Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT POWERPOINT 2016

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10126
 • 079-06643
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
429,90 kr * 476,90 kr * (9,86% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Leveransens omfattning Nedladdning + licens
Medium Ladda ner
Körtid Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Microsoft PowerPoint är ett mångsidigt program för att utforma övertygande presentationer och föreläsningar och för att presentera information på ett tydligt sätt. 2016 års version av PowerPoint är ytterligare en milstolpe i den beprövade programvaran Office för att framgångsrikt kommunicera innehåll till andra på Business, samt i skolan och på universitetet . PowerPoint 2016 stöder både proffs och nybörjare med många intuitivt användbara verktyg för att skapa tydligt utformade bildspel och på så sätt förmedla ämnen i en livlig föreläsning. Det användarvänliga gränssnittet i Microsoft PowerPoint 2016 gör det lätt att komma igång med programmet. Dessutom finns ett stort urval av standardiserade mallar och grafik samt program för att ge varje presentation ett individuellt utseende. 

Om du har ytterligare frågor om produkten kan du kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT POWERPOINT 2016"

Microsoft PowerPoint 2016 som Office fristående program

Microsoft PowerPoint är ett mångsidigt program för att utforma övertygande presentationer och föreläsningar och för att presentera information på ett tydligt sätt. PowerPoint 2016 är ytterligare en milstolpe i den beprövade programvaran Office för att framgångsrikt förmedla innehåll till andra människor i företag, skolor och universitet

att framgångsrikt förmedla innehåll till andra människor. PowerPoint 2016 stöder både proffs och nybörjare med många intuitivt användbara verktyg för att skapa tydligt arrangerade bilder och på så sätt förmedla ämnen i en livlig föreläsning.

Det användarvänliga gränssnittet i Microsoft PowerPoint 2016 möjliggör en okomplicerad introduktion till programmet. Dessutom finns det ett stort urval av standardiserade mallar och grafik samt program för att ge varje presentation ett individuellt utseende. På grund av den pekoptimerade användningen kan PowerPoint 2016 även användas på surfplattor; förutom att använda den digitala pennan kan vissa verktyg även användas med fingret.

Det faktum att 2016 års version av PowerPoint fortfarande körs på Windows 7 innebär att köpare som vill fortsätta att använda detta operativsystem kommer att gynnas särskilt. Användare som också använder Microsoft OneDrive kan också använda PowerPoint 2016 i ett team för effektivt samarbete via molntjänsterna.

PowerPoint 2016-programmet finns inte bara tillgängligt hos Wiresoft som en integrerad del av motsvarande Office-version, utan du kan också köpa det separat!

Utöver denna PowerPoint 2016-programvara kan du också hitta äldre och nyare versioner i Wiresofts webbutik till särskilt låga priser som en enanvändarversion, utan abonnemang som innebär att du måste uppdatera programvaran. Alla intressanta funktioner i PowerPoint 2016 finns med i följande översikt.

Översikt över de viktigaste funktionerna och egenskaperna i PowerPoint i 2016 års version

PowerPoint 2016-versionen innehåller många optimeringar och förbättringar av funktioner i den tidigare utgåvan samt nya verktyg och grafik som ger ännu fler möjligheter att skapa presentationer och underlättar samarbetet kring ett dokument.

Nya PowerPoint-funktioner i 2016 års version

De nya Outlook-funktionerna förbättrar bland annat tidshanteringen när du presenterar och

är ett praktiskt sätt att lyfta fram innehåll:

 • PowerPoint Designer: Om det någonsin saknas en ny designidé för en presentation ger den integrerade PowerPoint Designer olika förslag efter att du har infogat en bild eller grafik i en presentation. Dessa kan antas omedelbart med ett klick.
 • PowerPoint Morph: Med den nya funktionen Morph kan du skapa intressanta animerade övergångar mellan de enskilda presentationsbilderna. Förutsättningen för detta är att det element som ska bearbetas genom morphing finns på två på varandra följande bilder. Det kan vara bilder, grafik och till och med 3D-former, men också ord eller hela texter.
 • Framhäva detaljer med penselverktyget: För att lyfta fram enskilda element, t.ex. grafik eller ord, tydligare på en bild spontant under en presentation kan presentatören använda PowerPoint integrerade pensel för detta ändamål. Det här verktyget är ett visuellt intressant alternativ till laserpekaren eller en trollstav för att fästa publikens uppmärksamhet på viktiga detaljer. Hela processen sker endast i presentationsläge, så PowerPoint-dokumentet förblir oförändrat.
 • Tidsspårning: Särskilt vid längre presentationer kan det vara ett problem att använda den givna tidsramen effektivt, om t.ex. publikens frågor påverkar konceptet. Det är här som tidsuppföljningsverktyget hjälper dig att få ett bättre grepp om tidshanteringen: Den visar presentatören tiden under presentationen, så att han eller hon kan reagera därefter och göra justeringar om det till exempel uppstår förseningar.
 • Delningsfunktion: Tack vare den bekvämare utformningen av delningsfunktionen kan presentationer nu publiceras enklare och snabbare via sociala medier som Facebook och andra kanaler.
 • Använd presentationstjänsten: Användare av Microsoft-konton kan använda den här tjänsten så att andra kollegor och partner också kan följa en presentation via en webbläsare. Behörigheter kan definieras individuellt för varje PowerPoint-presentation.

Använd nya funktioner på Office i PowerPoint 2016

Som ett typiskt Office-program innehåller PowerPoint 2016 också en rad nya allmänna funktioner som gör programmet enklare och smidigare att använda. Följande funktioner och verktyg är särskilt användbara för användarna:

 • Integrering av OneDrive : Genom den allmänna integrationen av Microsofts OneDrive i Office 2016 kan användarna också komma åt PowerPoint-dokument var som helst och från vilken enhet som helst genom att spara dem i OneDrive i förväg.
 • Enkel delning av PowerPoint-filer: PowerPoint-dokument kan delas ännu enklare med andra användare. Om du klickar på knappen "Share" i bandet öppnas motsvarande meny, som innehåller olika alternativ för att tilldela individuella rättigheter (läsa, redigera, dela osv.) per mottagare.
 • "Du vill" (Tell Me) verktyg: PowerPoint 2016-bandet har nu den praktiska assistenten "Tell Me" ("Du vill"), som hjälper användaren att hitta lämpliga funktioner för en specifik uppgift. Den känns igen på ikonen i form av en glödlampa. Användarna behöver bara skriva in den funktion de letar efter eller vad de vill göra i fältet bredvid, och "Tell Me" visar hur de ska göra eller var den lämpliga funktionen finns.
 • Assisterande insikter: Det här verktyget - "Intelligent Lookup" på tyska - gör det möjligt för en användare att få kompletterande information eller förklaringar till en term eller text i en presentation direkt i PowerPoint 2016, utan att behöva gå till Internet för att få matchande sökresultat. Välj bara den relevanta texten med musen så aktiveras den Bing-stödda intelligenta sökningen och visar sökresultaten vid sidan av PowerPoint-fönstret.
 • Verktyg för versionshistorik: Det här verktyget gör det ännu enklare att samarbeta i ett PowerPoint-dokument. Särskilt när flera användare arbetar med en presentation samtidigt är det lätt att förlora överblicken över vilka ändringar som har gjorts av vem och när. "Versionshistorik" ger en versionshistorik för varje PowerPoint-dokument, vilket innebär att äldre redigeringstillstånd visas och är tillgängliga för ny redigering.
 • Skydd mot dataförluster (DLP ): När användare använder SharePoint Online och OneDrive for Business kan de också använda DLP-funktionen för PowerPoint-dokument. Data Loss Protection hjälper administratörer att centralt skapa och hantera principer för skapande och efterföljande delning av presentationer för att skydda kritiska eller känsliga data som de kan innehålla från att delas med obehöriga. När DLP-verktyget upptäcker en potentiell risk varnar det slutanvändaren.

Nya diagramtyper tillgängliga i PowerPoint 2016

Med diagramtyperna Histogram, Box Chart, TreeMap, Waterfall, Sunburst och Pareto (Column Chart) integrerade i Office 2016 har användarna också tillgång till nya informativa diagramtyper för PowerPoint-presentationer, som är särskilt lämpliga för att visualisera ekonomiska, statistiska och hierarkiskt strukturerade data på ett tydligt sätt för andra deltagare.

 • Vattenfall: Denna typ av stapeldiagram är bra för att visa förändringar i ett startvärde genom olika positiva och negativa värden.
 • Histogram: Denna typ är lämplig för att visa en frekvensfördelning av vissa klasser.
 • Pareto: Pareto-diagrammet är en utökad form av ett histogram, som används för att visualisera absoluta värden i form av kolumner jämfört med relativa, procentuella proportioner.
 • Trädplan: Detta är ett kakeldiagram som används för att visa proportioner i en hierarkisk struktur.
 • Sunburst: Denna utökade form av ett ringdiagram visar hierarkiskt ordnade data i form av koncentriska ringar. Genom att ordna fördelningarna på varje ring på lämpligt sätt kan vissa relationer mellan dessa nivåer representeras.
 • Kartotekskarta: Den här diagramtypen, även kallad boxplot eller box & whiskers, används för statistisk analys, med visualisering  i form av kvartiler, medianer etc.

Det finns också ett nytt verktyg i PowerPoint 2016 som gör det möjligt för användare att rita sina egna matematiska formler - inte bara med en mus eller digital penna, utan också med fingret i ett pekoptimerat gränssnitt. Allt de behöver göra är att öppna ett separat fönster via funktionen "Infoga ny formel", där de skriver formeln, och PowerPoint omvandlar omedelbart det de skrivit till text. För ytterligare redigering finns alternativen Skriv, Markera, Korrigera och Radera.

Systemkrav för PowerPoint 2016:

PowerPoint 2016 erbjuds för nedladdning i Windows-versionen som standard i en 32-bitars- och en 64-bitarsversion, vilket innebär att individuella hårdvarukrav kan skilja sig åt.

 • Operativsystem: Windows 7 eller högre, Windows Server 2012 R2 eller Windows Server 2012, Windows 10 Server, Windows Server 2008 R2
 • Processor: x86- eller x64-bitars processor med minst 1 GHz och SSE2
 • Minst 1 GB RAM-minne (32-bitar) eller 2 GB RAM-minne (64-bitar)
 • Hårddiskutrymme: minst 3,0 GB fritt
 • Skärm: minst 1024 x 768
 • Grafikkort: DirectX 10-grafikkort krävs för hårdvaruacceleration

Köp PowerPoint 2016 som ett fristående program från motsvarande svit Office till ett rimligt pris från Wiresoft

PowerPoint är en vanlig del av många av Microsofts Office sviter, och därför kan programmet vanligtvis bara köpas tillsammans med andra program på Office. Hos Wiresoft kan du dock helt enkelt köpa PowerPoint 2016-versionen separat som ett fristående program - till skillnad från de flesta traditionella Microsoft-programvaruleverantörer.

Din speciella fördel när du köper med Wiresoft: Denna licens för PowerPoint 2016 för en användare är en köpversion som inte binder dig till en långsiktig och därmed dyr prenumeration, inte heller till obligatoriska uppdateringar eller tidsbegränsningar för användning. Därför är det dubbelt värt att köpa program från oss, särskilt om du inte vill använda andra Office-program i denna svit.

Att köpa programvara med Wiresoft är säkert: PowerPoint 2016-licensen för en användare som du köper från oss i butiken var vanligtvis en del av en större volymlicens som används av företag och därför en så kallad begagnad programvara - därav vårt låga pris! Denna använda PowerPoint-licens är dock helt identisk med PowerPoint 2016-programmet, som också ingår i motsvarande Office Suite 2016, när det gäller funktionalitet.

På så sätt kan du också vara säker på att varken du eller vi befinner oss i en rättsligt oklar situation när du handlar med Used Software. Eftersom handeln med begagnad programvara är helt laglig i Europa!

Dessutom har varje Microsoft-program som kommer från en volymlicens testats av Wiresoft för att säkerställa en felfri, obegränsad användbarhet, så att PowerPoint 2016 är 100 % användbart för dig efter köpet och nedladdningen.

Wiresoft erbjuder endast fullständiga versioner av Microsoft-program som är identiska med de utgåvor som finns tillgängliga hos Microsoft. Inte bara privata användare, utan även egenföretagare och små företag, för vilka det inte är lönsamt att köpa en volymlicens, kan dra nytta av alla fördelar med PowerPoint 2016 och spara pengar.

Förutom PowerPoint 2016 kan du köpa andra program från MS Office samt nyare och äldre versioner av PowerPoint 2016 och andra Microsoft-program i Wiresoft Software Shop.

Om du har några frågor om PowerPoint 2016 eller något annat program från MS Office är du välkommen att kontakta oss via e-post, telefon eller chatt.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT POWERPOINT 2016"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT POWERPOINT 2016"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier