Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD 2013
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WORD 2013

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10121
 • 021-10257
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
201,90 kr * 222,90 kr * (9,42% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Omfattning av leverans Nedladdning + licens
Medium Nedladdning
Runtime Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Med Microsoft Word 2013 får användarna tillgång till en omfattande omarbetad version av det klassiska ordbehandlingsprogrammet - för professionellt skapande av dokument på kontoret såväl som i skolan, på universitetet eller i den privata sfären. De många funktionerna i Microsoft Word 2013 gör det enkelt för både erfarna användare och nybörjare att skapa tydligt strukturerade löpande texter, brev och andra typer av skriftliga dokument utan förkunskaper på nolltid. En omfattande portfölj av praktiska funktioner hjälper användaren att skapa texter, till exempel den automatiska stavningskontrollen eller formateringsverktygen, inklusive många mallar. Det intuitiva användargränssnittet i Microsoft Word 2013 är också särskilt användarvänligt och gör det lätt att använda direkt. Tack vare kompatibiliteten med Windows 7 kan MS Word 2013 även användas på många äldre PS.

För ytterligare frågor om produkten, vänligen kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT WORD 2013"

MS Word 2013 - mångsidiga alternativ för enkel ordbehandling, även som fristående program

Med Microsoft Word 2013 får användarna en omfattande reviderad version av det klassiska ordbehandlingsprogrammet till sitt förfogande - för att professionellt skapa dokument på kontoret, i skolan, på universitetet eller i privatlivet. De många funktionerna i Microsoft Word 2013 gör det enkelt för både erfarna User och nybörjare att skapa tydligt strukturerade löpande texter, brev och andra typer av skriftliga dokument på nolltid och utan förkunskaper.

En omfattande portfölj av praktiska funktioner hjälper användaren att skapa texter, till exempel den automatiska stavningskontrollen och formateringsverktygen, inklusive många mallar. Det intuitiva användargränssnittet i Microsoft Word 2013 är särskilt användarvänligt och gör det lätt att använda direkt. Kompatibilitet med Windows 7 innebär att MS Word 2013 även kan användas på många äldre PS.

Förutom de verktyg som är bekanta från tidigare versioner av Word och som har optimerats, erbjuder Word 2103 ett särskilt tydligt arrangemang av alla tillgängliga textalternativ i det reviderade bandet. Programvaran har många nya funktioner och egenskaper som bland annat förbättrar läsarvänligheten och stöder samarbete kring texter på Cloud, och erbjuder även touchoptimerad drift för användning på surfplattor och smarttelefoner.

Word 2103 är tillgängligfrån Wiresoft - särskilt praktiskt - som ett enda program för User. På så sätt får du Word med samma funktionalitet som det program som ingår i Office Suite 2013. Nedan hittar du en översikt över de viktigaste funktionerna och förbättringarna.

Upptäck alla viktiga innovationer i Word 2013 med bara några få klick

Om du vill ta reda på alla viktiga nya funktioner i Word 2013 hittar du dem direkt när du öppnar programmet. Genom att klicka på F1 öppnas hjälpsystemet Word, där användarna hittar hjälpämnet "Innovationer i Word 2013" under "Kom igång" med en sammanfattning av de viktigaste innovationerna i Word 2013. Dessa inkluderar bland annat:

 • När du startar Word visas en lista över alla nyligen använda dokument i den vänstra kolumnen. Om ett dokument inte finns med i listan kan du utöka den genom att klicka på "Öppna fler dokument".
 • Den nya fliken "Design" (Layout) innehåller alla design- och formatmallar som är integrerade i Word 2013, inklusive motsvarande kommandon för att anpassa de tillgängliga designerna till personliga behov.
 • "Välkommen tillbaka": Word minns den plats i ett dokument där User senast arbetade. Genom att klicka på välkomstmeddelandet visas detta omedelbart.
 • Den nya redigeringsvyn "Simple Markup" markerar korrigeringar med en diskret enkel linje i marginalen. Om du klickar på den här linjen växlar du mellan vyn "Enkel markering" och visningen av alla markeringar.
 • Rubrikerna som formaterats med hjälp av ett integrerat formatmallark kan visas antingen expanderade eller förminskade: Genom att klicka på pilen till vänster visas eller döljs den tillhörande texten.
 • PDF-dokument kan öppnas direkt i Word 2013 och konverteras till redigerbara Word-filer. Efter redigering kan de sparas i PDF-format.
 • När du öppnar ett dokument som skapats med en äldre version av Word visar Word 2013 det i kompatibilitetsläge. Detta gör det möjligt att redigera dokumentet utan de nya funktionerna i Word, så att det sedan kan redigeras igen med den äldre versionen av Word.

Dessutom finns det många andra funktioner för integrering av bilder och grafik, koncentrerad läsning, samarbete online och användning på touch-enheter:

Layout i realtid i Word 2013

Att infoga och placera bilder och grafik i ett Word-dokument är ännu enklare och samtidigt tydligare i 2013 års version med de olika layoutfunktionerna:

 • Layoutalternativen visas i form av en ikon så snart en bild eller liknande har infogats i ett dokument och kan öppnas med ett klick. Olika inställningsalternativ är nu tillgängliga för att exakt justera visningen av bilden och textflödet.
 • För detta ändamål erbjuder live-layouten en förhandsgranskning i realtid som omedelbart visar resultatet av de valda inställningarna, som sedan kan återställas omedelbart om så önskas.
 • De nya riktningsguiderna gör det lättare att placera och flytta foton och diagram i texten.
 • För att redigera diagram finns det på Word också flera knappar direkt intill respektive markerad grafisk figur.

Nytt läsläge i Word 2013

Word erbjuder en bättre läsupplevelse i många avseenden med det nya läsläget, som ger en mycket bättre överblick:

 • Dokumenten visas på skärmen i kolumner som är lättare att läsa. Beroende på vald sidbredd och zoomfaktor visas texten i en eller två kolumner. Du kan också bläddra i texten med hjälp av pilarna till vänster och höger.
 • Word visar flera dokument som flikar.
 • I den vänstra delen av sidan visas rubrikerna som ett navigeringshjälpmedel. Där kan du hoppa direkt till den önskade sidan genom att klicka på motsvarande rubrik. Sidofältet kan också visa förhandsgranskningen av sidan. Allt du behöver göra är att klicka på "Sidor".
 • Nästan alla redigeringsverktyg kan döljas för att distrahera läsaren så lite som möjligt. Vissa praktiska verktyg som "Definiera", "Översätt" eller "Sök på webben" (Sök med Bing) kan dock fortfarande visas via kontextmenyn, liksom "Kommentar" för att infoga kommentarer och "Markera" för att markera texten.
 • Läsarna kan söka efter specifika termer med hjälp av den integrerade sökfunktionen. Alla träffar listas i den vänstra sidofältet under "Resultat". Genom att klicka på ett sökresultat tar Word läsaren direkt till den relevanta sidan.
 • Genom att zooma in på ett objekt (genom att dubbelklicka med musen eller dubbeltrycka med fingret) kan tabeller, diagram och bilder som finns i ett dokument på Word förstoras så att de fyller hela skärmen. Zoomvyn minskas igen genom att dubbelklicka eller dubbeltrycka utanför respektive element.
 • När läsläget används igen visar Word exakt den position i dokumentet där användaren senast befann sig. Detta fungerar även för dokument som öppnats online på en annan dator.
 • Om du vill gå tillbaka till redigeringsläget klickar du helt enkelt på kommandot "View / Edit Document" (visa/redigera dokument).

Onlinefunktioner på Word 2013

Word 2013 stöder också samarbete kring dokument i Cloud. Dessa kan delas via SharePoint eller OneDrive och även redigeras gemensamt av flera användare samtidigt. När du synkroniserar ändringar i ett gemensamt redigerat dokument övertas de ändringar som sparades först direkt. Om en annan User gör senare ändringar markeras motsvarande textpassage och versionerna slås sedan samman genom att sparas igen. Om en konflikt uppstår påpekar Word detta och hjälper användaren att lösa problemet manuellt. I online-funktionerna ingår även integrering av sociala medier. Följande funktioner och egenskaper är tillgängliga i Word 2013:

 • Backstage view: Här finns nu det nya kommandot "Account" på fliken "File". User kan logga in här med sitt konto på Microsoft och t.ex. ändra sina kontouppgifter, men också ställa in bakgrunden och utformningen av Word och integrera de respektive tjänster som används via den. Uppgifter för specifika filer kan organiseras via Backstage-vyn.
 • Integrationen av Microsoft SkyDrive erbjuder ytterligare alternativ för att öppna, spara och dela dokument: I backstage-vyn kan du välja mellan att hantera ett dokument lokalt och att spara eller öppna det på Microsoft SkyDrive.
 • Om du vill dela det dokument som sparats där med andra User kan du skicka en länk eller göra dokumentet tillgängligt i de sociala nätverk som används.
 • När du skickar en länk till ett dokument kan mottagaren se det i sin webbläsare så länge det visas online på författarens dator.
 • Det har blivit ännu tydligare och enklare att infoga grafik från webben i Word 2013. User kan välja om du vill ladda ner foton och klippkonst från Office.com, söka efter bilder online via Microsoft sökmotorn Bing eller komma åt bildfiler via olika sociala medietjänster eller SkyDrive.
 • Detta gäller även videor från webben: Dessa kan läggas in i ett dokument via Bing eller YouTube och spelas upp direkt där.

Word använda 2013 på enheter med pekskärmar

Word 2013 kan också användas enkelt på surfplattor och Windows 8 smartphones. För att göra detta behöver User bara aktivera fingerinmatningsläget i verktygsfältet för att få tillgång till DeepL. På så sätt kan de också förstora visningen av gränssnittselementen och skapa mer utrymme mellan de enskilda knapparna och kommandona.

Systemkrav för Microsoft Word 2013

Word 2013 kan laddas ner i två versioner: 32-bit och 64-bit. De individuella hårdvarukraven kan därför skilja sig åt.

 • Operativsystem: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10, Windows 11, Windows Server 2008/ 2012/ 2012 R2 /2016 /2019/ 2022
 • Processor: minst 1 GHz
 • RAM: 1 GB (32 bit) eller 2 GB 64 bit)
 • Hårddiskutrymme: 3 GB
 • Bildupplösning: minst 1 024 x 576, kort med Direct X10-acceleration

Microsoft Word köp 2013 som ett enskilt program från sviten Office till ett rimligt pris från Wiresoft

Word är en typisk fast komponent i varje Microsoft Office svit, så den är vanligtvis inte tillgänglig separat. På Wiresoft kan du dock köpa MS Word 2013 som ett fristående program - till skillnad från de flesta andra programbutiker - och till ett särskilt lågt pris!

Licensen för en användare av Word 2013 som erbjuds på Wiresoft är identisk med den version som ingår i Office Suite 2013. Den som bara vill använda Word utan de andra programmen Office, t.ex. egenföretagare eller små företag, kan på så sätt dra nytta av alla fördelar med Word 2013-versionen - och spara pengar.

Förutom Word 2013 hittar du också många andra Microsoft programvarulicenser i programvarushoppenWiresoft , som du kan köpa där till ett specialpris. Dessa ursprungliga Microsoft -produkter var ofta en del av en större volymlicens som användes av företag. När de såldes vidare till oss frigjordes deras obegränsade användningsrättigheter igen. Som köpare hamnar du därför inte i en juridisk gråzon. Detta beror på att alla tidigare installerade programvaror, inklusive den tillhörande licensen, raderades i förväg, så att de kan användas fritt av en ny User. Som välrenommerad programvaruhandlare erbjuder Wiresoft alla produkter som erbjuds i onlinebutiken Microsoft uteslutande som fullversioner, som därför kan användas under obegränsad tid och utan begränsningar i fråga om funktioner.

Har du frågor om Word 2013 eller om ett annat program på Office? Ta del av våra kompetenta råd och kontakta oss helt enkelt via e-post, telefon eller chatt.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT WORD 2013"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT WORD 2013"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier