Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT POWERPOINT 2010 MICROSOFT POWERPOINT 2010
Microsoft PowerPoint 2010 Nedladdning Microsoft PowerPoint 2010 (skapande av presentationer) Skapa professionella presentationer på med Microsoft PowerPoint 2010. Gör dina individuella mallar enklare med de omfattande designalternativen....
166,90 kr *
MICROSOFT POWERPOINT 2013 MICROSOFT POWERPOINT 2013
Microsoft PowerPoint 2013 - den klassiska programvaran Office som ett fristående program PowerPoint är en typisk komponent i Microsofts Office-paket och är oumbärlig för att skapa övertygande presentationer, som hålls live eller via...
201,90 kr *
MICROSOFT POWERPOINT 2021 MICROSOFT POWERPOINT 2021
Microsoft PowerPoint 2021 som ett fristående program Microsoft PowerPoint är det klassiska programmet för att skapa övertygande visualiseringar av information och levande presentationer. Med PowerPoint 2021 finns den senaste versionen av...
863,90 kr *
MICROSOFT POWERPOINT 2016 MICROSOFT POWERPOINT 2016
Microsoft PowerPoint 2016 som Office fristående program Microsoft PowerPoint är ett mångsidigt program för att utforma övertygande presentationer och föreläsningar och för att presentera information på ett tydligt sätt. PowerPoint 2016...
429,90 kr *
MICROSOFT POWERPOINT 2019 MICROSOFT POWERPOINT 2019
Microsoft PowerPoint 2019 som ett fristående program Microsoft PowerPoint är ett klassiskt program som gör det möjligt att utforma övertygande visualiseringar av information och skapa levande presentationer. Med PowerPoint 2019 finns den...
526,90 kr *

Microsoft PowerPoint: Kreativa presentationer för imponerande framträdanden

Lär dig hur Microsoft PowerPoint kan hjälpa dig att skapa engagerande presentationer och presentera dina idéer på ett effektivt sätt. Den här artikeln ger dig en inblick i de senaste funktionerna och möjligheterna i Microsoft PowerPoint för att ta dina presentationer till nästa nivå.

Användargränssnitt och designalternativ

Microsoft PowerPoints användargränssnitt är utformat för att vara intuitivt och användarvänligt. Upptäck de många olika designalternativen för att göra dina presentationer personliga. Använd verktygsfälten och menyerna för att enkelt organisera och formatera innehåll.

Multimediaelement och animationer

Ge dina presentationer liv genom att integrera multimediaelement och animationer. Microsoft PowerPoint gör det enkelt att infoga bilder, videor och ljudfiler. Använd animationseffekter för att förmedla dina budskap på ett övertygande sätt.

Samarbete och molnintegration

Optimera samarbetet kring presentationer med den sömlösa integrationen av Microsoft PowerPoint med Microsoft 365 Cloud. Dela ditt arbete i realtid och möjliggör samarbetsredigering. Molnsynkronisering säkerställer att du alltid arbetar med den senaste versionen av din presentation.

Mallar och SmartArt-grafik

Snabba upp skapandet av dina presentationer med de många mallarna och SmartArt-grafiken från Microsoft PowerPoint. Välj bland ett brett utbud av designer för att skapa professionella bilder. Använd SmartArt för att presentera komplex information på ett visuellt tilltalande sätt.

Presentationsläge och skärminspelning

Använd Microsoft PowerPoints presentationsläge för att presentera ditt innehåll effektivt för en publik. Med skärminspelningsfunktionen kan du integrera live-demonstrationer eller förklaringar direkt i din presentation.

Interaktiva element och hyperlänkar

Öka interaktiviteten i dina presentationer genom att integrera hyperlänkar och interaktiva element. Länka bilder eller externt innehåll för att säkerställa sömlös navigering. Microsoft PowerPoint ger dig verktygen för att aktivt involvera din publik.

Uppdateringar och support

Håll Microsoft PowerPoint aktuellt genom att regelbundet söka efter uppdateringar. De kontinuerliga förbättringarna ger inte bara nya funktioner, utan även säkerhetsuppdateringar. Om du har några frågor eller problem står Microsoft Help Desk till ditt förfogande.

Sammantaget erbjuder Microsoft PowerPoint en heltäckande lösning för att skapa professionella presentationer. Med ett användarvänligt gränssnitt, kreativa designalternativ och moderna funktioner är det det perfekta programmet för att presentera dina idéer på ett övertygande sätt.

Kategorier