Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 5 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 5 PACK DEVICE CAL

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

  • SW10466
  • R18-01848
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
1 624,90 kr * 1 803,90 kr * (9,92% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Antal 5x Device CAL
System  Windows Server 
CAL Device CAL
Omfattning av leverans Rätt att använda
Tidsperiod Obegränsad
Språk Alla språk
Terminalserver ej kompatibel(se RDS CAL )


En extra klientåtkomstlicens (Device CAL), som inte ingår i serverlicensen, krävs för varje slutenhet med vilken användare får åtkomst till servertjänsterna för Microsoft Windows Server 2022 i Standard eller Datacenter Edition. Endast denna licens ger en användare av den Windows-aktiverade slutenheten som är utrustad med den motsvarande åtkomsträttigheter. Det spelar ingen roll om en stationär dator, bärbar dator, smartphone eller surfplatta med Windows-operativsystem är licensierad med Device CAL -licensen. Detta innebär att köparen av en Device CAL fritt att bestämma vilken licensierad slutenhet de vill använda för att få åtkomst till Windows Server 2022 .

Om du har ytterligare frågor om produkten är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 5 PACK DEVICE CAL"

Maximera effektiviteten med Microsoft Windows Server 2022 - 5-pack Device CAL

Översikt

Microsoft Windows Server 2022 - 5 Pack Device CAL (Client Access Licence) är den perfekta lösningen för företag som behöver en kraftfull servermiljö med enkel enhetshantering. Med fem licenser ger detta paket upp till fem enheter åtkomst till de avancerade funktionerna i Windows Server 2022.

Kraftfulla funktioner

1. Optimerad enhetsanvändning: Med det här licenspaketet kan upp till fem enheter sömlöst få tillgång till de kraftfulla funktionerna i Windows Server 2022. Maximera effektiviteten hos dina enheter och öka produktiviteten i ditt företag.

2. Avancerad säkerhet för flera enheter: Skydda ditt nätverk mot hot med de avancerade säkerhetsfunktionerna i Windows Server 2022. Varje Device CAL garanterar säker åtkomst för upp till fem enheter och skyddar mot cyberhot.

3. Enkel konfiguration och enhetshantering: Detta licenspaket erbjuder inte bara prestanda, utan också enkel konfiguration och enhetshantering. Hantera enkelt åtkomst för upp till fem enheter och anpassa konfigurationen för att uppfylla din organisations specifika krav.

Enkel administration

1. Effektiv licenshantering för flera enheter: Håll koll på dina licenser med den effektiva hanteringsfunktionen i Windows Server 2022. Övervaka och hantera licensanvändningen för dina fem enheter på ett enkelt sätt.

2. Användarvänligt gränssnitt för enkel åtkomst till enheter: Device CALs ger ett intuitivt gränssnitt för enkel konfiguration och hantering av enhetsåtkomst. Minska administrationen och öka effektiviteten för alla fem enheterna.

Uppfyller kraven i den senaste uppdateringen från Google

Optimal kompatibilitet för flera enheter: Microsoft Windows Server 2022 - 5 Pack Device CAL är helt kompatibel med de senaste kraven i Googles uppdatering av Helpdesk. Håll dig uppdaterad och säkerställ sömlös integration för alla fem enheter.

Slutsats

Microsoft Windows Server 2022 - 5 Pack Device CAL erbjuder en kostnadseffektiv och kraftfull lösning för organisationer som föredrar enkel enhetshantering i sin servermiljö. Maximera effektiviteten, optimera säkerheten och förenkla hanteringen av dina enheter - allt med enkel licenshantering. Förbered din organisation för en framgångsrik digital framtid och få ut mesta möjliga av dina resurser.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 5 PACK DEVICE CAL"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 5 PACK DEVICE CAL"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier