Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10448
 • D86-05942
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
1 485,90 kr * 1 649,90 kr * (9,94% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Omfattning av leverans Nedladdning + licens
Medium Nedladdning
Runtime Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Microsoft Visio 2021 är den senaste versionen av det mångsidiga visualiseringsprogrammet som kan användas för att skapa ett stort antal tekniska och affärsmässiga processer samt översikts- och anläggningsplaner inom en mängd olika områden, inklusive visualisering av data i form av diagram. För detta ändamål erbjuder MS Visio 2021 edition Standard ytterligare möjligheter med optimerade verktyg och ytterligare former. Vid användning av Microsoft Azure Active Directory eller Exchange Server kan data t.ex. importeras till figurerna via detta eller från en Excel-tabell.

För ytterligare frågor om produkten, vänligen kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD"

Visio 2021 Standard - den senaste versionen av Microsofts praktiska program för att skapa diagram och teknisk design

Microsoft Visio 2021 är den senaste versionen av den mångsidiga visualiseringsprogramvaran som kan användas för att skapa ett stort antal tekniska och affärsmässiga processer samt översikts- och anläggningsplaner inom många olika områden, inklusive visualisering av data i form av diagram. MS Visio 2021 Standard Edition erbjuder ytterligare möjligheter med optimerade verktyg och ytterligare former. När du använder Microsoft Azure Active Directory eller Exchange Server kan data till exempel importeras till figurerna via detta eller från en Excel-tabell.

Även nybörjare hittar snabbt till Visio 2021 Standard, eftersom skrivbordsgränssnittet liknar andra MS Office-program och därför ser bekant ut - de kan intuitivt använda befintliga verktyg och funktioner för att presentera data och projekt på ett informativt sätt och använda dem för kommunikation i teamet. Visio 2021 Standard kan också användas på enheter med pekfunktion - antingen med en digital penna eller med fingret.

Visio Standard Edition 2021 är idealisk för små och medelstora företag samt för egenföretagare som vill skapa professionella visualiseringar på hög nivå inom sitt arbetsområde.  För detta ändamål innehåller Visio till exempel flödesscheman för representation av tvärfunktionella arbetsflöden, scheman som visar tidslinjer och kalendrar, Gantt- och PERT-diagram samt enkla nätverksdiagram, arkitektoniska planritningar för kontorsplanering och en mängd olika organisationsdiagram som vanligtvis används vid visualisering av affärsprocesser i företag: inom områden som marknadsföring, brainstorming, analys av felstrukturer och revisioner. Det finns också många flerfunktionsdiagram att välja mellan.

Med all sannolikhet kommer Microsoft att höja priserna för nya programvaruversioner som MS Visio 2021 Standard och för många andra nya program, men dessa kommer att fortsätta att vara tillgängliga för köp. På Wiresoft finns Visio 2021 Standard redan att köpa som begagnad programvara i form av en enda licens - och till ett betydligt lägre pris jämfört med den nya produkten - det är bara att kontakta vårt team för mer information och få reda på när Visio 2021 kommer att vara tillgänglig för nedladdning.

I Wiresoft Software-Onlineshop hittar du också många andra Microsoft-program som begagnade program till ett förmånligt pris, t.ex. även program som är kompatibla med Visio 2021 Standard. I följande översikt hittar du information om de kända nyheterna och optimeringarna i den nya MS Visio 2021 Standard Edition samt om de typiska funktionerna och egenskaperna.

Tidigare kända innovationer av Visio 2021 Standard Edition

MS Visio 2021 Standard Edition kommer förmodligen att innehålla en del nyheter och förbättringar. Microsoft har meddelat följande i detta sammanhang:

 • Skrivbordsvyn har moderniserats ytterligare, vilket syns i de uppdaterade flikarna i bandet.
 • Visio 2021 Standard erbjuder också uppdateringar för olika former, mallar och stilar.
 • Visio Standard 2021 sägs också erbjuda omfattande alternativ för hantering av informationsrättigheter för att säkerställa dataskyddet.
 • Nya mallar finns tillgängliga för att skapa Azure-diagram för att hjälpa användare att representera olika topologier och konfigurationer.
 • Det förväntas också finnas förbättringar för innehåll i rika medier, t.ex. arkivbilder och ikoner som kan användas i Visio-diagram.

Ta reda på fler detaljer om MS Visio Standard 2021 Edition - så snart de är kända - från en Wiresoft-representant.

Använd det stora utbudet av diagram i MS Visio 2021 Standard - eller skapa egna former

MS Visio 2021 Standard ger användarna en omfattande samling diagramtyper som kan användas för att visualisera en mängd olika processer och strukturer. För att göra det lättare att hitta rätt diagram för ett visst användningsområde är dessa tematiskt indelade i så kallade mallar, som i sin tur innehåller de enskilda formerna eller diagramformerna. I Standard Edition kan till exempel enkla nätverksdiagram skapas med dem. Många av de figurer som finns i Visio är kompatibla med industristandarder, vilket innebär att de innehåller bindande information och därför också är tillgängliga för vidare användning av den information de innehåller.

Enkel redigering av former

Formerna kan sedan kompletteras efter behov, till exempel med egen text - i detta fall kan de enskilda fälten antingen beskrivas direkt eller så kan data importeras direkt, till exempel genom att länka dem till en Excel-tabell eller - om tillgängligt - en Exchange-databas. Import via MS SharePoint eller OneDrive Services är också möjlig.

Skapa dina egna former

Förutom de former som är optimerade för att representera specifika strukturer och processer erbjuder Visio 2021 också ett urval av praktiska allmänna startdiagram som gör det möjligt att snabbt komma igång med ofta efterfrågade områden, t.ex. organisationsdiagram, även i enlighet med SDL-standarden (Specification and Description Language), och brainstorming, t.ex. för att skapa flödesscheman, arbetsflöden och tidslinjer. Det finns också praktiska tips som är särskilt användbara för nybörjare.

I Vision 2019 Standard kan användarna använda dessa allmänna och specifika former för att skapa egna anpassade former och permanent spara dem som nya huvudformer i "Favoriter" för upprepad användning. Dessutom kan formerna i Visio 2019 Standard anpassas grafiskt eller kompletteras ytterligare beroende på ytterligare krav: t.ex. kan enskilda innehåll eller komponenter markeras tydligare med olika verktyg, och hela diagrammet kan också redigeras. Det finns verktyg och alternativ, till exempel: Textens formatering och färg kan ändras och roteras; tjockleken, stilen och färgen på diagramlinjerna kan också ändras. Dessutom finns det en palett av fyllningsfärger, gradienter, transparenser och mönster samt skugg-, ljus-, reflektions- och 3D-effekter för att framhäva vissa områden, vilket kan vara till hjälp för att förstå presentationer och rapporter.

Kort introduktion till diagramtyperna i MS Visio 2021 Standard

Visio 2021 Standard innehåller återigen tillägg för vissa typer av diagram, vilket ytterligare utökar användningsområdet. De vanligaste formerna är de diagram som beskriver processer:

 • Flödesscheman - dessa kan användas för att visualisera de enskilda faserna i projektprocesser och tekniska förfaranden; de omfattar även simlansdiagram, som kan användas för att tilldela olika team enskilda arbetssteg.
 • Tvärfunktionella flödesdiagram är ett specialfall; typiska former är IDEF0-diagram, som används för att modellera system- och företagsbeslut, eller BPMN-diagram, som används inom affärsinformatik och processhantering.
 • Processflödesdiagram används oftast för att representera kemiska och industriella processer, och de tar även hänsyn till den utrustning som används i processen.
 • Affärsprocessdiagram kan illustrera många operativa processer - även komplexa sådana.
 • Tidslinje-diagram dokumenterar sekvensen av utvecklingen, t.ex. i affärsprocesser.

Visio Standard 2021 tillhandahåller dessutom följande diagramtyper:

 • Organisationsdiagram klargör organisationens strukturer samt hierarkier och beroenden.
 • Sekvensdiagram visualiserar de deltagande aktörerna eller objekten i vissa interaktioner samt respektive händelser.
 • Aktivitetsdiagram beskriver aktörernas handlingar eller metoder.
 • Tillståndsdiagram illustrerar den sekvens av faser som ett objekt passerar genom, t.ex. produktens livscykel.
 • Fall- eller användningsfallsdiagram beskriver de enskilda faserna i utvecklingsprojekt.
 • Kommunikationsdiagram illustrerar interaktioner mellan element i ett system.
 • stapeldiagram i 3D kan visa försäljning, vinsttillväxt eller andra KPI:er.
 • Planritningar, liksom byggnadsplaner som en variant av dem, visualiserar struktureringen av arkitektoniska utrymmen och planritningar; de beskriver också infrastrukturer, t.ex. tekniska beskrivningar av kretsar (även i enlighet med IEEE-kraven), installationer, rörledningar och system, vilket också krävs för planering av utrymmen.
 • IT-diagram illustrerar nätverk av processer, funktioner och roller, t.ex. i Active Directorys, men även databaser; ITIL-diagram (Information Technology Infrastructure Library) hör också till denna kategori.

Maskinkrav för Microsoft Visio 2021 Standard

MS Visio 2021 Standard Edition förväntas finnas tillgänglig i både en 32-bitars och en 64-bitars version och kan endast användas tillsammans med Windows 10 eller 11 och Windows Server 2019. För de senaste uppgifterna kan du kontakta Wiresoft-teamet direkt - via e-post, telefon eller chatt. Du hittar detaljer om de enskilda minimikraven i följande översikt:

 • Operativsystem: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2022
 • Processor: 1,6 GHz, dubbelkärna
 • Minne: 4 GB RAM (64-bitar) eller 2 GB RAM (32-bitar)
 • Hårddiskutrymme: 4,0 GB
 • Display/skärmupplösning: 1 280 x 768
 • Grafik: DirectX 10-grafikkort för att påskynda grafikhårdvaran
 • Det förväntas att användningen av funktioner för molnbaserad användning av Visio-filer återigen kommer att kräva ett Microsoft OneDrive-, OneDrive for Business- eller SharePoint Services-konto

Köp Microsoft Visio 2021 Standard som begagnad programvara i Wiresoft Software Shop

Den nuvarande MS Visio Standard 2021 Edition erbjuds redan i Wiresoft Software Shop som en begagnad singellicens - den kan laddas ner efter det officiella lanseringsdatumet. Som begagnad programvara är priset lägre än priset för motsvarande ny programvara Visio Standard 2021. Hos Wiresoft får du följande fördelar när du köper begagnad programvara:

 • När du köper Microsoft Visio 2021 Standard i Wiresoft Shop får du en originallicens som tidigare köpts av ett europeiskt företag och sålts till Wiresoft. Vid återförsäljning markeras den erbjudna MS Visio 2021 Standard-licensen som begagnad, utan att "begagnad" innebär någon begränsning av Visio-programvarans funktionalitet eller att licensen redan har använts.
 • Den erbjudna applikationen MS Visio 2021 Standard liksom alla andra begagnade Microsoft-licenser som Wiresoft erbjuder till försäljning är varken begränsat användbara eller tidsbegränsade testversioner och innehåller inte heller någon aktiverad licensnyckel, utan det är en programvaruprodukt som efter köpet är auktoriserad endast för dig själv.
 • Om den ursprungliga köparen redan hade installerat och aktiverat programvaran MS Visio 2021 Standard i fråga har detta raderats igen när den såldes till Wiresoft, så att motsvarande programvarulicens är 100 % fritt tillgänglig igen.
 • Alla begagnade licenser som Wiresoft köper och erbjuder för återförsäljning, som denna programvara MS Visio Standard 2021, har också kontrollerats av oss för att se till att de är fullt användbara innan de säljs.
 • Den rättsliga grunden för återförsäljning av begagnad programvara Microsoft Visio 2021 Standard är tillämplig lag som tillåter försäljning och köp samt användning av begagnad programvara.
 • När du har genomfört köpet är din MS Visio 2021 Standard-applikation direkt tillgänglig för dig via Electronic Software Delivery (ESD).
 • När du köper en begagnad licens som Standard Edition av Visio 2021 med Wiresoft kan du vara säker på att du alltid köper och använder en laglig och original Microsoft-produkt.

Om du har ytterligare frågor om ditt köp av Microsoft Visio 2021 Standard som begagnad programvara eller någon annan utgåva av MS Visio 2021 samt äldre MS Visio-versioner eller annan Microsoft-programvara, är du välkommen att kontakta oss via e-post, telefon eller chatt.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier