Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
Inga resultat hittades för filtreringen!
MICROSOFT WORD 2010 MICROSOFT WORD 2010
Microsoft Word 2010 Nedladdning Köp Microsoft Word 2010 nu! (ordbehandling) Word 2010 har många komfortfunktioner: Relevant information som typsnittstyp, storlek och formatering visas nu automatiskt, och den besvärliga vägen till...
166,90 kr *
MICROSOFT WORD 2021 MICROSOFT WORD 2021
Microsoft Word 2021 - det mångsidiga ordbehandlingsprogrammet Word 2021 är den senaste versionen av Microsofts ordbehandlingsprogram som används över hela världen. Med sina integrerade verktyg och sin intuitiva användning går det...
863,90 kr *
MICROSOFT WORD 2019 MICROSOFT WORD 2019
Microsoft Word 2019 - det mångsidiga ordbehandlingsprogrammet Word 2019 är den senaste versionen av Microsofts ordbehandlingsprogram som används över hela världen. Det omfattande Office-programmet går med de integrerade verktygen och den...
525,90 kr *
MICROSOFT WORD 2013 MICROSOFT WORD 2013
MS Word 2013 - mångsidiga alternativ för enkel ordbehandling, även som fristående program Med Microsoft Word 2013 får användarna en omfattande reviderad version av det klassiska ordbehandlingsprogrammet till sitt förfogande - för att...
201,90 kr *
MICROSOFT WORD 2016 MICROSOFT WORD 2016
Microsoft Word 2016 för professionell ordbehandling Word 2016 är en molnoptimerad version av Microsofts beprövade klassiska ordbehandlingsprogram. Det breda utbudet av funktioner i kombination med den höga användarvänligheten gör Word...
428,90 kr *

Microsoft Word: Effektiv ordbehandling för produktivitet

Lär dig hur Microsoft Word kan hjälpa dig att skapa, redigera och dela professionella dokument. Den här artikeln ger en översikt över de senaste funktionerna och möjligheterna i Microsoft Word för att optimera dina ordbehandlingsuppgifter.

Användargränssnitt och navigering

Microsoft Words användargränssnitt är intuitivt utformat och har en tydlig struktur för enkel navigering. Upptäck verktygsfälten och menyerna för formatering, organisering av stycken och infogning av multimediaelement.

Skapa och formatera dokument

Microsoft Word gör det enkelt att skapa och formatera dokument. Använd det breda utbudet av formateringsalternativ för att designa text, skapa tabeller och infoga bilder. Den intuitiva dra-och-släpp-funktionen gör det enkelt att arrangera element på dina sidor.

Samarbete och molnintegration

Optimera samarbetet med Microsoft Word genom sömlös integration med Microsoft 365 Cloud. Dela dokument i realtid och arbeta på projekt med kollegor samtidigt. Molnsynkronisering säkerställer att du alltid använder den senaste versionen av dina filer.

Effektiv textredigering

Microsoft Word erbjuder många funktioner för effektiv textredigering. Använd den intelligenta autokompletteringen och stavningskontrollen för att skapa felfria texter. Snabbåtkomst via kortkommandon gör det lättare att komma åt de viktigaste funktionerna.

Integrering av media och grafik

Gör dina dokument mer visuellt sofistikerade genom att integrera media och grafik. Microsoft Word gör det enkelt att infoga bilder, diagram och former. Anpassa dem för att presentera din information på ett tilltalande sätt.

Mallar och design

Snabba upp skapandeprocessen med Microsoft Words breda utbud av mallar och designer. Välj bland ett brett utbud av formatmallar för att ge dina dokument ett professionellt utseende. Anpassa mallar efter dina behov.

Säkerhet och dataskydd

Microsoft Word lägger stor vikt vid säkerhet och dataskydd. Använd krypteringsalternativ för att skydda konfidentiell information. Tack vare regelbundna säkerhetsuppdateringar är dina dokument skyddade mot potentiella hot.

Uppdateringar och support

Håll alltid Microsoft Word uppdaterat genom att söka efter uppdateringar. Regelbundna uppdateringar förbättrar prestandan och ger nya funktioner. Om du har några frågor eller problem står Microsoft Help Desk till ditt förfogande.

Sammantaget erbjuder Microsoft Word en heltäckande ordbehandlingslösning som prioriterar användarvänlighet, samarbete och säkerhet. Med moderna funktioner och ett tydligt gränssnitt är det den perfekta applikationen för att arbeta effektivt och professionellt med texter.

Kategorier