Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT OUTLOOK 2021

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

  • SW10489
  • 543-02647
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
863,90 kr * 958,90 kr * (9,91% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Leveransens omfattning Nedladdning + licens
Medium Ladda ner
Körtid Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Microsoft Outlook 2021 är den senaste versionen av det beprövade programmet för professionell organisation av e-posttrafik, men också för central planering och samordning av möten och kontakter, vilket är typiskt för det moderna vardagslivet på . jämfört med andra e-postprogram är Office Business Outlook Outlook 2021 övertygande på grund av det stora utbudet av verktyg och möjligheter med vilka även komplexa projekt och omfattande kommunikation kan hanteras. stöds av det intuitivt användbara och användarvänliga användargränssnittet i 2021 , vilket gör att även oerfarna användare snabbt och enkelt kan komma igång med programmet. Dessutom är programmet lätt att använda även på surfplattor och smarttelefoner tack vare den touchoptimerade operabiliteten. User 

Om du har ytterligare frågor om produkten kan du kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT OUTLOOK 2021"

Microsoft Outlook 2021 - den mångsidiga Office-programvaran för hantering av e-post, kontakter, uppgifter med mera - som ett fristående program

Microsoft Outlook 2021 är den aktuella versionen av det beprövade Office-programmet för professionell organisering av e-posttrafik, men också för central planering och samordning av möten och kontakter, vilket är en av de typiska uppgifterna i det moderna affärslivet.

Jämfört med andra e-postprogram är Outlook övertygande på grund av det stora antalet verktyg och möjligheter som gör att även komplexa projekt och omfattande kommunikation kan hanteras.

Användarna stöds av det intuitiva och användarvänliga användargränssnittet för Outlook 2021 , vilket gör att även oerfarna användare kan komma igång med programmet snabbt och enkelt. Dessutom är programmet lätt att använda även på surfplattor och smarttelefoner tack vare den touchoptimerade operabiliteten. Den enkla synkroniseringen mellan olika slutenheter säkerställer att användarna kan få tillgång till sina e-postmeddelanden, kontakter, uppgifter och möten var som helst med Outlook 2021.

För det dagliga kontorsarbetet erbjuder e-postprogrammet bland annat möjligheten att skapa tydliga mappstrukturer och ämnesrelaterade mappar för att organisera e-postmeddelanden etc. på ett meningsfullt sätt. Intelligenta funktioner hjälper till att skilja det viktiga från det oviktiga och sorterar dem automatiskt. På så sätt kan användaren alltid hålla koll på alla relevanta uppgifter och viktiga möten. Många användbara funktioner hjälper dem att koncentrera sig på det väsentliga och sparar på så sätt värdefull tid.

Med Outlook 2021 är det också möjligt att hantera flera e-postkonton via ett skrivbordsgränssnitt och koppla ihop dem. Detta gör det möjligt att synkronisera olika kalendrar, inklusive möten, för att undvika tidsöverlappningar. Tack vare den tydliga navigeringsfältet är alla funktioner för e-post, uppgifter, kontakter och kalendrar snabbt tillgängliga. Användargränssnittet, som har reviderats i Outlook 2021, är ännu mer intuitivt och bekvämt att använda än tidigare.

MS Outlook 2021 är annars endast tillgänglig som en fast komponent i motsvarande Office-version eller från ett antal på 5 licenser, men hos Wiresoft kan du också köpa e-postprogrammet separat - och till ett särskilt förmånligt pris. Köpare av Outlook 2021 som vill dra nytta av alla dess nya fördelar bör dock notera att Office-programvaran endast fungerar under Windows 10.

I Wiresofts webbutik kan du inte bara få denna aktuella version av Outlook 2021, utan även äldre och andra Office-program till särskilt låga priser som köpversion. I följande detaljerade översikt får du veta allt om de intressanta nya funktionerna i Outlook 2021.

De viktigaste nya funktionerna i Outlook 2021 för Windows

Outlook 2021 innehåller ett antal förbättringar och nya funktioner jämfört med den tidigare versionen som gör den dagliga organisationen av e-posttrafik, möten och uppgifter ännu effektivare. Många förenklingar är särskilt användbara i detaljerna och gör det lättare att koncentrera sig på det väsentliga: från klassificering av inkommande e-postmeddelanden efter relevans till Safe Link-tjänsten för att känna igen skadliga länkar och tidszonöverskridande organisation av möten.

Inkorgen med relevans hanterar alla flod av e-postmeddelanden

Funktionen "Inbox with Relevance" hjälper användarna att skilja agnarna från vetet - eftersom dagens e-posttrafik tyvärr också innehåller många överflödiga meddelanden, om inte skräppost eller meddelanden med skadlig kod, utöver de riktigt viktiga.

Funktionen delar upp inkorgen i två flikar - "Relevant" och "Annat". De viktigaste meddelandena finns förstås under den första fliken, men användaren får också information om andra e-postmeddelanden, som klassificeras under "Other", och kan se dem genom att byta flik. Ytterligare funktioner, t.ex. "Fokuserad", kan användas för att sortera enskilda e-postmeddelanden en gång eller generellt i den andra fliken. För att använda Inbox with Relevance krävs dock ett Microsoft Exchange-konto.

Enkel sortering av e-postmeddelanden

För användare som inte vill aktivera inkorgen med relevans eller som arbetar utan ett Exchange-konto erbjuder Outlook 2021 återigen olika sorteringsalternativ samt filtret "Oläst" i meddelandelistan.

Markera e-postmeddelanden som "lästa" när du raderar dem

Särskilt vid omfattande e-posttrafik är en snabb översikt över alla olästa e-postmeddelanden särskilt viktig så att inget förbises. Många meddelanden är dock oviktiga och raderas olästa. Alla sådana olästa meddelanden som finns i mappen "Deleted Items" kan nu markeras som lästa med några få klick, utan att du behöver klicka på varje enskilt meddelande.

Fokusläge i Outlook 2021 underlättar koncentrationen

Särskild uppmärksamhet bör också ägnas åt det nyligen integrerade fokusläget, som har exakt det motsatta syftet, nämligen att skydda användaren från andra aktiva program och meddelanden när han eller hon läser e-post eller organiserar möten genom att tillfälligt dölja dem

Lyssna på innehållet i e-postmeddelanden

När kontoret är upptaget och tiden är knapp kan det vara svårt att läsa e-postmeddelanden med mycket innehåll.   Outlook 2021 erbjuder en lösning på detta problem genom att e-postmeddelanden också kan läsas högt i programmet, medan mottagaren samtidigt kan ta hand om andra, viktigare uppgifter.

Säkerhet i e-posttrafiken med Microsoft Safe Link-tjänsten

Outlook 2021 lägger också särskild vikt vid säkerheten för data i e-postmeddelanden.

Den nya Safe-Link-tjänsten skyddar mot skadlig kod och nätfiskepost, som är särskilt dolda i länkar. Länkar som är inbäddade i ett e-postmeddelande visas med en mycket bättre förhandsgranskning, medan en realtidsskanner i bakgrunden filtrerar bort skadlig kod och phishing-länkar.

Touch-optimerad användning av Outlook 2021

Användare av surfplattor och smarttelefoner kan använda Outlook ännu enklare tack vare den nya integrationen av gester. För detta ändamål finns gesterna "Svep till vänster" och "Svep till höger" tillgängliga för åtgärder som "Markera som läst", "Ta bort", "Arkivera", "Markera" och "Ingen", som kan tilldelas individuellt.

Visning av tre tidszoner för schemaläggning

Globalt samarbete mellan företag ställer nya krav på organisationen av projekt och möten. Outlook 2021 erbjuder nu möjligheten att lägga till flera tidszoner i en kalender. Detta visar alla deltagares lokala tid, vilket gör det enkelt att välja en tid som passar alla när du planerar internationella möten.

Missa inte påminnelser om möten

För att säkerställa att viktiga möten inte missas erbjuder Outlook 2021 flera sätt att påminna dig om dem. Det är möjligt att antingen visa en tydlig påminnelse ovanför det öppna fönstret eller att uppmärksamma det genom en diskret blinkning i aktivitetsfältet.

Visa deltagarna i ett möte

För att veta vem som deltar i ett möte som anordnas av en annan deltagare kan man nu visa andra personers svar på motsvarande förfrågan i Outlook 2021 på den egna datorn.

Förbättra den visuella effekten av e-postmeddelanden med SVG-filer

E-postmeddelanden kan också få informationsinnehåll och effekt genom visuellt innehåll, t.ex. genom att avsändaren lägger in en vektorgrafik - även kallad Scalable Vector Graphics (SVG). Outlook 2021 innehåller ett urval av sådana SVG-motiv som kan användas gratis.

Fördelen med vektorgrafik är å ena sidan att den är skalbar: den kan förstoras eller förminskas i storlek utan att bildkvaliteten försämras, och den kan också roteras som man vill. Dessutom finns det olika filter för redigering, till exempel för att ändra färgen.

Tillgänglig kommunikation i utsikterna 2021

Outlook 2021 ger också möjlighet till barriärfri kommunikation, så att e-postmeddelanden etc. kan läsas och förstås även av personer med funktionshinder. Programmet tillämpar internationellt giltiga standarder. Motsvarande lösningar visas i listan "Rekommenderade åtgärder". Den stödjande felkorrigeringen kan aktiveras redan i Outlook 2021 när du skriver ett meddelande, så att inget står i vägen för att skriva meddelanden spontant. De automatiska förbättringsförslagen kan accepteras med ett klick och automatiskt implementeras i Outlook.

Systemkrav för Outlook 2021

Outlook 2021 finns för Windows i en 32-bitars och en 64-bitars version. 32-bitarsversionen är installerad som standard. Fördelen ligger i den högre kompatibiliteten med många andra program och tillägg som kan användas tillsammans med Office-programmen.

  • Operativsystem: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019 eller Windows Server 2022
  • Processor: 1.1 GHz eller snabbare (dubbelkärna)
  • Hårddiskutrymme: minst 4 GB
  • Minst 4 GB RAM-minne
  • Grafikkort: minst 1 280 x 768 pixlar (från 4K krävs 64-bitarsversionen av Office)

Köp Outlook som ett enskilt program i Office Suite 2021 till ett rimligt pris från Wiresoft

Outlook 2021 är en klassisk del av Microsoft Office-sviterna och är vanligtvis endast tillgänglig i motsvarande Office-paket. Wiresoft erbjuder dock även Outlook 2021 till försäljning som ett fristående program - till skillnad från de flesta andra programvaruleverantörer från Microsoft. Om du inte vill använda något annat Office-program kommer du att få dubbla fördelar när du köper programvara hos Wiresoft, eftersom du får Outlook 2021 individuellt till ett särskilt förmånligt pris!

Dina fördelar när du köper Outlook 2021 från Wiresoft: Du får en licens för en enda användare som varken tvingar dig till en dyr prenumeration med avgiftsbelagda uppdateringar, eller har några begränsningar i funktionaliteten. Det är en ren köpversion som endast är registrerad på dig.

Säkert programvaruköp med Wiresoft: Den Outlook 2021-licens för en användare som du köper i vår programvaruaffär kommer vanligtvis från en större volymlicens eller är en begagnad programvara som inte längre används av den ursprungliga köparen. Funktionerna är 100 % användbara och helt identiska med Outlook 2021, som också ingår i Office Suite 2021. Som en välrenommerad återförsäljare av begagnad Microsoft-programvara erbjuder Wiresoft endast officiella fullständiga versioner som är identiska med de Microsoft-program som finns tillgängliga i andra butiker.

Att köpa begagnad programvara från Wiresoft är helt lagligt och riskfritt: varken du eller vi befinner oss i en rättsosäker zon! Dessutom har vi testat alla Microsoft-program som erbjuds av Wiresoft, oavsett om det är en begagnad programvara eller en del av en volymlicens, för att se till att de verkligen är felfria, så att de kan användas fullt ut och i all oändlighet efter att köpet och nedladdningen har slutförts.

Särskilt privata användare, frilansare och små företag kan dra nytta av alla fördelar med Outlook 2021 genom att köpa programvaran från Wiresoft. I Wiresoft Software Shop hittar du inte bara Outlook, utan även alla andra Office-program till salu, liksom många andra Microsoft-program.

Om du har några frågor om Outlook 2021 eller något annat Office-program kan du använda våra kompetenta råd via e-post, telefon eller chatt.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT OUTLOOK 2021"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT OUTLOOK 2021"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier