Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2021 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISIO 2021 PROFESSIONAL

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10449
 • D87-07606
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
2 858,90 kr * 3 175,90 kr * (9,98% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Omfattning av leverans Nedladdning + licens
Medium Nedladdning
Runtime Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Microsoft Visio 2021 är den senaste versionen av den professionella programvaran för att visualisera en mängd olika processer och diagram - både inom affärs- och teknikområden etc.; särskilt med de nya verktygen och formulären som ingår i Visio 2021 Professional kan även mer komplexa frågor eller datauppsättningar presenteras tydligt än tidigare. Det intuitiva skrivbordsgränssnittet, som också är bekant från MS Office-programmen och har uppdaterats i den nya versionen, gör det särskilt enkelt att komma igång med Visio 2021: även nya användare hittar snabbt runt och kan omedelbart använda verktygen och funktionerna för att omvandla data och idéer för sina projekt till informativa diagram och presentationer. Visio 2021 Professional kan även användas på touch-enheter - både med en digital penna och med fingret.

Om du har ytterligare frågor om produkten kan du kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT VISIO 2021 PROFESSIONAL"

Visio 2021 Professional - den senaste versionen av Microsofts mångsidiga visualiseringsprogram

Microsoft Visio 2021 är den senaste versionen av den professionella programvaran för visualisering av ett stort antal processer och diagram - både inom affärs- och teknikområden etc. Särskilt med de nya verktygen och formulären i Visio 2021 Professional kan även mer komplexa frågor eller datamängder presenteras tydligare än tidigare.

Det intuitiva skrivbordsgränssnittet, som också är bekant från MS Office-programmen och som har uppdaterats i den nya versionen, gör det särskilt lätt att komma igång med Visio 2021: även nya användare hittar snabbt runt och kan omedelbart använda verktygen och funktionerna för att omvandla data och idéer för sina projekt till informativa diagram och presentationer. Visio 2021 Professional kan också användas på enheter med pekfunktion - både med en digital penna och med ett finger.

MS Visio 2021 Professional innehåller också nya former - för att skapa detaljerade beskrivningar av arbetsflöden och organisationsdiagram, men kan också användas för att representera ett brett spektrum av tekniska system och deras processer - bland annat finns UML-strukturdiagram tillgängliga för att modellera klasser och gränssnitt, samt DWG-filer som enkelt kan importeras från AutoCAD. När du använder Microsoft Azure Active Directory eller Exchange Server kan du också importera data från Excel direkt till figurerna.

Det är redan känt att priserna för MS Visio 2021-utgåvorna liksom för andra nya Microsoft-program kommer att höjas! Wiresoft erbjuder redan denna Microsoft Visio 2021 Professional Edition som begagnad programvara i form av en enda licens som en köpversion - och till ett betydligt lägre pris - kontakta bara vårt team för att ta reda på när den kommer att vara tillgänglig för dig att ladda ner.

Läs mer om alla andra Microsoft-program som finns som begagnade program i Wiresoft Softwares webbutik och som du också kan köpa till ett reducerat pris, t.ex. de program som är kompatibla med Visio 2021 Professional. I följande översikt hittar du information om de innovationer och optimeringar som hittills har gjorts samt de klassiska funktionerna i den nya MS Visio 2021 Professional Edition.

Kända hittills: Här är nyheterna i Visio 2021 Professional Edition

Funktionsområdet för MS Visio 2021 Professional Edition som en köplicens kommer att likna det för Visio Online Plan 2. Microsoft meddelade också följande detaljer: Skrivbordsvyn har moderniserats, inklusive nyuppdaterade flikar i bandet. Visio 2021 Professional innehåller naturligtvis också uppdateringar av former, mallar och stilar, inklusive förbättrat stöd för teamsamarbete: flera personer kan arbeta på ett enda diagram samtidigt, som också kan kopplas till data. Visio Professional 2021 erbjuder också omfattande alternativ för hantering av informationsrättigheter, t.ex. för att förhindra informationsläckor. Visio 2021 Professional erbjuder dessutom:

 • Nya mallar som hjälper användare att skapa Azure-diagram, bland annat för nätverkstopologier, konfigurering av virtuella datorer och många andra åtgärder.
 • Med de nya infrastrukturformerna för Amazon Web Services (AWS) kan motsvarande mallar nu också användas för diagram.
 • Mer innehållsrikt mediainnehåll, inklusive ett kurerat bibliotek med arkivbilder, ikoner med mera, kan användas för Visio-representationer.
 • Nya former för planering av arbetsplatser som tar hänsyn till gällande riktlinjer för rumsliga avstånd. Nya former för att visualisera brottsplatser ingår också, liksom trådramsdiagram för mobilappar.

Använd det stora urvalet av diagram i MS Visio 2021 eller skapa egna former

Visio 2021 Professional erbjuder en omfattande samling Visio-diagram med vilka alla tänkbara områden kan representeras. För att göra det lätt att hitta rätt diagram är dessa tydligt ordnade enligt så kallade mallar, som sedan innehåller de enskilda formerna. Dessa former kan kompletteras med text av användaren - antingen genom automatisk infogning när du skriver, eller genom att länka till ett Excel-kalkylblad eller en Exchange-databas: om du använder MS SharePoint eller OneDrive Services kan dessa också importeras via dessa. Många av de integrerade formerna följer industristandarden, dvs. de innehåller bindande information för vidare användning.

Visio 2021 Professional innehåller över 600 former, varav ca 400 är "intelligenta" former som automatiskt justerar metadata som är kopplade till dem när de uppdateras. Du kan också skapa egna former i Visio 2021 Professional och spara dem som en huvudform så att de är tillgängliga nästa gång du använder dem.

Visio 2021 Professional erbjuder användarna en hel rad ytterligare diagram, som förmodligen endast kommer att finnas tillgängliga i denna utgåva:

 • UML-diagram: UML-verktygen som är integrerade i Visio 2021 Professional kan också användas för att skapa kommunikations-, komponent- och distributionsdiagram som visualiserar relationer och komponenter, t.ex. för portar och gränssnitt. Det grafiska modelleringsspråket UML (Unified Modelling Language) utvecklades särskilt för att visualisera och dokumentera till exempel programvarukomponenter samt specifikationer och konstruktioner: UML-klassdiagram visar statiska vyer, inklusive relationerna mellan objekt i ett system, medan UML-komponentdiagram å andra sidan används för att illustrera relationerna mellan relaterade komponenter och kodens struktur. Dessutom ingår UML-utplaceringsdiagram för representation av konfigurationen av hård- och mjukvaruelement samt UML-sekvensdiagram för visualisering av interaktioner mellan aktörer eller objekt.
 • Diagram för databasnotation: Dessa modeller, som även kallas Entity Relationship Model (ER-modell eller ERM), kan användas för att skapa en grafisk modell av en databas.

Ytterligare diagramtyper i MS Visio 2021 Professional

Visio 2021 Professional erbjuder återigen många olika typer av diagram och funktioner samt stöd för ytterligare filtyper. Dessutom ger de praktiska startdiagrammen en snabbare introduktion till Visio-programvaran inom områdena brainstorming, organisationsdiagram och SDL (Specification and Description Language), som används särskilt ofta vid visualisering av flödesscheman, arbetsflöden och tidslinjer, inklusive praktiska tips för nybörjare vid skapandet av dem.

Formerna i Visio 2021 Professional kan också anpassas kreativt med olika verktyg: Gradienter och transparenser, skugga, glöd, spegel- och 3D-effekter och många andra möjligheter kan väljas.

Visio 2021 erbjuder också optimerat stöd för AutoCAD-filer, så att DWG- eller DXF-filer också kan importeras och skalas, inklusive det fördröjningsfria formöverlägget. AutoCAD-objekt, t.ex. byggnadsplaner och planritningar, kan konverteras till en Visio Shape och sedan kompletteras med ytterligare Visio Shapes.

Översikt över diagramtyperna i Visio 2021 Professional Edition

I Visio 2021 Professional finns till exempel följande ofta använda diagramtyper eller diagramformer i många varianter:

 • Flödesscheman visualiserar de enskilda faserna i affärsprocesser eller tekniska förfaranden, inklusive Swimlane-diagram, tvärfunktionella flödesscheman (IDEF0-diagram och BPMN-diagram) och affärsprocessdiagram - dessa används bland annat inom affärsinformatik eller processhantering för att förklara komplexa operativa processer. Pivotdiagram, tidslinje-diagram och 3D-stavdiagram används också för att illustrera vissa aspekter.
 • Processflödesdiagram används inom det tekniska området för att visualisera kemiska och industriella processer och anläggningar, medan
 • IT-diagram används till exempel för aktiva kataloger och databaser.
 • Organisationsdiagram, sekvensdiagram, aktivitetsdiagram och tillståndsdiagram klargör strukturer inom organisationer och de som är involverade i interaktioner, eller även objektens produktlivscykel.
 • Användningsfallsdiagram och kommunikationsdiagram å andra sidan visualiserar interaktioner och olika faser i affärsprojekt.
 • Planritningar och byggnadsplaner hjälper till med utrymmesplanering i ett företag för att visualisera hur rummen används, och det finns även IEEE-kompatibla tekniska representationer för byggnadstjänster.
 • Wireframe-diagram används till exempel vid apputveckling för att klargöra användargränssnittet och de enskilda funktionerna och innehållet.

Hårdvarukrav för att använda Microsoft Visio 2021 Professional

MS Visio 2021 Professional Edition förväntas återigen vara tillgänglig i en 32-bitars- och en 64-bitarsversion och kan endast användas tillsammans med Windows 10 eller Windows Server 2019. Du kan få mer information direkt från Wiresoft-teamet via e-post, telefon eller chatt. Mer information om de enskilda minimikraven finns i följande översikt:

 • Operativsystem: Windows 10, Windows Server 2019
 • Processor: 1,6 GHz, dubbelkärna
 • RAM-minne: 4 GB RAM-minne (64-bitar) eller 2 GB RAM-minne (32-bitar)
 • Hårddiskutrymme: 4,0 GB
 • Display/skärmupplösning: 1 280 x 768
 • Grafik: DirectX 10-grafikkort för att påskynda grafikhårdvaran
 • Förväntas kräva ett Microsoft OneDrive-, OneDrive for Business- eller SharePoint-konto för att kunna använda funktioner för molnbaserad användning av Visio-filer

Köp Microsoft Visio 2021 Professional som begagnad programvara i Wiresoft Software Shop

Den nuvarande MS Visio 2021 Professional Edition erbjuds redan i Wiresoft Software Shop som en begagnad licens - och är tillgänglig efter det officiella lanseringsdatumet. Som begagnad programvara är priset lägre än priset för motsvarande ny programvara i denna utgåva. Dra nytta av dessa fördelar när du köper begagnad programvara för Microsoft Visio 2021 Professional från Wiresoft:

 • När du köper MS Visio 2021 Professional av Wiresoft får du en enda licens som tidigare köpts och sålts vidare av ett europeiskt företag. På grund av återförsäljning är den erbjudna licensen för MS Visio 2021 Professional markerad som begagnad, utan att "begagnad" innebär några begränsningar i programvarans funktionalitet eller anger att licensen faktiskt redan har använts.
 • Denna MS Visio 2021 Professional och andra begagnade Microsoft-licenser som Wiresoft erbjuder till försäljning är varken begränsade eller tidsbegränsade testversioner eller innehåller en redan aktiverad licensnyckel, utan en programvara som endast är godkänd för dig efter ditt köp.
 • Om den första köparen installerade och aktiverade Microsoft Visio 2021 Professional-programvaran har detta raderats i samband med försäljningen till Wiresoft, så att programvarulicensen i fråga är 100 % fritt tillgänglig igen.
 • Den rättsliga grunden för återförsäljning av den begagnade programvaran Microsoft Visio 2021 Professional är tillämplig lag som tillåter försäljning och köp samt användning av denna programvara.
 • Alla sådana begagnade licenser som Wiresoft har köpt och som erbjuds för återförsäljning har också testats av oss för att säkerställa att de är fullt användbara innan de säljs.
 • Omedelbart efter det att du har genomfört köpet är din MS Visio 2021 Professional-applikation tillgänglig för dig via Electronic Software Delivery (ESD).
 • När du köper en licens hos Wiresoft kan du alltså vara säker på att du köper och använder en laglig och original Microsoft-produkt av Professional Edition av Visio 2021.

Om du har ytterligare frågor om ditt köp av en begagnad licens av Microsoft Visio 2021 Professional som begagnad programvara eller en annan utgåva av MS Visio 2021 samt äldre MS Visio-versioner eller annan Microsoft-programvara, vänligen kontakta oss via e-post, telefon eller chatt.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT VISIO 2021 PROFESSIONAL"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT VISIO 2021 PROFESSIONAL"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier