Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

  • SW10456
  • R18-01848
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
346,90 kr * 384,90 kr * (9,87% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Antal 1x Device CAL
System  Windows Server 
CAL Device CAL
Omfattning av leverans Rätt att använda
Tidsperiod Obegränsad
Språk Alla språk
Terminalserver ej kompatibel(se RDS CAL )


En extra klientåtkomstlicens (Device CAL), som inte ingår i serverlicensen, krävs för varje slutenhet med vilken användare får åtkomst till servertjänsterna för Microsoft Windows Server 2022 i Standard eller Datacenter Edition. Endast denna licens ger en användare av den Windows-aktiverade slutenheten som är utrustad med den motsvarande åtkomsträttigheter. Det spelar ingen roll om en stationär dator, bärbar dator, smartphone eller surfplatta med Windows-operativsystem är licensierad med Device CAL -licensen. Detta innebär att köparen av en Device CAL fritt att bestämma vilken licensierad slutenhet de vill använda för att få åtkomst till Windows Server 2022 .

Om du har ytterligare frågor om produkten är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL"

Upptäck kraften i Microsoft Windows Server 2022 Device CAL

Översikt över

Microsoft Windows Server 2022 Device CAL (Client Access Licence) är den viktigaste komponenten för företag som vill ha högsta prestanda och säkerhet. Med den här licensen får ditt företag tillgång till de avancerade funktionerna i Windows Server 2022 samtidigt som du kan hantera enhetsbaserad åtkomst.

Kraftfulla funktioner

1. Optimerad produktivitet: Med Windows Server 2022 kan företag öka sin produktivitet. Serverplattformen erbjuder förbättrad prestanda, optimerat resursutnyttjande och möjliggör smidig arbetsbelastning för att möta behoven hos moderna företag.

2. Avancerad säkerhet: Skydda ditt företagsnätverk från hot med de robusta säkerhetsfunktionerna i Windows Server 2022. Device CAL säkerställer säker åtkomst till resurser och skyddar känsliga data från obehörig åtkomst.

3. Flexibilitet och skalbarhet: Denna licens ger din organisation flexibiliteten att hantera enhetsbaserad åtkomst. Skala enkelt din infrastruktur för att möta de växande behoven i din organisation.

Enkel administration

1. Central licenshantering: Behåll kontrollen över dina licenser med den centrala hanteringsfunktionen i Windows Server 2022, som möjliggör effektiv övervakning och hantering av din licensanvändning.

2. Enkel användning: Device CAL har ett användarvänligt gränssnitt för enkel konfiguration och hantering av enhetsåtkomst. Minimera administrationen och maximera effektiviteten.

Uppfyller kraven i den senaste uppdateringen från Google

Kompatibilitet och aktualitet: Windows Server 2022 Device CAL är helt kompatibel med de senaste kraven i Googles uppdatering av Helpdesk. Detta säkerställer att din organisation alltid är uppdaterad och drar nytta av den senaste utvecklingen.

Slutsats

Microsoft Windows Server 2022 Device CAL erbjuder en omfattande lösning för organisationer som letar efter prestanda, säkerhet och flexibilitet. Dra nytta av avancerade funktioner, optimera din produktivitet och skydda ditt nätverk från hot - allt med lättanvänd licenshantering. Med denna CAL är du redo för kraven i den digitala framtiden.

 

Ytterligare länkar till "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier