Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

  • SW10081
  • 6VC-02073
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
278,90 kr * 308,90 kr * (9,71% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Antal 1x R2 User CAL
System  Windows Server
CAL RDS User CAL R2
Omfattning av leverans Licens-ID + Autentiseringskod
Körtid Obegränsad
Språk Alla språk
Terminalserver Kompatibel med


Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS) är efterföljaren till de gamla Terminal Server CALs. RDS är en centraliserad skrivbords- och applikationsplattform som ger dig ett brett utbud av alternativ för att leverera och hantera skrivbord och ansluta fjärrarbetare genom sessionsvirtualisering och Virtual Desktop Infrastructure (VDI)-teknik. På så sätt kan ni öka flexibiliteten och datasäkerheten på företaget genom en centraliserad skrivbordslösning, samtidigt som IT-avdelningen slipper hantera skrivbord och applikationer.

För ytterligare frågor om produkten, vänligen kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL"

Microsoft Windows Remote Desktop Services 2012 (RDS) 

Dataskydd är en ständigt återkommande fråga när det gäller hantering av kunduppgifter i ett företag. Om ditt företag har mycket känsliga kunddata kan det vara svårt att på ett säkert sätt dela dem med anställda för behandling. Det finns många säkerhetslösningar, men inte minst AppLocker-säkerhetspolicyn som ingår i 8Windows är en av dem. Men inget är lika effektivt och billigt som att arbeta online via en fjärrskrivbordstjänst. Tidigare användes terminalservrar där den anställde helt enkelt använde en rudimentär terminal och all data centraliserades på servern. Tekniken förfinades och utvecklades ytterligare, så att arbetet i dag sker enligt samma princip, men det hela blev ännu billigare och snabbare. Om en anställd arbetar online hemifrån är det första steget ofta en säker inloggningslösning via en VPN-anslutning. Därefter kan den anställde börja arbeta, och då behöver han kunduppgifterna. Beroende på inom vilket område ditt företag är verksamt kan det handla om mycket känsliga uppgifter som under inga omständigheter får hamna i fel händer. För att i möjligaste mån förhindra dataavbrott när du arbetar online använder många företag en fjärrskrivbordslösning, som den du kan beställa här. Uppgifterna lagras centralt på en server och den anställde loggar in på Windows-servern med en dator. När du loggar in kontrollerar servern om det finns en giltig licens. Beställ helt enkelt en Microsoft-serverlicens online och använd den tillsammans med licenser för Microsoft Windows Remote Desktop Service 2012, som du också kan köpa av oss. För att göra det billigare för dig kan du köpa licenser per anställd eller per enhet online. Servern klarar sig med båda alternativen, det måste bara vara en lagligt köpt originallicens, som den du snabbt kan beställa online från oss.

När den anställde har startat datorn behöver han bara ansluta till servern med hjälp av RDS-programmet som ingår i Windows. Här får han alla data och program som är viktiga för hans arbete - men utan att överföra dessa program och data. De ligger alla kvar på servern och hanteras där av din IT-personal. Det gör det också lättare för din IT-avdelning att underhålla dessa uppgifter och program. Allt finns centralt på ett ställe och behöver bara underhållas lokalt. Nedtid på grund av uppdateringar eller fel hålls därför till ett minimum. Om ett fel uppstår behöver det bara korrigeras på ett ställe. När den anställde loggar in på servern igen är allt bra och han kan fortsätta. Säkerhetskopieringar kan också göras snabbt eftersom endast serverdata behöver säkerhetskopieras. Din IT-personal har mycket mindre arbete att göra och kan reagera snabbare på eventuella problem som uppstår.

Beställ flexibla licensmodeller online

Microsoft har skapat en flexibel licensmodell för Windows -servern och fjärrskrivbordstjänsten. Du kan köpa antingen en användar- eller en enhetsrelaterad licens. Naturligtvis kan du också kombinera de olika modellerna - det som passar dig bäst.
Genom att beställa en lågprisvolymlicens online köper du en användarbaserad licens från oss i det här fallet. Detta är lämpligt om dina anställda behöver komma åt servern från olika platser och/eller enheter. Om dina anställda alltid kommer åt servern från samma enhet, eller om flera anställda delar en dator, bör du hellre använda en enhetsrelaterad licens, som du naturligtvis också kan köpa av oss till ett rimligt pris.

Om du är osäker på vilka licenser du ska beställa eller om du vill blanda de olika licensmodellerna kan du kontakta vår servicepersonal. Vi hjälper dig gärna.

Snabb leverans av RDS Cals

Låt inte den långa postvägen stoppa dig. Senast 24 timmar efter ditt köp online får du ett e-postmeddelande från oss med dina licensuppgifter. Licensen är då omedelbart redo att användas. Detta ger dig flexibilitet även om du märker att din verksamhet expanderar. Beställ snabbt om online och fortsätt arbeta utan att behöva vänta länge. Hos oss får du också endast originallicenser för Microsoft-produkter. Naturligtvis finns vi också där för dig efter köpet, om du fortfarande har frågor. Antingen via e-post, telefon eller för snabba, korta frågor i chatten online.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier