Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10025
 • D87-05962
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
788,90 kr * 875,90 kr * (9,93% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Omfattning av leverans Nedladdning + licens
Medium Nedladdning
Runtime Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Visio Professional 2013 är den mest omfattande utgåvan av denna Microsoft-programversion av Visio. Den innehåller inte bara betydligt fler mallar för professionellt skapande av diagram, utan har också exklusiva funktioner som gör tillämpningen enklare och enklare: med Visio Professional 2013 kan till exempel vissa diagramtyper länkas till Excel-tabeller och data kan importeras direkt till former; dessutom är ofta använda byggstenar för diagram tillgängliga ännu mer direkt via Quick Shapes.

För ytterligare frågor om produkten, vänligen kontakta vår kundtjänst.

 

mer
Produktinformation "MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL"

Visio Professional 2013 - köp Microsofts program för olika visualiseringar som en använd programvara

Visio Professional 2013 är den mest omfattande utgåvan av denna Microsoft-programversion av Visio; den innehåller inte bara betydligt fler mallar för professionellt skapande av diagram, utan har också exklusiva funktioner som gör programmet enklare: med Visio Professional 2013 kan till exempel vissa diagramtyper kopplas till Excel-tabeller och data kan importeras direkt till figurer; dessutom är ofta använda byggstenar för diagram tillgängliga ännu mer direkt via Quick Shapes.

Med Visio Professional 2013 kan användaren med några få steg skapa grafiska representationer inom mycket olika områden, som inte bara omfattar affärsstrukturer och processer, utan även tekniska processer och förfaranden samt planer och vetenskapliga representationer. Visio 2013 Professional Edition används bäst när det finns ett behov av att tydligt illustrera och förklara komplexa frågor och organisationer genom en grafisk representation.

Alla diagramtyper som finns i Visio 2013 är tydligt ordnade i tematiskt grupperade mallar för de enskilda tillämpningsområdena och kan kompletteras med respektive tilldelade former via drag & drop samt fyllas med text eller redigeras visuellt.

Användare av Office-programmen kommer också snabbt att hitta rätt i Visio 2013 Professional, eftersom programmets skrivbordsgränssnitt är strukturerat på samma sätt och de integrerade verktygen kan användas lika intuitivt här, så att diagrammen enkelt kan anpassas och redigeras.

För vilka användargrupper är Visio 2013 Professional Edition avsedd?

Professional Edition av MS Visio 2013 erbjuder ett maximalt antal funktioner och diagramtyper, så att sofistikerade visualiseringar kan skapas för de mest varierande användningsområdena - på en professionell nivå, vilket krävs särskilt i stora företag och organisationer.

En stor fördel med Visio 2013 Professional och de andra utgåvorna är den stora kompatibiliteten med andra Microsoft-program: när det gäller operativsystem sträcker sig denna från Windows 7 till Windows 10. Visio 2013 Professional är därför särskilt attraktivt för de användare som ännu inte har bytt till ett nyare operativsystem eller som undviker detta steg, så att det är möjligt att använda Visio-programvaran i 2013 års version även utan uppdatering, om det behövs.

Den här professionella utgåvan av Microsoft Visio 2013 erbjuds i Wiresofts programvaruaffär som en enskild licens i inköpsversionen - det är en använd programvara som uppstår när en volymlicens upplöses. Begagnade programvarulicenser från Wiresoft har ett betydligt lägre pris jämfört med ny programvara, vilket gör dem till ett prisvärt sätt för många användargrupper att använda en Microsoft-programvara som Visio 2013.

Dessutom kan köpare hitta många andra Microsoft-program i Wiresoft Software Online Shop, t.ex. Windows operativsystem, i versioner som är kompatibla med Visio 2013 - som billiga, begagnade programvarulicenser. I följande översikt presenteras de viktigaste funktionerna och verktygen i Visio 2013 Professional Edition.

Exklusiva egenskaper och funktioner i Visio Professional 2013 Edition

Visio 2013 Professional har ett mycket större utbud av diagrammallarna och särskilt praktiska funktioner som gör det ännu snabbare och enklare att skapa och fylla i diagram:

Quick Shapes för ofta använda former

Quick-Shape-funktionen snabbar upp skapandet av diagram och erbjuder därmed ett praktiskt stöd, särskilt för användare som ofta arbetar med Visio 2013 Professional. Med Quick-Shape kan de ändra ordningen på formerna i en mall och dra dem till en viss position, t.ex. placera de mest använda formerna högst upp i formlistan så att de är omedelbart tillgängliga. Dessa kan också visas med hjälp av miniverktygsfältet för former med hjälp av markören och funktionen Auto Connect.

Importera data från externa källor till figurer

Exklusivt för Professional Edition av Visio 2013 är funktionen att importera data från en extern källa till en eller flera former. Eftersom den vanligaste externa datakällan är Excel finns det en snabbimportfunktion för detta ändamål. I denna process kopplas en rad till respektive data eller tilldelas en specifik form. Efter dataimporten kan så kallad datagrafik tillämpas på denna form, t.ex. färgade etiketter för vissa värden eller även etiketter. Dessa kan ändras, flyttas eller de importerade uppgifterna i dem kan också uppdateras.

Alternativt är det också möjligt att använda användardefinierad import från en datakälla. De importerade uppgifterna kan visas i Visio 2013 Professional i ett separat fönster "Externa uppgifter".

Använd en mängd olika mallar i Visio Professional 2013 och anpassa dem ytterligare med former

Visio Professional 2013-utgåvan erbjuder det största utbudet av Standard- och specialdiagram som lämpar sig för att visualisera strukturer och processer samt planer inom de flesta affärsområden. Dessa inkluderar många olika typer av flödesscheman, som kan användas för att representera inte bara tekniska processer och förfaranden - dataflödesscheman för systemrepresentationer, processflödesscheman för kemiteknik - utan även typiska affärsområden som arbetsflöden och diagram för modellering av affärsprocesser.

Dessutom ingår många diagram enligt UML-Standard (Unified Modeling Language), som främst används inom programvaruutveckling, med klass- och komponentdiagram för systemstrukturer och komponenter, installations- och sekvensdiagram för körtidssystem och deras delar, samt databasnotation, användningsfall och kommunikationsdiagram osv.

Alla mallar som finns i Visio Professional 2013 kan redigeras med hjälp av respektive Standard-formar samt egenhändigt skapade former, och de resulterande diagrammen kan sparas tillbaka som mallar.

Fler nya funktioner och förbättringar i Visio Professional 2013

En stor fördel med Microsoft Visio 2013 Professional är den visuella orienteringen mot Office-programmen, vilket gör att användarna känner igen skrivbordsvyn direkt. Förutom de professionella funktionerna som redan nämnts erbjuder Visio 2013 ytterligare innovationer jämfört med föregående version:

 • Optimerade diagrammallarna: Visio 2013-mallarna för databasdiagram och organisationsdiagram samt för Unified Modeling Language och för affärsprocessmodellering har kompletterats eller förbättrats i den här versionen, bland annat i Standard-Shapes och tidsaxelns visning.
 • Ny formatering: De diagram som skapas i Microsoft Visio Professional 2013 kan nu också förses med nya effekter som 3D, färggradienter eller skuggor.
 • Dra-och-släpp-funktion: Med hjälp av dra-och-släpp-funktionen kan Visio 2013 Professional användas intuitivt för att importera data till diagram eller för att klistra in diagram som skapats i Visio 2013 i Excel-, PowerPoint- eller Word-dokument.
 • Andra filformat: Förutom filändelsen .vsdx för att spara Visio-filer kan Visio 2013 Professional även använda vsdm, .vssm, .vssx, .vstm och .vstx.

Strukturen för de diagram som finns i Visio 2013 Professional

Visio 2013 Professional är organiserat och strukturerat som en byggsats, så att användaren snabbt kan hitta rätt. Det finns följande 3 nivåer:

Former

Former representerar de grundläggande elementen, dvs. de komponenter som ingår i ett diagram. De är grupperade tillsammans i stencilerna. När du skapar eller redigerar ett diagram dras en form som en kopia till ett nytt eller befintligt ritningsark. Till skillnad från former kallas kopiorna i Visio 2013 för instanser.

De exemplariska eller kopierade figurerna kan sedan redigeras med hjälp av deras urvalspunkter - de kan roteras, ändras i bredd och höjd eller skalas, färg, linjetjocklek eller kontur kan ändras och slutligen kan data eller text infogas.

Former

En viss grupp av former grupperas i så kallade mallar, som vanligtvis utgör en viss diagramtyp och som också kan ingå flera gånger i olika mallar. Därför finns lämpliga former tillgängliga i varje diagramtyp i Visio 2013 Professional.

Använda mallar i Visio 2013 Professional

För att skapa ett diagram kan användaren antingen öppna en motsvarande mall som innehåller ett lämpligt Standard-diagram och anpassa eller fylla i det, eller utforma ett eget diagram med hjälp av de tillgängliga formerna.

Sådana egenhändigt skapade diagram och alla andra standarddiagram som redigeras i Visio 2013 Professional kan sparas och är tillgängliga igen när programmet öppnas igen.

Visio-filer har sitt eget tillägg .vsd, men de kan också användas i andra Microsoft-program, till exempel som en del av en presentation i PowerPoint. Användare bör vara medvetna om att en fil som skapats med Visio Professional 2013 inte är kompatibel med ett nyare Office-program.

Maskinkrav för Microsoft Visio 2013 Professional

Microsoft Visio 2013 Professional finns i en 32-bitars- och en 64-bitarsversion, vilket innebär att olika minneskrav gäller.

Viktigt att notera: Visio 2013-versionen - även Professional Edition - är inte kompatibel med Microsoft Office 2016!

 • Operativsystem: minst Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 10 - 32-bitar eller 64-bitar
 • Serveroperativsystem: minst Windows Server 2003 R2 eller Windows Server 2008 - 64-bitar
 • Processor: x64-bit eller x86-bit, minst 1 GHz och SSE2
 • RAM-minne: minst 1 GB (32-bitar) eller 2 GB (64-bitar)
 • Hårddiskutrymme: minst 3 GB ledigt utrymme
 • Visa: Ett grafikkort med DirectX10-kapacitet, med en upplösning på minst 1 024 x 576 pixlar

Visio 2013 Professional Edition - köp billigt som begagnad programvara på Wiresoft

Denna MS Visio 2013 Professional Edition är tillgänglig i Wiresofts webbutik i form av en licens för en enskild användare till ett särskilt lågt pris i form av begagnad programvara, eftersom priset här är betydligt lägre än jämförbara nya varor; dessutom hittar köparna i den vanliga handeln vanligtvis bara den senaste programvaruversionen av Visio. Detta är ofta en prenumerationsversion med motsvarande avtalsförpliktelser och uppdateringar som är avgiftsbelagda. Förutom det lägre inköpspriset har Wiresofts köpversion också fördelen av obegränsad användbarhet.

Grundläggande information om begagnad programvara från Wiresoft: Enanvändarlicensen för Visio Professional 2013 Edition som erbjuds här kommer från en volymlicens av Microsoft-programmet, som först köptes och ofta användes av ett auktoriserat företag. Inom ramen för Wiresofts lagligt tillåtna återförsäljning eller förvärv delades detta upp i enskilda licenser, som därmed markerades som begagnad programvara. Varken upplösningen av volymlicensen eller märkningen som "begagnad programvara" leder till några begränsningar av Visio 2013:s funktionalitet eller användbarhet med tiden - och detta inte bara för att programvara inte slits ut, utan framför allt för att inga giltiga bestämmelser bryts genom de beskrivna processerna.

Dessutom kommer alla de licenser för begagnad programvara som erbjuds, till exempel Professional Edition av Microsoft Visio 2013 i det här fallet, från företag för vilka gällande rättspraxis gäller för de tillhörande affärstransaktionerna, där det tydligt framgår att handel med begagnad programvara är tillåten enligt lag. Detta faktum har redan tydligt bekräftats av olika domstolsavgöranden, vilket för dig som köpare innebär att å ena sidan är en ansvarsrisk utesluten på ett tillförlitligt sätt och å andra sidan är den programvara som du har köpt också revisionsskyddad på grund av att Wiresoft har fullständiga bevis för alla inköp eller försäljningar.

Ergo: Att köpa mjukvara hos Wiresoft är alltid en säker affär för dig som kund, vilket ger dig bara fördelar! När du köper en begagnad programvarulicens för Visio 2013 Professional - eller något annat Microsoft-program - drar du inte bara nytta av den stora prisfördelen jämfört med nya varor, utan också av köparens säkerhet genom omedelbar nedladdning och omedelbar licensaktivering med volymlicensnyckeln som gäller uteslutande för det program du har köpt. Wiresofts erbjudande om begagnad programvara ger dig därför chansen att själv använda sådana exklusiva programutgåvor från Microsoft.

I Wiresofts butik för begagnad programvara från Microsoft hittar du inte bara Visio Professional 2013-utgåvan, utan även andra versioner eller utgåvor av detta program och många andra Microsoft-program, varav många är kompatibla med denna programversion, t.ex. operativsystemen Windows och Windows serveroperativsystem. Om du har några frågor om MS Visio Professional 2013 eller någon annan Microsoft-programvara som finns i Wiresoft Shop är det bara att kontakta oss och be om kompetent och vänlig rådgivning - via chatt, telefon eller e-post.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier