Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

 • SW10154
 • 6VC-02073
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
278,90 kr * 308,90 kr * (9,71% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Antal 1x User CAL
System  Windows Server
CAL RDS User CAL 
Omfattning av leveransen Licens-ID + Autentiseringskod
Körtid Obegränsat antal
Språk Alla språk
Terminalserver Kompatibel med


Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS) är efterföljaren till de gamla Terminal Server CALs. RDS är en centraliserad skrivbords- och applikationsplattform som ger dig ett brett utbud av alternativ för att leverera och hantera skrivbord och ansluta fjärrarbetare genom sessionsvirtualisering och Virtual Desktop Infrastructure (VDI)-teknik. På så sätt kan ni öka flexibiliteten och datasäkerheten på företaget genom en centraliserad skrivbordslösning, samtidigt som IT-avdelningen slipper hantera skrivbord och applikationer.

För ytterligare frågor om produkten, vänligen kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL"

CAL:er för fjärrskrivbord till tjänster Windows Server 2012 / R2 köpas begagnade

För att kunna komma åt Windows Server 2012 eller R2 via Remote Desktop Services behöver varje användare en separat klientåtkomstlicens, RDS User CAL. Det gör det möjligt att få tillgång till Windows -programmen etc. i ett företagsnätverk från vilken slutenhet som helst och lokalt oberoende. Den vanliga CAL-användaren för Windows Server 2012 innehåller inga extra fjärråtkomsträttigheter, så dessa måste köpas extra i form av en CAL för RDS-användare.

RDS User CALs version 2012 / R2 från Wiresoft har som använd programvara fördelen av ett mycket lägre pris jämfört med RDS User CALs från många andra licensleverantörer, samtidigt som de har samma funktioner som RDS User klientåtkomstlicenser som erbjuds i Microsofts officiella volymlicensprogram för Windows Server.

Vilka är fördelarna med RDS User CALs för Windows Server 2012 eller R2?

Remote Desktop Services för Windows Server - som tidigare kallades Terminal Services - avser en särskild serverroll för användare (eller slutpunkter), genom vilken alla typiska tjänster i Windows Server 2012 kan användas utan att motsvarande Windows program behöver installeras lokalt på en dator. User CAL för RDS 2012 ger fjärråtkomst för respektive anställd; via Windows -servern, som fungerar som värd, görs Windows -programmen tillgängliga för denna CAL-auktoriserade användare i samband med en fjärrskrivbordssession. Användaren kan sedan använda vilken dator eller bärbar dator som helst - men framför allt även en tunn klient - för att få tillgång till dem med sin RDS User CAL, både på företagets plats och lokalt oberoende (på distans) via en Internetanslutning.

Windows Med RDS User CAL 2012 kan användarna därför använda nästan vilken äldre Windows-kompatibel slutenhet som helst med lägre prestanda, eftersom Remote Desktop Services tillhandahåller den aktuella prestandan för motsvarande Windows -server.

Översikt över de funktioner som är tillgängliga med en användarklientlicens för fjärrskrivbordstjänsten för Windows Server 2012

Med en RDS User CAL för Windows Server 2012 eller R2 kan en användare dra nytta av alla fördelar med motsvarande serverversion, förutom många viktiga optimeringar, särskilt inom virtualisering och många innovationer i Hyper-V, bland annat:

 • Anslutning till Windows Azure-molntjänster för att hantera molnbaserade, virtuella servrar och lokala servrar tillsammans i ett enda nätverk
 • Förbättrat samarbete mellan Windows Server och System Center
 • Effektivare IPAM-samarbete (IPAM) för virtuella miljöer med System Center 2012 R2
 • Touchscreen-optimerat användargränssnitt
 • PowerShell 3.0 för effektiv administration
 • Ny, mer kraftfull uppgiftshanterare
 • IIS (Internet Information Service 8.0) med hantering av certifikat med utökad validering
 • SMB 3.0 för förbättrad åtkomst till fildelar
 • Parallell drift av Windows Server 2012 R2 och Hyper-V Server 2012 R2 i System Center Virtual Machine Manager 2012 R2
 • VM Connect gör det möjligt att kopiera och flytta filer genom att dra och släppa dem
 • Virtuella hårddiskar (VHDX) kan förstoras eller minskas i Windows Server 2012 R2 under drift
 • Kombinera SSD- och SATA-diskar i Storage Spaces

Fördelar med klientåtkomstlicenser från RDS till Windows Server 2012/R2 för administratörer

Förutom de redan nämnda fördelarna med en RDS User CAL för användarna erbjuder ett Remote Desktop Services -system också vissa fördelar för administratörer: Licensiering med RDS User CALs gör administrationen av alla registrerade användare och datorer effektivare, eftersom den implementerade Windows -mjukvaran i ett företagsnätverk kan hanteras och tillhandahållas centralt, i stället för att som vanligt installera den på varje enskild slutenhet och utföra uppdateringar.

Dessutom definierar RDS User CALs också de individuella rättigheterna för de registrerade användarna, så att de kan använda Windows -servern med sina individuella åtkomsträttigheter. RDS User CALs för Windows Server 2012 minskar också avsevärt ansträngningarna för tillhandahållande och underhåll av arbetsstationer.

Teknisk information om klientåtkomstlicenser för RDS-användare för Windows Server 2012/R2

Tillhandahållandet och användningen av Remote Desktop Services via en CAL för användare regleras av vissa serverroller. Förutom kompatibiliteten mellan CAL för RDS och serverversionen måste följande villkor beaktas.

När det gäller klientåtkomstlicenser för användare av fjärrskrivbordstjänster ska du vara uppmärksam på versionskompatibiliteten för Windows Server 2012 och R2

En CAL för RDS-användare måste alltid vara kompatibel med den version av Windows -servern som den ansluts till. I det specifika fallet med klientåtkomstlicenser för RDS för användare av Windows Server 2012 kan den användas för att få tillgång till både Windows Server 2012 och nästa högre version Windows Server 2012 R2, samt en äldre version av Windows Server, t.ex. 2008 (nedgradering). RDS-CAL 2012 kan dock inte användas för att få tillgång till en högre version av Windows Server, t.ex. 2016 (uppgradering). Detta är endast möjligt med en motsvarande version av Remote Desktop Services CAL. Det spelar ingen roll om det är en ny User CAL eller en begagnad programvara.

Skillnaden i CAL:er för RDS för Microsoft Windows Server 2012 R2-utgåvorna Datacenter och Standard

Wiresoft erbjuder både Standard och Datacenter-utgåvorna för Windows Server 2012 R2. De skiljer sig åt i den olika virtualiseringsnivån, men i övrigt är de likadana när det gäller de funktioner som 2012 R2-versionen erbjuder.

Standard -utgåvan av Windows Server 2012 R2 är utformad för kunder som antingen inte använder någon virtualisering alls eller endast en låg nivå av virtualisering, medan Datacenter-utgåvan också erbjuder alla nödvändiga funktioner för en virtualiserad, privat molnmiljö för att köra ett obegränsat antal virtuella maskiner i Hyper-V-rollen.

Med en CAL för RDS-användare är de funktioner som finns tillgängliga per utgåva alltid tillgängliga.

Jämförelse mellan klientåtkomstlicenser för användare och klientåtkomstlicenser för enheter för Remote Desktop Services från Windows Server 2012

Som beskrivits ovan är implementeringen av Microsoft Server-programvaran 2012 eller R2 skild från dess vidare användning - fjärranvändningsrättigheterna regleras i Microsofts licenssystem via en motsvarande licens för klientåtkomst. Förutom RDS User CAL finns det även en RDS Device CAL. Båda CAL:erna är endast giltiga för en användare eller en specifik slutenhet.

Microsoft RDS CAL-systemet gör det möjligt för serveradministratörer att uttryckligen hantera alla åtkomsträttigheter, vilket ger högre säkerhet eftersom oregistrerade användare inte kan få tillgång till en Windows -server utan en av de två åtkomstlicenserna. Varje typ av CAL för Fjärrskrivbordstjänster har ett visst spelrum när det gäller användningen av servertjänsterna.

Klientåtkomstlicenser för användare för Remote Desktop Services 2012 / R2

Med RDS User Client Access License för Windows Server 2012/R2 registreras endast en enda dedikerad användare. RDS CAL ger användaren fjärråtkomst till Windows -servern i samband med en fjärrskrivbordssession. Användaren kan fritt välja slutenhet eller klientdator, med begränsningen att endast en dator eller liknande kan nås åt gången. Detta innebär att den auktoriserade användaren kan välja att t.ex. använda den stationära datorn på företaget, en mobiltelefon eller surfplatta etc. på resan eller den bärbara datorn hemmaOffice, eftersom han med RDS User CAL alltid använder sitt personliga konto.

Med en klientåtkomstlicens för RDS-användare tvingas inte licensiering av fjärrskrivbord fram. Detta innebär att klientanslutningen upprättas oavsett hur många klientåtkomstlicenser som finns på licensservern för Remote Desktop Services. Det måste dock finnas en giltig User CAL för varje motsvarande användare. I ett företag måste därför det exakta antalet User CALs definieras och ett motsvarande antal User Access Licenses installeras på Windows -servern så att en RDS User CAL är tillgänglig för dessa användare. Detta görs med hjälp av

Licenshanteraren för fjärrskrivbord för servern.

Översikt över alla funktioner för klientåtkomstlicenser för RDS-användare för Windows Server 2012/R2

 • En CAL för RDS-användare tilldelas en specifik användare i Active Directory - till skillnad från en enskild enhet (Device CAL).
 • En CAL för RDS-användare är inte tillfälligt tillgänglig och kan därför inte återkallas.
 • Den klientanpassade klientåtkomsten för Remote Desktop Services användare spåras av licensservern.
 • CAL:er kan inte spåras inom ett team.
 • Antalet specificerade CAL:er för användare kan överskridas, men detta strider mot licensavtalet för fjärrskrivbord.

Slutsatser om klientåtkomstlicenser för RDS-användare

Vilken typ av CAL för Remote Desktops Services för Windows Server 2012 eller R2 som ger flest fördelar i en organisation och är det mest prisvärda alternativet när du köper begagnad programvara varierar från fall till fall. Beslutet grundar sig inte bara på antalet anställda, utan också på hur de huvudsakligen använder de befintliga slutenheterna: När majoriteten av de anställda använder olika slutenheter eller arbetsstationer för att flexibelt få tillgång till Windows -servern, dvs. inte bara internt utan också externt och mobilt, ger RDS User CAL större spelrum.

Innan du köper RDS CAL:s bör du därför vara säker på vilken typ som erbjuder flest fördelar för ditt företag, eftersom en RDS User CAL inte kan ändras till en Device CAL. Det är inte heller möjligt att byta användare vid ett senare tillfälle.

Köp begagnade Microsoft User CALs för Remote Desktop Services 2012 / R2 från en enskild licens till ett lågt pris i Wiresoft Online Shop

RDS User CALs för Windows Server 2012 eller R2 finns tillgängliga i Wiresoft Online Shop från och med en enskild licens - vårt CAL-erbjudande för begagnad programvara erbjuder ett särskilt förmånligt pris utan att märkningen "begagnad" medför några nackdelar när det gäller användbarheten.

Vilken programvara används i RDS User CALs för Windows Server 2012?

De User CALs som erbjuds i Wiresoft Online Shop för Remote Desktop Services för Windows Server 2012 / R2 är typiska Microsoft-åtkomstlicenser, eftersom de också finns tillgängliga i motsvarande licensprogram; dessa är en del av en volymlicens för användarklientåtkomstlicenser som köptes av ett företag som sålde enskilda obehövliga åtkomstlicenser för användare eller hela volymlicensen till Wiresoft, RDS-volymlicenserna upplöstes därmed till motsvarande enskilda licenser. Vid återförsäljning och uppdelning i klientåtkomstlicenser för enskilda användare markeras dessa som begagnad programvara. Detta innebär dock inte ett allmänt slitage av RDS User CAL-funktionen eller någon annan begränsning av användbarheten, inte ens tillfälligt.

Vilken säkerhet erbjuder Remote Desktop Services User CALs för Windows Server 2012/R2 som använd programvara?

Köp av begagnade RDS CALs 2012 från Wiresoft är inte bara billigt utan också säkert för våra kunder! Redan en CAL för en användare för Remote Desktop Services av Microsoft Windows Server 2012 får du inte bara ett lägre pris jämfört med liknande nya produkter, utan du har också köparens säkerhet genom omedelbar nedladdning inklusive licensaktivering med en giltig volymlicensnyckel.

Säkert ursprung för RDS-användar-CAL:er

Alla Remote Desktop Services User CALs för Windows Server 2012 och R2 som Wiresoft erbjuder i butiken kommer från företagets licensförråd. För dig som kund är rättssäkerheten därför garanterad både när du köper en User CAL för RDS eller en annan Microsoft-klientåtkomstlicens som begagnad programvara och när du använder den, eftersom inga giltiga bestämmelser överträds. Detta faktum har bekräftats klart och tydligt genom olika domstolsbeslut. Eftersom alla köpare/säljare är fullständigt bevisade, är begagnad programvara från Wiresoft också revisionsskyddad!

Dina fördelar när du köper begagnad programvara till användarklientlicenser för Remote Desktop Services 2012 / R2

Wiresofts erbjudande om begagnade klientåtkomstlicenser för RDS för Windows Server 2012 och R2 samt för andra klientåtkomstlicenser är inte bara ett billigare alternativ för våra kunder jämfört med de kommersiella erbjudandena, utan erbjuder i stället för strikta licensskalor ett obegränsat val av det antal klientåtkomstlicenser som behövs för att licensiera fjärrtjänsterna för Windows Server. Detta gör det möjligt att skräddarsy och därmed kostnadseffektiv licensiering.

Utbudet av RDS CALs i Wiresofts onlinebutik omfattar inte bara motsvarande RDS Device CAL utan även äldre eller nyare versioner av licenser för fjärrklientåtkomst för Windows Server. På så sätt undviker du kompatibilitetsproblem eller inköp av ny maskinvara. Dra nytta av det breda utbudet av använd programvara för olika RDS-CAL-versioner för Windows Server hos Wiresoft!

I Wiresoft Software-Shop hittar du användar- och enhets-CALs för Windows Server samt andra Microsoft Server-program och tillhörande klientåtkomstlicenser - billigt som begagnad programvara inkl. omedelbar nedladdning. Om du har några frågor om RDS User CALs för Windows Server 2012/R2 eller någon annan Microsoft-produkt kan du kontakta oss via chatt, e-post eller telefon.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier