Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK USER CAL

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

  • SW10465
  • R18-01853
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
7 696,90 kr * 8 550,90 kr * (9,99% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Antal 25x User CAL
System  Windows Server 
CAL User CAL
Omfattning av leveransen Rätt att använda
Tidsperiod Obegränsad
Språk Alla språk
Terminalserver ej kompatibel(se RDS CAL )


Varje användare som vill komma åt servertjänsterna för Microsoft Windows Server 2022 i Standard eller Datacenter Edition med en Windows-kompatibel enhet behöver en separat klientåtkomstlicens för användare (User CAL), som inte ingår i serverlicensen. Endast denna licens ger en enskild användare motsvarande åtkomsträttigheter för servern. Det spelar ingen roll om den behöriga User CAL användaren använder en stationär PC, notebook, smartphone eller surfplatta med Windows-operativsystem. Detta innebär att köparen av en User CAL fritt att bestämma vilken Windows-aktiverad slutenhet de vill använda för att få åtkomst till Windows Server 2022.

Om du har ytterligare frågor om produkten är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK USER CAL"

Optimerad användarhantering med Microsoft Windows Server 2022 - 25-pack User CAL

Översikt

Microsoft Windows Server 2022 - 25 Pack User CAL (Client Access Licence) erbjuder en heltäckande lösning för företag som kräver avancerad användarhantering och maximal skalbarhet. Med detta 25-pack av licenser kan du dra full nytta av kraften i Windows Server 2022 samtidigt som du säkerställer effektiv hantering av upp till 25 användare.

Kraftfulla funktioner

1. Sömlös skalbarhet för större team: Detta licenspaket möjliggör smidig skalning för att integrera upp till 25 användare i ditt nätverk. Windows Server 2022 ger en kraftfull plattform för effektivt samarbete och smidig hantering av arbetsbelastning, även i större team.

2. Avancerad säkerhet för flera användare: Skydda ditt nätverk mot hot med de avancerade säkerhetsfunktionerna i Windows Server 2022. Varje User CAL garanterar säker åtkomst för upp till 25 användare och skyddar mot cyberhot.

3. Flexibel konfiguration och användarvänlighet: Detta licenspaket erbjuder inte bara prestanda, utan också flexibilitet och användarvänlighet. Hantera enkelt åtkomst för upp till 25 användare och anpassa konfigurationen för att uppfylla din organisations specifika krav.

Enkel administration

1. Effektiv licenshantering för flera användare: Håll koll på dina licenser med den effektiva hanteringsfunktionen i Windows Server 2022. Övervaka och hantera licensanvändningen för dina 25 användare på ett enkelt sätt.

2. Användarvänligt gränssnitt för flera åtkomster: Användar-CAL:er ger ett intuitivt gränssnitt för enkel konfiguration och hantering av användaråtkomst. Minska administrationen och öka effektiviteten för alla 25 användare.

Uppfyller kraven i den senaste uppdateringen från Google

Optimal kompatibilitet för flera användare: Microsoft Windows Server 2022 - 25 Pack User CAL är helt kompatibel med de senaste kraven i Googles uppdatering av Helpdesk. Håll dig uppdaterad och säkerställ sömlös integration för alla 25 användare.

Slutsats

Microsoft Windows Server 2022 - 25 Pack User CAL erbjuder en skalbar och kraftfull lösning för organisationer som vill integrera ett större antal användare i sin servermiljö. Skala utan problem, maximera säkerheten och optimera samarbetet - allt med enkel licenshantering. Förbered din organisation för en framgångsrik digital framtid och utnyttja resurserna på bästa sätt

Ytterligare länkar till "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK USER CAL"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK USER CAL"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier