Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 USER CAL

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

  • SW10457
  • R18-01853
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
346,90 kr * 384,90 kr * (9,87% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Antal 1x User CAL
System  Windows Server 
CAL User CAL
Omfattning av leverans Rätt att använda
Tidsperiod Obegränsad
Språk Alla språk
Terminalserver ej kompatibel(se RDS CAL )


Varje användare som vill komma åt servertjänsterna för Microsoft Windows Server 2022 i Standard eller Datacenter Edition med en Windows-kompatibel enhet behöver en separat klientåtkomstlicens för användare (User CAL), som inte ingår i serverlicensen. Endast denna licens ger en enskild användare motsvarande åtkomsträttigheter för servern. Det spelar ingen roll om den behöriga User CAL användaren använder en stationär PC, notebook, smartphone eller surfplatta med Windows-operativsystem. Detta innebär att köparen av en User CAL fritt att bestämma vilken Windows-aktiverad slutenhet de vill använda för att få åtkomst till Windows Server 2022.

Om du har ytterligare frågor om produkten är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 USER CAL"

Släpp loss kraften i Microsoft Windows Server 2022 User CAL

Översikt över

Microsoft Windows Server 2022 User CAL (Client Access Licence) är nyckeln till att låsa upp den fulla potentialen i ditt företag. Denna licens öppnar upp världen av Windows Server 2022 och möjliggör flexibel användarhantering för sömlöst och säkert arbete.

Kraftfulla funktioner

1. Sömlöst samarbete: Windows Server 2022 gör det möjligt för användare att arbeta tillsammans sömlöst. Den kraftfulla plattformen optimerar kommunikation och samarbete för att öka teamets produktivitet.

2. Avancerad säkerhet: Skydda känsliga data med de avancerade säkerhetsfunktionerna i Windows Server 2022. User CAL möjliggör säker åtkomst och skyddar mot cyberhot för att säkerställa sekretessen för din information.

3. Användarvänlighet och flexibilitet: Licensen erbjuder inte bara kraftfulla funktioner, utan även användarvänlighet och flexibilitet. Hantera enkelt användaråtkomst och anpassa konfigurationen så att den uppfyller organisationens behov.

Enkel administration

1. Effektiv licenshantering: Behåll full kontroll över dina licenser med den effektiva licenshanteringen i Windows Server 2022. Optimera hanteringen och övervakningen av din licensanvändning.

2. Användarvänligt gränssnitt: User CAL erbjuder ett intuitivt och användarvänligt gränssnitt för enkel konfiguration och hantering av användaråtkomst. Minska administrationen och öka effektiviteten.

Uppfyller kraven i den senaste uppdateringen från Google

State-of-the-art-kompatibilitet: Windows Server 2022 User CAL är helt kompatibel med de senaste kraven i Googles uppdatering av Helpdesk. Håll dig uppdaterad och dra nytta av den senaste utvecklingen för smidig integration.

Slutsats

Microsoft Windows Server 2022 User CAL är den perfekta lösningen för organisationer som värdesätter en flexibel, säker och användarvänlig servermiljö. Dra nytta av avancerade funktioner, optimera samarbetet och skydda dina data från hot - allt med enkel licenshantering. Förbered ditt företag för den digitala framtiden och maximera dina medarbetares potential.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 USER CAL"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 USER CAL"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier