioner minskar komplexiteten och administrationen, så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något: Din verksamhet.

Automatiserad hantering och drift

VMware vSphere 7 Essentials Kit innehåller funktioner för att automatisera hanterings- och driftsprocesser som kan spara tid och resurser. Med funktioner som Auto Deploy, Host Profiles och Update Manager kan du automatisera många repetitiva uppgifter och se till att dina värddatorer alltid är uppdaterade.

Skalbarhet och framtidssäkring

VMware vSphere 7 Essentials Kit är utformat för att vara skalbart och framtidssäkert. Det gör att du kan utöka och uppgradera din virtuella infrastruktur efter behov utan att behöva investera i ytterligare hårdvara. Det stöder också de senaste teknikerna och standarderna, så att du kan vara säker på att din IT-infrastruktur kommer att kunna växa med ditt företag i framtiden.

Sammantaget ger VMware vSphere 7 Essentials Kit en robust, säker och lätthanterlig virtualiseringslösning som är perfekt anpassad till behoven hos småföretag. Med sin kombination av kraftfulla funktioner, inbyggd säkerhet och förenklad hantering är det ett perfekt val för företag som vill modernisera och optimera sin IT-infrastruktur.

Ytterligare länkar till "VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS KIT"
mer
Kundrecensioner för "VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS KIT"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier