Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
VMWARE HORIZON 8 STANDARD 10 CONCURRENT USER PACK
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

VMWARE HORIZON 8 STANDARD 10 CONCURRENT USER PACK

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

  • SW10606
  • HZ8-STC-10
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
13 175,90 kr * 14 639,90 kr * (10% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
Produktinformation "VMWARE HORIZON 8 STANDARD 10 CONCURRENT USER PACK"

VMware Horizon 8 Standard: Framtiden för infrastruktur för virtuella skrivbord (VDI)

Med VMware Horizon 8 Standard går du in i en ny era av Virtual Desktop Infrastructure (VDI) som kommer att revolutionera ditt företags IT. Denna kraftfulla lösning ger en omfattande plattform för att leverera, hantera och säkra virtuella skrivbord och applikationer, så att dina anställda kan arbeta produktivt var som helst och på vilken enhet som helst.

Sömlös användarupplevelse

VMware Horizon 8 Standard ger en sömlös och konsekvent användarupplevelse på alla enheter. Med den avancerade tekniken för virtualisering av skrivbord kan användarna komma åt sina skrivbord och applikationer var de än befinner sig utan att kompromissa med prestanda eller säkerhet. Oavsett om det är en Windows-, Mac-, iOS- eller Android-klient ger VMware Horizon 8 Standard en smidig och intuitiv användarupplevelse.

Skalbarhet och flexibilitet

En av de viktigaste egenskaperna hos VMware Horizon 8 Standard är den exceptionella skalbarheten och flexibiliteten. Oavsett om du är en liten avdelning eller en stor organisation kan VMware Horizon 8 Standard anpassas till dina individuella krav. Med möjligheten att skala skrivbord och applikationer snabbt och enkelt kan du enkelt anpassa din virtuella skrivbordsinfrastruktur till organisationens föränderliga behov.

Centraliserad hantering och säkerhet

VMware Horizon 8 Standard har ett centraliserat hanteringsgränssnitt som gör att administratörer effektivt kan hantera och övervaka sin infrastruktur för virtuella skrivbord. VMware Horizon 8 Standard innehåller alla verktyg du behöver för att hålla din miljö igång på bästa sätt, från att tillhandahålla nya skrivbord och applikationer till att övervaka prestanda och säkerhet. VMware Horizon 8 Standard har dessutom förstklassiga säkerhetsfunktioner som skyddar dina data och program från hot och säkerställer regelefterlevnad.

Kostnadseffektivitet och ROI

Genom att konsolidera din desktop-infrastruktur på VMware Horizon 8 Standard kan du uppnå betydande kostnadsbesparingar och samtidigt maximera avkastningen (ROI) på dina IT-investeringar. Genom att minska hårdvaru- och driftskostnaderna, förenkla hanteringen och öka medarbetarnas produktivitet kan du minska den totala ägandekostnaden och samtidigt förbättra prestandan och effektiviteten i din IT-infrastruktur.

Slutsats

VMware Horizon 8 Standard är den perfekta lösningen för organisationer som letar efter en kraftfull och flexibel Virtual Desktop Infrastructure (VDI). Med sina enastående funktioner och branschledande teknik är VMware Horizon 8 Standard framtiden för virtualisering av skrivbord och kommer att ta ditt företag in i en ny era av produktivitet och effektivitet.

Ta reda på hur VMware Horizon 8 Standard kan förändra ditt företag.

Ytterligare länkar till "VMWARE HORIZON 8 STANDARD 10 CONCURRENT USER PACK"
mer
Kundrecensioner för "VMWARE HORIZON 8 STANDARD 10 CONCURRENT USER PACK"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier