Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

 • SW10390
 • 359-06865
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
11 009,90 kr * 12 231,90 kr * (9,99% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Antal 10x Device CAL
System för  SQL Server 
CAL Device CAL
Omfattning av leveransen Licens-ID + Autentiseringskod 
Körtid Obegränsat antal
Språk Alla språk


För att kunna använda de funktioner som erbjuds av Microsoft SQL Server 2019, måste en användare ha en motsvarande klientåtkomstlicens - t.ex. SQL Server 2019 Enhet CAL, som innehåller åtkomsträttigheterna för en enda registrerad slutenhet. Detta beror på att SQL 2019-serverlicensen för Standard edition i Server/CAL-varianten i sig inte innehåller några användarrättigheter, utan dessa måste köpas separat, t.ex. i form av en åtkomstlicens för en slutenhet. Denna Device CAL ger endast åtkomst till servern för den dator som är utrustad med den.

För ytterligare frågor om produkten, vänligen kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL"

10x CAL:er för SQL Server 2019 som begagnad programvara

För att kunna använda de funktioner som erbjuds av Microsoft SQL Server 2019 behöver en användare absolut en motsvarande klientåtkomstlicens - t.ex. SQL Server 2019 Device CAL, som innehåller åtkomsträttigheter för tio individuella, registrerade slutenheter. Detta beror på att SQL 2019-serverlicensen för Standard-utgåvan i Server/CAL-varianten inte i sig innehåller några användarrättigheter, utan dessa måste köpas separat, t.ex. i form av en åtkomstlicens för en slutenhet. Denna klientåtkomstlicens för enhet ger endast behörighet för serveråtkomst till den dator som är utrustad med den.

Som begagnad programvara har SQL Server 2019 Device CALs från Wiresoft inte bara den stora fördelen att de också är tillgängliga individuellt, utan också att de har ett lägre pris än jämförbara erbjudanden från de vanliga licensleverantörerna. De har samma funktioner som Device Client Access Licenses för SQL Server 2019 som finns tillgängliga via Microsofts officiella volymlicensprogram.

Få alla fördelar med MS SQL Server 2019 med en begagnad CAL-enhet

SQL Server 2019 är för närvarande den senaste versionen av Microsofts databasplattform. Företag som använder system för resursplanering, ERP-programvara eller CRM-system kan använda alla viktiga databas-, rapporterings- och analysfunktioner i detta kraftfulla relationsdatabashanteringssystem.

Beroende på upplagan innehåller SQL Server 2019, förutom möjligheten att gruppera (grupptilldelning) data, övervakningsfunktioner för systematisk insamling av data under behandlingen av riktade databasfrågor. Med SQL Server 2019 Device CAL kan användare på en dedikerad slutenhet dra nytta av alla fördelar som erbjuds av Intelligent Query Processing för snabbare sökningar av större datavolymer, samt den nya Big Data Cluster-funktionen med verktyg för maskininlärning och PolyBase för optimerad behandling av Transact-SQL-frågor från externa datakällor.

Andra funktioner i SQL Server 2019:

 • Always Encrypted krypterar data på ett säkert sätt - både klientens och DBMS:ets data
 • Intelligent Query Processing optimerar sökningar i stora datamängder
 • Intelligent Performance ger snabbare utföringshastighet för databasoperationer
 • Snapshots av databaser dokumenterar potentiella avvikelser
 • Den senaste statistiken över frågeplaner ger en aktuell bild av frågetecken
 • lightweight Query Profiling Infrastructure aktiverad som standard
 • Accelerated Database Recovery för snabbare återställning av databaser efter en omstart eller en transaktionsrollback

CAL:er för SQL Server 2019 Standard edition

Även med en begagnad Device CAL från Wiresoft kan du fullt ut använda de vanliga funktionerna och tjänsterna i SQL Server 2019 Standard-Edition: Särskilt små och medelstora företag drar nytta av licensalternativet per server/CAL, som består av en serverlicens och ett varierande antal åtkomstlicenser (Client Access Licenses) för enheter.

Licensmodell för SQL Server 2019 med serverlicenser plus CAL:er

Alternativet att licensiera en SQL Server 2019 plus Device CALs görs i enlighet med de villkor som definieras av Microsoft - den här licensmodellen kallas Server/CAL-licensiering. Microsofts licenshantering skiljer alltså mellan licensiering av servrar och licensiering av enskilda slutenheter eller användare. Varje server på vilken en SQL Server-instans körs kräver först en Standard Server License 2019. För att få tillgång till den licensierade SQL Server-instansen krävs dessutom en separat åtkomstlicens(Device CAL) för samma eller en högre serverversion för varje dedikeradslutenhet.

Det är endast klientåtkomsten för enheten som ger enheten rätt att använda SQL Server-funktionerna i version 2019. En licens för klientåtkomst för slutenheter innehåller ingen ytterligare programvara som behöver installeras, utan endast åtkomsträttigheter i klient/servermiljön för SQL Server 2019.

När det gäller klientåtkomstlicenser för enheter till SQL Server 2019 måste versionskompatibilitet beaktas

En CAL för SQL Server 2019 ger också tillgång till SQL Server 2017 eller en äldre version (nedgradering). Det omvända fallet med att använda en klientåtkomstlicens för enheter för en äldre SQL Server-version, t.ex. 2016, för att få tillgång till en högre SQL Server-version, t.ex. 2019, är dock inte möjligt. Därför bör du se till att du har rätt version av dina klientåtkomstlicenser för enheter när du använder SQL Server 2019.

Varför finns det klientåtkomstlicenser för SQL Server 2019 Standard edition?

För Standard-Editionen av SQL Server 2019 erbjuder Microsoft valfritt CAL-baserad licensiering för bland annat enheter (slutpunkter). Licensiering av serveråtkomst via Device CALs är mer ekonomiskt, särskilt för små och medelstora företag vars SQL Server har lägre prestanda men är tillräcklig för deras behov. För den här typen av SQL Server 2019-användning erbjuder Microsofts licensmodell två olika typer av klientlicenser:

 • SQL Server 2019 Device CAL: Detta ger serveråtkomsträttigheter till en dedikerad slutpunktsenhet (dator, bärbar dator, bord, mobil)
 • SQL Server 2019 User CAL: Detta ger en dedikerad användare åtkomsträttigheter till servern

Det är vanligtvis billigare att köpa till exempel licenser för klientåtkomst för flera enheter för att använda SQL Server-funktionerna än att köpa serverlicenser per kärna.

Vilka är de specifika detaljerna för licensiering med klientåtkomstlicenser för enheter för SQL Server 2019?

En CAL för enheter är en licens som ger en specifik slutenhet (enhet) åtkomsträttigheter till SQL Server 2019. Det är inte möjligt att senare ändra den slutenhet som anges vid den första registreringen, och det är inte heller möjligt att ändra typen av tilldelning - från Device till User CAL. Dessa begränsningar är avsedda att förhindra missbruk av klientåtkomstlicenser och ger ökad säkerhet eftersom obehöriga eller utländska användare inte kan komma åt företagets server.

Vilka är fördelarna med en CAL för SQL Server 2019?

När det gäller funktionalitet finns det i princip ingen skillnad mellan licensen för klientåtkomst för slutpunktsbaserad klientåtkomst och licensen för användare. De respektive fördelarna framgår av typen av typiska SQL Server-åtkomster. Företag som använder SQL Server skiljer sig vanligtvis åt när det gäller antalet eller typen av arbetsstationer som används för gemensamma arbetsflöden: I vissa projekt kan till exempel flera anställda dela en enda dator eller använda den i skift, medan samma användare i en annan arbetsmiljö regelbundet använder helt olika slutenheter för att komma åt SQL-servern.

Genom att binda enhetslicensen för SQL Server 2019 uteslutande till en specifik Windows-aktiverad slutpunkt - snarare än till en användare som använder rätten att få tillgång till SQL Server - uppstår olika typer av användning beroende på typ: Om det är en mobil slutenhet, t.ex. en bärbar dator, kan användaren få tillgång till SQL-servern via den inte bara inom företaget, t.ex. på arbetsplatsen, utan även utanför företaget, t.ex. på en annan plats på företaget eller hemma-Office. Med en dator sker åtkomsten naturligtvis alltid på samma plats.

Slutsats

Vilken CAL-typ för SQL Server 2019 som erbjuder fler distributionsalternativ i en viss organisation skiljer sig åt beroende på det dominerande användningsscenariot. Beslutet om vilken typ av klientåtkomstlicens som ska användas måste fattas före köpet, eftersom en Device CAL för SQL Server, som redan nämnts, inte kan ändras till en User CAL eller vice versa.

Det är inte bara antalet anställda som spelar en roll, utan även hur slutenheterna används: Om många anställda växelvis använder samma dator för att komma åt SQL-servern, oavsett om det är internt, externt eller mobilt, ger licensiering med klientåtkomstlicenser för enheter fler fördelar. CAL:s för enheter är därför en lämplig form av licensiering när flera anställda regelbundet får tillgång till SQL-servern växelvis via en enda slutenhet.

Köp Device CALs för Microsoft SQL Server 2019 från bara en licens i Wiresofts onlinebutik

Enhets-CAL:s för SQL Server 2019 finns i Wiresofts webbutik från så lite som en licens för en enskild användare - erbjudandet som begagnad programvara är betydligt billigare än en jämförbar ny licens, utan att CAL:ns "begagnade" tillstånd innebär några nackdelar när det gäller användbarhet, eftersom programvaran inte kan slitas ut.

Vad används för CAL:er för enheter för SQL Server 2019?

De klientåtkomstlicenser för SQL Server 2019 som erbjuds i Wiresofts webbutik är ursprungliga åtkomstlicenser som är tillgängliga som en del av Microsofts licensprogram, med den skillnaden att de en gång var en del av en volymlicens för SQL Server 2019 för slutenheter som köpts av ett företag som sålde vidare obehövliga individuella åtkomstlicenser för enheter eller volymlicensen till Wiresoft. Den tidigare volymlicensen delades upp och konverterades till individuella licenser, och i samband med detta märktes Device CALs som begagnad programvara eller Used Software. Som redan nämnts innebär denna beteckning inte något slitage av Device CAL-programvaran för SQL Server och inte heller någon begränsning av dess funktionalitet eller användning under obegränsad tid.

Vilken typ av säkerhet erbjuder använda klientåtkomstlicenser för SQL Server 2019?

Att köpa begagnad programvara som Device CALs för SQL Server från Wiresoft är inte bara billigare för kunderna, det är också säkert! Eftersom du redan har en enda Device CAL för Microsoft SQL Server 2019 får du inte bara ett billigare pris än motsvarande ny programvara, utan du har också köparens säkerhet genom omedelbar nedladdning efter betalning plus licensaktivering med den medföljande volymlicensnyckeln.

De Device CALs för SQL Server 2019 som Wiresoft erbjuder kommer från olika företags licensförteckningar. Därför gäller den vanliga jurisdiktionen för handel med begagnad programvara. Därmed godkänns uttryckligen handel med begagnad programvara, vilket har bekräftats tydligt gång på gång i olika domstolsavgöranden.

För dig som kund innebär köpet av Microsoft Device CALs for SQL Server 2019 eller andra klientåtkomstlicenser som Wiresoft erbjuder samt användningen av den använda programvaran rättssäkerhet, eftersom inga rättsliga bestämmelser bryts. Och eftersom alla köpare är fullständigt bevisade är använda klientåtkomstlicenser från Wiresoft också revisionssäkra!

Dina fördelar när du köper begagnade klientåtkomstlicenser för SQL Server 2019

Att erbjuda klientåtkomstlicenser för SQL Server 2019 eller andra klientåtkomstlicenser som begagnad programvara hos Wiresoft ger inte bara våra kunder ett prisvärt alternativ till andra erbjudanden, utan ger dem också valfrihet när det gäller det exakta antalet klientåtkomstlicenser för enheter som behövs för att licensiera användningen av SQL Server-tjänsterna, i stället för den mer opraktiska nivåindelningen av licenser, vilket minskar licensieringskostnaderna.

Det breda utbudet av begagnade klientåtkomstlicenser för programvara i Wiresofts webbutik omfattar klientåtkomstlicenser för enheter och klientåtkomstlicenser för användare för SQL Server 2019 och äldre versioner av åtkomstlicenser för MS SQL Server, inklusive matchande serverlicenser. På så sätt kan du undvika att köpa ny hårdvara eller undvika kompatibilitetsproblem som kan uppstå. Dra nytta av det breda utbudet av erbjudanden om begagnad programvara för olika CALs för SQL Server etc. hos Wiresoft!

I Wiresoft Software Shop hittar du Device CALs för SQL Server 2019 samt klientåtkomstlicenser för andra Microsoft Server-programvaror - alltid till låga priser som begagnad programvara och omedelbart användbar genom omedelbar nedladdning och aktivering. Om du har några frågor om Device CALs för SQL Server 2019 eller någon annan Microsoft-produkt kan du kontakta oss via chatt, e-post eller telefon.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 10 PACK DEVICE CAL"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier