Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD MAC 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WORD MAC 2019

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

  • SW10144
  • D48-01257
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
657,90 kr * 729,90 kr * (9,86% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Leveransens omfattning Nedladdning + licens
Medium Ladda ner
Körtid Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Word 2019 för Mac är den senaste versionen av det klassiska ordbehandlingsprogrammet från , som också används flitigt på Apple-datorer. Det mångsidiga programmet erbjuder många intuitivt användbara funktioner och verktyg som går långt utöver att bara skapa och redigera textdokument: Den kompletteras av ett stort antal alternativ för tydlig strukturering och informativ illustration med hjälp av grafik och tabeller. Detta gör att för Mac inte bara lämpar sig för affärskorrespondens, utan även för utformning av professionellt skrivna rapporter och uppsatser samt avhandlingar för elever och studenter, liksom flygblad, broschyrer och visitkort. Dokumenten på kan sparas direkt i programmet som PDF-filer för utskrift. för Mac känner också igen andra filformat som kan bearbetas vidare med programmet Microsoft Office Word Word Word 

Om du har ytterligare frågor om produkten kan du kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT WORD MAC 2019"

Microsoft Word 2019 för Mac fristående program

Word 2019 för Mac är den senaste versionen av Microsofts klassiska ordbehandlingsprogram, som också används flitigt på Apple-datorer. Det mångsidiga programmet Office erbjuder många intuitivt användbara funktioner och verktyg som går långt utöver att bara skapa och redigera textdokument: Den kompletteras av ett stort antal alternativ för tydlig strukturering och informativ illustration med hjälp av grafik och tabeller. Detta gör Word för Mac lämpligt inte bara för affärskorrespondens, utan även för utformning av professionellt skrivna rapporter och uppsatser, avhandlingar och studentarbeten samt flygblad, broschyrer och visitkort. Word-dokument kan sparas direkt i programmet som PDF-filer för utskrift. Word för Mac känner också igen andra filformat, som sedan kan redigeras ytterligare med Word.

Word för Mac gör det enkelt att skapa textdokument av alla slag genom att erbjuda ett brett utbud av typiska, vanligt förekommande stilar och ytterligare alternativ för bland annat typografi och layout för att snabbt och effektivt skapa läsbar text. Intelligenta verktyg som stavningskontrollen och många alternativ för autokorrigering - inklusive en anpassningsbar ordbok - gör det enkelt att skriva brev, uppsatser, papper och andra dokument som följer stavningsreglerna.

Alla texter som skapas i Word för Mac kan markeras för att lämnas ut till andra anställda, t.ex. genom att man sätter in vattenstämplar och på så sätt skyddar de mot kopiering.

MS Word 2019 för Mac innehåller, förutom dessa beprövade funktioner från tidigare Word-versioner, naturligtvis en hel rad nya, lika praktiska funktioner som gör det ännu enklare och effektivare än tidigare att skriva och redigera, men också att läsa. Förutom det omgjorda bandet finns nya visningsalternativ som gör det snabbare att söka efter specifika meningar eller avsnitt i längre textfiler, samt mörkt läge som är lättare för ögonen när man arbetar länge vid skärmen, och andra verktyg som gör det lättare att läsa, inte bara för studenter och elever. Det förbättrade stödet för tillgänglighet optimerar också texterna för läsare som har svårare att förstå innehållet.

Den nya frihandfunktionen gör det också enkelt att rita skisser och diagram för hand och infoga dem direkt i ett dokument.

I Wiresoft Onlineshop kan du få den senaste Word-versionen 2019 för Mac, och naturligtvis dess föregångare samt andra Office-program för Mac som särskilt billiga enskilda program.

Detaljerad översikt över alla nya funktioner i Word 2019 för Mac

Det är inte bara Mac-användare som redan känner till Word som kommer att uppskatta de nya funktionerna i 2019 års version, utan även nybörjare kommer att dra nytta av de mångsidiga möjligheter som erbjuds genom att skapa och läsa texter på ett professionellt och effektivt sätt med det här Office-programmet. Särskilt funktionerna för fokuserad redigering och de integrerade verktygen för översättning hjälper yrkesverksamma att fokusera ännu bättre utan att behöva öppna ett annat program, allt är möjligt Word-internt. Detta inkluderar även den tidigare nämnda tillgänglig dokumentförfattningen samt införandet av komplexa matematiska formler genom stöd för LaTeX. De viktigaste funktionerna i Word 2019 för Mac i detalj:

Ännu bättre tydlighet genom att du kan välja mellan olika visningsalternativ

Användare som redan är bekanta med Word för Mac kommer omedelbart att känna igen de visuella nyheterna i nya Word 2019 för Mac: Det bandgränssnitt som redan är bekant i Word för Mac 2016 har kombinerats med det moderna, Windows-typiska kakelutseendet. Nytt är att de vanligaste elementen och funktionerna är mer framträdande placerade, så att de är ännu lättare att hitta.

Word 2019 för Mac gör det också möjligt att fortsätta använda det normala bandet, så att gränssnittet också kan omformas. Särskilt när du använder Word på enheter med pekskärmar, t.ex. surfplattor och smarttelefoner, har känsligheten för penninmatning förbättrats.

De nya temana Vit, Mörkgrå och Svart finns också i Word 2019 för Mac, och dessa mer subtila bakgrunder stöder också fokuserad textskrivning och läsning. Svart är den starkaste kontrasten i detta avseende.

Inbyggda inlärningsverktyg gör att du kan arbeta effektivare med texten

Professionella användare kommer också att uppskatta de inbyggda inlärningsverktygen i Word 2019 för Mac. De är ursprungligen utformade för studenter för att underlätta snabbare textförståelse, men de hjälper även användare som regelbundet använder Word på kontoret. Med lärverktyg kan du till exempel justera kolumnbredden och textavståndet, men även färgerna, vilket gör att en tydligare visning av texten underlättar för ögonen.

Med verktyget "Linjefokus" kan du begränsa läsområdet till en, tre eller fem rader, och om du vill få en text uppläst är de avsnitt du läser samtidigt markerade. Det gör det lättare att följa vad du hör i texten, förbättrar din koncentration och gör dig mindre distraherad.

Fokusläget, som redan är känt från äldre Word-versioner, fyller också en liknande funktion genom att dölja alla verktygsfält så att dokumentet blir tydligare.

Cue Audio-funktionen stöder dig också med ljudåterkoppling när den är aktiverad. Den följer med dig när du skriver med olika ljudeffekter och ger hörbara signaler om du ändrar vissa alternativ, men också som bekräftelse på en åtgärd du har utfört, till exempel när du raderar eller lägger in innehåll.

När du redigerar mer omfattande textdokument kan det snabbt bli förvirrande att söka efter enskilda passager eller specifika avsnitt. I Word 2019 för Mac finns förutom den vanliga vertikala vyn av ett Word-dokument, där alla sidor rullas igenom uppifrån och ner, den nya vyn "Sida för sida", så att du kan bläddra i Word-dokumentet som i en bok. Och för texter som är av medelstor längd men har ett stort antal sidor ger funktionen "Miniatyrbilder", som också är ny, snabb orientering: När den är aktiverad visas sidorna i liten skala i en översikt, vilket gör det lättare att hitta de ställen som du letar efter.

Optimerad tillgänglighet genom enklare stöd för felkorrigering

I Word 2019 för Mac finns det förutom de funktioner som redan ingår och har förbättrats även nya verktyg som optimerar texten för att göra den tillgänglig för användare med begränsad läsförmåga och förståelse. Den aktiverade stödjande felkorrigeringen föreslår förbättringar genom att klicka på menyalternativet "Review", som du enkelt kan acceptera omedelbart med ett klick. Integrerade är dessutom också internationellt giltiga standarder tillbaka, som infördes för sådana läsare med funktionshinder för att underlätta textförståelsen.

Integrerad översättningsfunktion med Translator

Tidigare var Word-användare tvungna att lämna Word-programmet när de skrev eller läste främmande ord eller en hel textpassage på ett annat språk och ringa upp en webbplats via webbläsaren för att få översättningen där, men det är inte längre nödvändigt i Word 2019 för Mac: Allt du behöver göra är att markera texten i fråga med markören och aktivera den integrerade översättningsfunktionen med automatisk språkigenkänning. Microsoft Translator Word 2019 för Mac innehåller över 60 språk, 11 språk kan översättas i processen.

Freehand-verktyg för att spontant rita diagram

Det som är möjligt på pekplattor och smartphones är nu tillgängligt i Word 2019 för Mac - med det nya verktyget Freehand Drawing. För att använda frihandsverktyget behöver användarna inte en penna eller ett pekgränssnitt, utan kan även använda det med datormusen för att spontant markera text eller skapa skisser och formler, som sedan kan redigeras, flyttas eller kopieras ytterligare.

För frihandsverktyget i Word 2019 för Mac tillhandahåller Microsoft flera digitala pennor samtidigt, inklusive en penna för att rita, en stylus för att skriva och en överstrykare för att markera. Verktygen finns i olika pennbredder samt 16 solida färger och 8 effekter som regnbåge, galax, lava, hav, guld, silver och andra att välja mellan.

Infoga och redigera skalbar vektorgrafik

Word 2019 för Mac har ett omfattande bibliotek med ikoner, piktogram, symboler etc. som du kan använda gratis, inklusive 3D-bilder för att illustrera presentationer och arbetsblad. Skalbar vektorgrafik, även kallad SVG-filer (Scalable Vector Graphics), är särskilt intressanta eftersom de kan ändras i storlek, roteras 360° eller till och med färgredigeras utan att bildkvaliteten försämras.

Använda LaTeX i Word 2019 för Mac för att skapa komplexa formler

Words inbyggda formelredigerare är ett mångsidigt verktyg, men den når sina gränser när det gäller att återge de mer komplexa formler som ofta förekommer i vetenskapliga texter. Nya Word 2019 för Mac stöder nu LaTeX, det internationella Standard för att skapa professionella omfattande formler, som kan konverteras med det.

Systemkrav för att använda Microsoft Word 2019 på Mac

Specifikationerna nedan är kraven för att installera och köra Word 2019för Mac på en Apple-enhet.

  • Operativsystem: en giltig version av ett av de tre aktuella operativsystemen macOS
  • Processor: Intel
  • Minne: minst 4 GB
  • Hårddisk: minst 3 GB tillgängligt utrymme
  • Grafikkort: 1 280 x 800 pixlar

Köp Word 2019 för Mac som ett fristående program från Wiresoft på Office

MS Word för Mac är en integrerad del av ett Microsoft Office-paket för macOS. Hos Wiresoft kan du, till skillnad från många andra programvaruleverantörer, också köpa Word 2019 för Mac i webbutiken som ett fristående program, i stället för som en del av motsvarande Office-svit 2019. Word-programmet för Mac som vi erbjuder är en köpversion, vilket innebär att du inte ingår någon prenumerationsskyldighet som binder dig till betalda uppdateringar. Eftersom Word 2019 för Mac är ett fristående program behöver du inte heller följa någon tidsbegränsning när du använder det. När du köper Word 2019 för Mac från Wiresoft sparar du därför också pengar i det långa loppet. Särskilt för egenföretagare och små företag med få anställda som inte vill använda något av de andra programmen som ingår i paketet Office är Word 2019 för Mac som fristående program ett särskilt billigt sätt att använda det klassiska ordbehandlingsprogrammet professionellt eller privat. Denna licens för en användare är identisk med Word-programmet som också ingår i Office Suite 2019 för Mac.

Inte bara Word 2019 för Mac, utan även alla andra Microsoft-programlicenser som du kan köpa i Wiresoft Software Shop för macOS är alltid original Microsofts fullständiga versioner för en användare. De kommer vanligtvis från volymlicenser eller kan redan ha använts. Detta innebär dock ingen nackdel för dig: Som en välrenommerad programvaruhandlare erbjuder Wiresoft inga testversioner av Microsoft-programvara som är giltiga under en begränsad tidsperiod eller som kan användas på ett begränsat sätt.

Därför har du en garanti för att alla programvaror som köps från Wiresoft är fullt och lagligt användbara för dig efter köpet, även sådana "begagnade" program, eftersom de avinstallerades eller raderades av den första köparen samtidigt som de såldes till Wiresoft och därmed är 100 % användbara igen. Av säkerhetsskäl testas alla dessa licensprodukter noggrant av Wiresoft för att se om de verkligen är användbara innan de säljs vidare.

Du kan också dra nytta av vår kompetenta rådgivning via e-post, telefon och chatt om du har ytterligare frågor om att köpa Word 2019 för Mac eller någon annan programvara från Office.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT WORD MAC 2019"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT WORD MAC 2019"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier