Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

 • SW10432
 • R18-05767
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
1 795,90 kr * 1 993,90 kr * (9,93% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Kvantitet 10x Device CAL
System  Windows Server 
CAL Device CAL
Leveransens omfattning Användningsrätt
Varaktighet Obegränsad
Språk Alla språk
Terminalserver inte kompatibel(RDS CAL  view)


För Standard- eller Datacenter-utgåvan av Microsoft Windows Server 2019 krävs, förutom licenserna för Server-kärnorna, även en licens för klientåtkomst för varje slutenhet via vilken Server-tjänsterna ska nås: För detta ändamål finns Windows Server 2019 Device CALdetta ger en specifik dator (PC, bärbar dator osv.) som registrerats för detta ändamål motsvarande åtkomsträttigheter.

Om du har ytterligare frågor om produkten, vänligen kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL"

köp 10 Pack Device CAL for Microsoft Windows Server 2019 used

För Standard- eller Datacenter Edition av Microsoft Windows Server 2019 krävs förutom licenserna för serverkärnorna även en licens för klientåtkomst för varje slutenhet via vilken servertjänsterna ska nås: För detta ändamål finns Windows Server 2019 Device CAL, med vilken en specifik dator (PC, bärbar dator etc.) som registrerats för detta ändamål får motsvarande åtkomsträttigheter.

Kärnlicenserna för Windows 2019 Server Standard eller Datacenter innehåller inga användarrättigheter, så de måste köpas separat i form av en klientlicens för enheter. Alla användare som har rätt att använda den slutenhet som är utrustad med den kan sedan använda den för att få tillgång till Windows Server.

Begagnade klientåtkomstlicenser för Windows Server 2019 är inte bara tillgängliga från Wiresoft till ett lägre pris än de klientåtkomstlicenser som erbjuds som nya i programvaruhandeln, de är också tillgängliga individuellt istället för i skalor. Dessa använda klientåtkomstlicenser för enheter har samma funktionalitet som de klientåtkomstlicenser för Windows Server 2019 som finns tillgängliga i Microsofts officiella volymlicensprogram.

Använd alla funktioner i MS Windows Server 2019 med en använd CAL för enheter

Windows Server 2019 bygger på Windows 10 och erbjuder många nya funktioner i både Standard- och Datacenter-utgåvan, särskilt för användning av molnbaserade applikationer. Det integrerade Software Defined Networking (SDN) erbjuder möjligheter att centralt konfigurera fysiska nätverksenheter, t.ex. routrar och switchar, men också virtuella nätverksenheter, t.ex. gateways, inklusive dynamisk hantering. Dessutom möjliggör Windows Server 2019 peering av två nätverk och kopplar dem nästan sömlöst. Andra intressanta funktioner som också är tillgängliga för användare med en CAL för begagnade enheter är bland annat:

 • Krypterade nätverk och Datagram Transport Layer Security (DTLS) för säker kryptering i virtuella nätverk
 • Hyperkonvergerad infrastruktur (HCI) minskar komplexiteten och förenklar distributionen av IT-infrastruktur
 • Optimerad användning av Linux med Shielded VMs
 • Kubernetes-behållartjänster
 • Advanced Threat Protection för tidig upptäckt av attacker och skydd av känsliga data
 • Storage Spaces Direct ger aggregation av lokala serverdatalager i ett virtuellt kluster
 • Storage Replica minskar dataförluster på filsystemnivå
 • Katastrofberedskap minimerar också stilleståndstiden

De viktigaste fakta om använda klientåtkomstlicenser för Windows Server Standard och Datacenter Edition 2019 i en översikt

Även som begagnad programvara har en klientåtkomstlicens för enheter från Wiresoft samma åtkomstalternativ för att kunna använda de funktioner som finns tillgängliga i båda utgåvorna av Windows Server 2019: Detta erbjuder framför allt små och medelstora företag och organisationer ett billigt alternativ för att utrusta de anställda med Windows Server-åtkomstlicenser för slutenheter, även eftersom det möjliggör skräddarsydd licensiering.

Information om licensiering av Windows Server 2019 med CAL:er

För standard- och datacenterutgåvorna erbjuder Microsoft Licenshantering det alternativa alternativet att licensiera Windows Server 2019 per enskild kärna/processorkärna, men då måste detta kompletteras med licensiering av slutenheterna (eller användarna) eller. Detta beror på att sådana CAL:s som ingår i serverlicensen endast är avsedda för administratörer och inte för den vanliga användningen av Windows-servertjänster, vilket innebär att varje enskild slutenhet kräver en motsvarande åtkomstlicens (Device CAL) för detta. Denna klientåtkomstlicens för enheten måste motsvara samma eller en högre Windows-serverversion - mer information om scenarierna nedan.

Endast denna enhetsspecifika klientåtkomstlicens ger användaren rätt att använda Windows Server-funktionerna i version 2019 på en Windows-aktiverad slutenhet. Förutom åtkomsträttigheterna för klient/server-miljön i Windows Server 2019 innehåller CAL:n ingen annan programvara som först måste installeras.

Vilka är fördelarna med klientåtkomstlicenser för Windows Server 2019 Standard och Datacenter Edition?

Först och främst möjliggör CAL-baserad licensiering av Windows Server 2019 flexibel och behovsbaserad rättighetshantering för de berörda datorerna. Särskilt använda åtkomstlicenser för enheter erbjuder ett mer ekonomiskt alternativ för små och medelstora företag att använda Windows Server-tjänster: Detta beror på att det inte finns några begränsningar på grund av skalning, vilket innebär att licenser för klientåtkomst endast behöver köpas för så många anställda som faktiskt behövs. Microsofts licensmodell erbjuder totalt två typer av klientåtkomstlicenser för Windows Server 2019:

 • CAL för Windows Server 2019: Detta ger en dedikerad slutenhet (dator, bärbar dator, surfplatta, telefon) serveråtkomsträttigheter
 • User CAL för Windows Server 2019: Detta ger en dedikerad användare åtkomsträttigheter till servern

Det är också möjligt att använda användar-KLR och enhets-KLR parallellt.

Observera versionskompatibilitet för klientåtkomstlicenser för Windows Server 2019!

Enhets-CAL för Windows Server 2019 ger inte bara en slutenhet åtkomsträttigheter för Windows Server 2019, utan även åtkomst till äldre versioner som 2016 (nedgradering). Detta ger Server Device CAL 2019 en fördel jämfört med äldre Device CAL-versioner som gäller för en tidigare version av Windows Server 2019, eftersom en sådan version inte kan användas för att få tillgång till Windows Server version 2019 (uppgradering). Även om det för närvarande inte finns några nyare klientåtkomstlicenser för Windows Server än 2019 års version, bör man ändå alltid vara uppmärksam på kompatibiliteten mellan serverlicensen och klientåtkomstlicensen.

Vad är mer viktigt när du licensierar Windows Server 2019 med en använd CAL för enheter?

Som redan nämnts ger CAL för enheter endast åtkomsträttigheter för Windows Server 2019 till en enda slutenhet (enhet). När CAL har registrerats på just denna enhet kan licensen inte längre överföras till en annan dator. Det är inte heller möjligt att ändra CAL-typ och använda en Device CAL som en User CAL. Det är dock tillåtet att använda klientåtkomstlicenser för enheter och klientåtkomstlicenser för enheter parallellt för användning av Windows Server 2019.

Dessa bestämmelser i Microsofts licenssystem för klientlicenser är avsedda att förhindra otillbörlig åtkomst till Windows Server 2019. De erbjuder därför större säkerhet för ett företag och dess data, eftersom olicensierade slutenheter eller slutenheter från tredje part inte kan få tillgång till data.

Vilka är skillnaderna mellan CAL för enheter och CAL för användare för Windows Server 2019?

När det gäller funktionalitet skiljer sig en CAL för enheter för Windows Server 2019 i allmänhet inte från en CAL för användare. Alla erbjuder dock typiska fördelar beroende på vilken typ av åtkomst till Windows Server-åtkomst de har: Här spelar antalet arbetsstationer i företaget och det arbetsflöde i vilket Windows Server används en roll: I vissa små och medelstora företag turas flera anställda om att använda en enda slutenhet, t.ex. vid skiftarbete, för att få tillgång till Windows-servern, medan användare i andra arbetsmiljöer turas om att använda helt olika slutenheter för detta ändamål.

Den enda Windows-kapabla slutenhet som godkänts av enhetslicensen kan därför användas för serveråtkomst av alla anställda som har möjlighet eller tillstånd att göra det: Om den licensierade slutenheten är en mobil bärbar dator eller surfplatta kan den anställde också få tillgång till Windows-servern lokalt och oberoende - t.ex. på resande fot eller på hemmakontoret. Device CAL kan därför även användas på resande fot.

Slutsats om CAL:s för enheter

Vilken typ av klientåtkomstlicens för Windows Server 2019 som ger flest fördelar vid användning i ett företag varierar därför från fall till fall. Antalet anställda som använder Windows Server i förhållande till den dominerande typen av åtkomst via de befintliga slutenheterna spelar en roll här: så snart majoriteten använder en specifik mobil slutenhet eller en fristående enhet för att få åtkomst till Windows Server, erbjuder CAL för enheter fler fördelar.

Huruvida Device CAL för Windows Server 2019 erbjuder fler programmöjligheter än User CAL visas därför i respektive typiskt företags arbetsflöde. Kunskap om detta bör ligga till grund för valet av CAL när du köper lämpliga klientåtkomstlicenser för Windows Server 2019.

Begagnade klientåtkomstlicenser för Microsoft Windows Server 2019 finns också tillgängliga från en enda licens i Wiresoft Online Shop

Begagnade klientåtkomstlicenser för Windows Server 2019 finns tillgängliga i Wiresofts onlinebutik från så lite som en klientåtkomstlicens - Microsofts krav på volymlicenser är därför inte tillämpliga. Att CAL är märkt som "begagnad" innebär inte några generella nackdelar när det gäller användbarheten, inte bara för att programvaran i princip inte kan slitas ut.

Information om klientåtkomstlicenser för Windows Server 2019 som använd programvara - från Wiresoft

Alla klientåtkomstlicenser för Windows Server 2019 som Wiresoft erbjuder i andra hand är ursprungliga åtkomstlicenser för anställda, eftersom de också finns tillgängliga inom Microsofts licensprogram; i motsats till detta var de en del av en volymlicens för Windows Server 2019, som den tidigare köparen, vanligtvis ett företag, först ägde. Licenser för tillgång till enheter som inte behövdes av denna köpare eller den fullständiga volymlicensen för enheter såldes vidare till Wiresoft, där volymlicensen delades upp i enskilda licenser. De individuella licenserna för åtkomst till enheter som skapas på detta sätt kallas för använd programvara. Trots att de är märkta som "begagnade licenser" kan dessa klientåtkomstlicenser för enheter användas fullt ut för åtkomst till Windows Server 2019, eftersom de inte skiljer sig från en åtkomstlicens som aldrig har använts, varken när det gäller deras funktionalitet eller deras användningstid.

Begagnade klientåtkomstlicenser för Windows Server 2019 med köparens försäkran

Enhets-CAL:s för Windows Server 2019 som begagnad programvara erbjuder Wiresofts kunder inte bara ett prisvärt alternativ till Windows serverlicenser, de är också säkra och lagliga! Varje enskild Device CAL för Microsoft Windows Server 2019 ger dig som kund den vanliga köparsäkerheten genom omedelbar nedladdning och omedelbar licensaktivering med den medföljande licensnyckeln.

Är det lagligt att köpa och använda en begagnad CAL för Windows Server 2019?

Enhetskalkylatorerna för Windows Server 2019, men även alla andra åtkomstlicenser som du kan köpa från Wiresoft, kommer från ett företags eller en organisations respektive licenslager. Därför omfattas både försäljningen och köpet av CAL:s av tillämplig jurisdiktion, som uttryckligen tillåter handel med Microsofts begagnade programvara, vilket också tydligt bekräftats i olika domstolsbeslut.

För dig som kund innebär köpet av begagnade klientåtkomstlicenser för Windows Server 2019 och användningen av dem därför rättssäkerhet, eftersom varken Wiresoft eller du som köpare eller användare bryter mot några rättsliga bestämmelser. Begagnade CAL:er från Wiresoft är också revisionsskyddade eftersom alla tidigare köpare har fullständiga bevis!

Sammanfattning av dina Wiresoft-fördelar när du köper begagnade klientåtkomstlicenser för Windows Server 2019

Begagnade klientlicenser för Windows Server 2019 från Wiresoft är ett billigt alternativ till många erbjudanden från andra programvaruleverantörer - detta gäller även för andra åtkomstlicenser

Som redan nämnts finns det inte heller några begränsningar för det minsta antal klientåtkomstlicenser för enheter som måste köpas vid köptillfället, så en eventuell oflexibel glidande skala för klientåtkomstlicenser är inte tillämplig. Detta gör det också möjligt för Wiresofts kunder att minska kostnaderna för licenser för serveråtkomst eftersom de endast licensierar den faktiska användningen av Windows Server-tjänster.

I Wiresofts webbutik hittar du förutom de begagnade programvarutillgångslicenserna för klientåtkomstlicenser för Windows Server 2019 även klientåtkomstlicenser för användare - och även klientåtkomstlicenser för andra versioner av Windows Server samt andra serverprogramvarulicenser, inklusive de åtkomstlicenser som krävs i varje enskilt fall. På så sätt kan du också komplettera ditt programvarulager på andra områden till förmånliga priser med begagnade licenser från Wiresoft och på så sätt undvika extra kostnader för ny hårdvara och kompatibilitetsproblem som kan orsakas av oenhetliga programvaruversioner.

Förutom klientåtkomstlicenser för enheter och serverprogramvara hittar du även andra Microsoft-programvaruprodukter i Wiresoft Software Shop - med alla de fördelar som Wiresofts begagnade programvara erbjuder. Om du har några frågor om Device CALs för Windows Server 2019 eller någon annan Microsoft-produkt är du välkommen att använda våra kompetenta råd i chatten, via e-post eller telefon.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier