Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT 2013
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT POWERPOINT 2013

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10040
 • 079-01714
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
201,90 kr * 222,90 kr * (9,42% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Leveransens omfattning Nedladdning + licens
Medium Ladda ner
Körtid Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


PowerPoint är en typisk del av Microsoft Office paketen och är oumbärlig för att skapa övertygande presentationer, som hålls live eller via video som en föreläsning, för att förmedla information tydligt till kollegor och Business partners. PowerPoint 2013 års version är övertygande på grund av dess mångsidiga användningsmöjligheter; den kan användas inte bara professionellt, utan även i skolan och i studier för att kommunicera framgångsrikt med andra människor. Tack vare det stora utbudet av mallar och designelement hjälper PowerPoint 2013 både nybörjare och proffs att skapa tydligt utformade presentationer och kommunicera ämnen på ett levande sätt.

Om du har ytterligare frågor om produkten kan du kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT POWERPOINT 2013"

Microsoft PowerPoint 2013 - den klassiska programvaran Office som ett fristående program

PowerPoint är en typisk komponent i Microsofts Office-paket och är oumbärlig för att skapa övertygande presentationer, som hålls live eller via video som en föreläsning, för att tydligt förmedla information till kollegor och affärspartner. PowerPoint 2013-versionen övertygar med sina mångsidiga användningsmöjligheter och kan användas inte bara professionellt, utan även i skolan och i studierna för att kommunicera framgångsrikt med andra människor. PowerPoint 2013 hjälper både nybörjare och proffs genom ett brett utbud av mallar och designelement för att skapa tydligt utformade bildspel och förmedla ämnen på ett levande sätt.

Det användarvänliga gränssnittet i Microsoft PowerPoint 2013 gör det enkelt för även oerfarna användare att komma igång med programmet. Intuitiva verktyg och ett stort urval av standardiserade presentationsmallar och grafiska typer gör det enkelt att skapa professionella presentationer och ge dem ett individuellt utseende. Intelligenta riktlinjer hjälper användarna att placera de enskilda designelementen optimalt och exakt, och med livevyn kan man när som helst kontrollera den aktuella redigeringsstatusen omedelbart.

PowerPoint 2013 har också stöd för surfplattor, vilket avsevärt utökar programmets användningsmöjligheter. För användning i team har kommentarskolumner också integrerats i den här versionen, så att andra anställda kan kommentera bildspelet i en presentation med sina egna kommentarer.

Jämfört med nyare utgåvor har PowerPoint version 2013 fördelen att den kan köras på operativsystemen Windows 7 eller Windows Server 2008. Programvaran kan därför även användas på äldre datorer, vilket är en ekonomisk fördel särskilt för privata användare, egenföretagare och studenter, men även för mindre företag som söker en ekonomiskt fördelaktig lösning för att täcka sina programvarubehov utan att behöva förnya hårdvaran.

PowerPoint 2013 har redan möjlighet att använda Microsofts SkyDrive-molntjänst för att lagra presentationer online så att de är tillgängliga för andra användare, och via SharePoint kan de delas och redigeras av andra användare.

PowerPoint 2013-programmet finns också tillgängligt hos Wiresoft som en del av motsvarande Office-version, men du kan också köpa det separat hos oss!

Att köpa PowerPoint 2103 som ett fristående program från Wiresoft har fördelen, förutom det låga priset, att det inte är ett programvaruabonnemang utan en köpt version. I följande översikt presenteras alla viktiga funktioner och verktyg i denna beprövade programvara för Office.

Förutom PowerPoint 2013 hittar du även äldre och nyare versioner av programvaran i Wiresofts webbutik - även som en billig enanvändarversion utan prenumerationsskyldighet.

Använda praktiska funktioner och egenskaper i PowerPoint 2013

PowerPoint 2013 utökar den tidigare omfattningen av den grafiska utformningen av presentationsbilder. Bland annat följande verktyg och funktioner är tillgängliga för detta ändamål:

  • Använd SmartArt-effekter: Med SmartArt-verktyget i PowerPoint 2013 kan du skapa dynamiska, smidiga övergångar mellan bildrutorna, vilket gör en presentation mer levande. För detta ändamål finns det olika SmartArt-formatmallar eller layouter som kan tillämpas på en SmartArt-grafik: Effekter som linjestilar, fasor eller 3D-vyer kan kombineras, och det är också möjligt att tillämpa färgvariationer på formerna i en SmartArt-grafik. Dessutom innehåller vissa typer av SmartArt-grafik platshållare där du kan infoga egna illustrationer eller foton.
  • Nya designvarianter för bilddesign: PowerPoint 2013 har också utökats med fler färgpaletter och typsnittsfamiljer. Nytt här är också att det finns bredbildsformat som ett alternativ till de tidigare standardstorlekarna. Det nya bildformatet för PowerPoint Standard är 16:9, vilket är bra för presentationer med en beamer, men det äldre formatet 4:3 är fortfarande tillgängligt - det är också möjligt att skapa ett eget bildformat.
  • Ögondroppsverktyg för individuellt färgval: Med ett klick kan de enskilda färgerna i en PowerPoint-bild ändras direkt. Det innebär att utöver standardtonerna kan färger utanför den palett som erbjuds i PowerPoint 2013 också väljas och användas för design.
  • Slå ihop diabilder från två olika PowerPoint-filer: PowerPoint 2013 har nu en egen dialogruta för att sammanfoga till exempel utkast och korrigeringsversion i en fil. Endast vissa delar av filen kan väljas ut och integreras i den ursprungliga filen. Efter sammanslagningen kan ändringarna antingen godkännas eller upphävas individuellt.
  • Infoga bilder från online-medier: Bilder och grafik från sociala medier som Facebook och Flickr kan nu integreras direkt i en PowerPoint-presentation utan att först behöva spara dem lokalt på datorn. Det enda kravet är att användaren loggar in på den aktuella tjänsten. Detta gäller även Bing bildsökning, som dock kan användas utan inloggning.

PowerPoint 2013 erbjuder dessutom andra praktiska funktioner som ytterligare ökar användningsmöjligheterna - både när det gäller samarbete och framför allt när det gäller själva presentationen:

  • Kompatibilitetsläge: I PowerPoint 2013 kan användare använda kompatibilitetsläget för att inte bara öppna och redigera PPT-filer som skapats i en äldre version av programmet, utan även spara dem igen så att de fortfarande kan användas med programmet. En kompatibilitetskontroll ger ytterligare säkerhet så att det inte finns några problem med visningen av element.
  • Öppet XML-format: PowerPoint-filer kan nu också sparas i ett Microsoft XML-filformat (förkortning för Extensible Markup Language), t.ex. .PPTX. Beroende på om t.ex. makron eller tilläggsfunktioner etc. också är integrerade finns andra XML-format tillgängliga för detta ändamål. XML erbjuder ett antal fördelar: Filer som sparas med den komprimeras automatiskt, med en mycket större minskning än tidigare. Det innebär att det är ännu mindre problem att skicka PowerPoint-filer som bilagor, vilket kan hända om datastorleken är för stor. Skyddet för de integrerade uppgifterna är också mycket bättre i detta fall: känslig information identifieras lättare och kan också delas exklusivt och konfidentiellt.
  • Använd Microsoft OneDrive: Microsofts molntjänster kan användas tillsammans med PowerPoint 2013, antingen för att arbeta med en presentation var som helst på språng eller för att hålla en föreläsning, eller för att göra den tillgänglig för andra kollegor så att de kan redigera eller kommentera den.
  • Spåra kommentarer från kollegor: Kommentarer från olika medarbetare i en PowerPoint-presentation är inte bara tydligt uppdelade per person, inklusive kontaktalternativ som e-postadress, utan kan också läggas till var som helst i marginalen på enskilda presentationsbilder, vilket gör att de kan ses under redigering och under presentationen.
  • Talarvy: Den här nya vyn är tillgänglig för skärmpresentationsläget, en praktisk funktion som visar talaren en PowerPoint-presentation samtidigt i två vyer: å ena sidan, som tidigare, de rena presentationsbilderna, som publiken också ser, och å andra sidan talarvyn, som visar dem inklusive alla anteckningar och kommentarer. Det här läget ger dessutom en översikt över alla bildrutor, vilket gör det lättare att navigera, samt verktyg som pennor och laserpekare, och även en zoomfunktion för att förstora grafik och diagram om det behövs.
  • Användning av video för presentationer: Presentationer kan också exporteras eller sparas som video med PowerPoint 2013, vilket ger ytterligare möjlighet att enkelt spela upp dem på en extern enhet.
  • Att använda PowerPoint för sociala medier: Presentationer som skapas i PowerPoint 2013 är också kompatibla med sociala medier som Twitter och Facebook. Detta utvidgar kretsen av mottagare även online, vilket ger ytterligare möjligheter att öka räckvidden och medvetenheten.

Maskinvarukrav för PowerPoint 2013:

PowerPoint 2013 erbjuds för nedladdning som en Windows-version i en 32-bitars och en 64-bitars version som standard, vilket innebär att individuella hårdvarukrav kan skilja sig åt. 64-bitarsversionen installeras automatiskt som standard, men endast 32-bitarsversionen kan installeras på ett 32-bitars operativsystem med en x86-processor. Följande minimikrav måste i övrigt iakttas:

 • Operativsystem: minst Windows 7 till Windows 10, Windows Server 2008 till 2012 R2
 • Processor: minst 1 GHz, x86- eller 64-bitars processor
 • Huvudminne: minst 1 GB (32 bit) eller minst 2 GB (64 bit)
 • Hårddiskutrymme: minst 3 GB
 • Bildupplösning: minst 1 024 x 576, grafikkort med Direct X10-acceleration

Köp PowerPoint 2013 som ett enskilt program från den identiska sviten Office till ett rimligt pris från Wiresoft

PowerPoint-programmet är en vanlig del av Microsofts Office-sviter. Därför finns programmet inte separat i vanliga butiker, utan erbjuds endast tillsammans med andra program på Office. Hos Wiresoft kan du köpa PowerPoint 2013 och andra versioner av denna programvara helt separat som ett fristående program.

Din stora fördel när du köper programvara med Wiresoft är här: den erbjudna enanvändarlicensen för PowerPoint 2013 är en ren köpversion, som därför inte tvingar dig till ett långsiktigt och eventuellt dyrare programvaruabonnemang, och inte heller till de vanliga obligatoriska uppdateringarna eller tidsbegränsade begränsningarna för användningen av funktionerna. Därför lönar det sig att köpa programvaran från Wiresoft två gånger, särskilt om du inte vill använda de andra programmen i Office suite 2013. Det är alltså inte bara privata användare, utan även egenföretagare och små och medelstora företag som kan dra nytta av alla fördelar med MS PowerPoint 2013 och på så sätt spara pengar.

Ditt programvaruinköp hos Wiresoft är också ett säkert kort: Denna PowerPoint 2013-licens för en användare, som du kan köpa i vår programvaruaffär, kommer från en större volymlicens, eftersom de annars bara används i företag, och därför är det en så kallad begagnad programvara - en anledning till det särskilt låga priset hos Wiresoft! Detta innebär dock inga nackdelar för dig, eftersom den använda PowerPoint-programvarulicens som du köper är helt identisk med PowerPoint 2013-programmet, som också ingår i Office Suite 2013 med samma namn.

När du köper programvara hos Wiresoft kan du dessutom vara säker på att varken vi eller du kommer att hamna i en rättsligt osäker situation när du använder begagnad programvara, eftersom: Att handla med begagnad programvara är helt lagligt och tillåtet av domstolarna!

Varje Microsoft-program som kommer från en sådan volymlicens och som erbjuds hos Wiresoft har Wiresoft tidigare kontrollerat för att det ska vara felfritt och obegränsat användbart, så att PowerPoint 2013 är 100 % användbart för dig efter köpet och aktiveringen med den medföljande licensnyckeln.

Wiresoft erbjuder också endast fullständiga versioner av Microsoft-program som är identiska med motsvarande utgåvor från Microsoft. Förutom PowerPoint 2013-versionen kan du köpa nyare och äldre  -versioner av denna programvara individuellt i Wiresoft Software Shop, liksom andra Office-, server- och andra Microsoft-program.

Om du har några frågor om PowerPoint 2013 eller något annat MS-program är du välkommen att kontakta oss via e-post, telefon eller chatt.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT POWERPOINT 2013"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT POWERPOINT 2013"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier