Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT OUTLOOK 2016

Tillgänglig som en omedelbar nedladdning

 • SW10128
 • 543-06497
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
429,90 kr * 476,90 kr * (9,86% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Version Fullständig version
Enheter 1x
Leveransens omfattning Nedladdning + licens
Medium Ladda ner
Körtid Obegränsad
Språk Alla språk
Leveranstid  Några minuter
System  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibel


Microsoft Outlook 2016 är fortfarande en populär version av det beprövade programmet för effektiv hantering av den dagliga e-posttrafiken samt central organisation och samordning av möten och kontakter, vilket är en av de typiska återkommande uppgifterna i det moderna affärslivet. Det breda utbudet av egenskaper och funktioner i Office Business  Outlook 2016 möjliggör produktivt och samtidigt säkert arbete: Det intuitiva och användarvänliga gränssnittet hjälper både professionella och oerfarna användare att effektivt utföra alla nödvändiga uppgifter. Omfattande sökfunktioner för e-post, innehåll och kontakter gör det också lättare att hantera komplexa och stora datamängder. Tack vare den permanenta synkroniseringen av kontakter etc. håller sig användarna alltid uppdaterade och missar aldrig viktiga meddelanden eller kommande möten. Desktop

Om du har ytterligare frågor om produkten kan du kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT OUTLOOK 2016"

Microsoft Outlook 2016 - den mångsidiga programvaran Office för hantering av e-post, kontakter, uppgifter med mera - som ett fristående program

Microsoft Outlook 2016 är fortfarande en populär version av det beprövade programmet Office för effektiv hantering av den dagliga e-posttrafiken samt den centrala organisationen och samordningen av affärsmöten och kontakter, vilket är en av de typiska återkommande uppgifterna i det moderna affärslivet.

Det breda utbudet av funktioner i Outlook 2016 gör att du kan arbeta produktivt och säkert samtidigt: Det intuitivt användbara och användarvänliga skrivbordsgränssnittet hjälper både proffs och oerfarna att effektivt utföra alla nödvändiga uppgifter. Omfattande sökfunktioner för e-post, innehåll och kontakter gör det också lättare att hantera komplexa och omfattande datamängder. Den permanenta synkroniseringen av kontakter etc. gör det möjligt för användare att hålla sig uppdaterade och aldrig missa viktiga meddelanden eller kommande möten.

Det går ännu snabbare och enklare att skicka filbilagor med Outlook 2016 och det finns även möjlighet att tilldela individuella rättigheter för enskilda mottagare.

Med den tydliga navigationsfältet i Outlook 2016 är alla nödvändiga funktioner för att fylla i e-post, uppgifter, kontakter och kalenderposter snabbt tillgängliga. Det pekoptimerade gränssnittet i Outlook 2016 kan nu användas på samma sätt på olika slutenheter - och är ännu bekvämare att använda än tidigare.

MS Outlook 2016 - som annars bara finns som en del av Office version 2016 - kan också köpas från Wiresoft som ett fristående program - och till ett särskilt lågt pris. Eftersom den här versionen av e-postprogrammet fortfarande körs under Windows 7, är det framför allt de användare som vill fortsätta att använda detta operativsystem som drar nytta av köpet.

I Wiresofts webbutik hittar du inte bara denna 2016 års version av Outlook, utan även äldre eller den senaste versionen samt andra MS Office-program individuellt som en köpversion - även dessa särskilt billiga. Alla intressanta funktioner i Outlook 2016 visas i följande detaljerade översikt.

Viktiga och praktiska nya Outlook-funktioner

Följande funktioner i Outlook 2016 hjälper användarna att hantera den dagliga flödet av e-post på ett effektivt sätt, bland annat genom att snabbt hitta innehåll, kontakter och dokument. De två viktigaste fördelarna med Microsoft Outlook 2016 är att hitta och skicka filbilagor, vilket nu är ännu enklare och snabbare.

Funktion för skräp

Användare vars Outlook-postlåda är ansluten till en Exchange Server kommer att uppskatta fördelarna med detta smarta verktyg: Clutter - uppkallat efter det engelska ordet för "clutter" - separerar omedelbart viktiga e-postmeddelanden från oviktiga när de anländer och sorterar dem automatiskt i en egen "skräppost" och inaktiverar potentiellt farligt innehåll, t.ex. osäkra länkar eller skadlig kod. Som en påminnelse skickar Outlook en daglig sammanfattning av all e-post som lagras där. Detta gör att användarna kan fokusera på de verkligt viktiga meddelandena.

Denna funktion måste aktiveras separat, dvs. den kan också avaktiveras vid behov. Clutter lagrar en användares beteende och känner igen vilka e-postmeddelanden som öppnas först, vilka som läses senare eller helt ignoreras. Sådana e-postmeddelanden flyttas då automatiskt till skräppostmappen. På så sätt lär sig programmet självständigt och fortsätter att förbättra sina egna sökfilter och kriterier.

Konfigurera virtuella sökmappar i Outlook 2016 för att hitta meddelanden eller andra objekt snabbare

En virtuell sökmapp filtrerar alla e-postmeddelanden eller objekt som matchar ett visst fördefinierat sökkriterium och visar dem sedan tillsammans. En sökmapp "Olästa meddelanden" innehåller till exempel alla olästa e-postmeddelanden i en Outlook-postlåda, även om de lagras i helt andra mappar. Den kan också användas för att söka efter personer och kontakter.

Outlook-sökningen kan också ändras med hjälp av rullgardinslistan "New Search Range", vilket omedelbart ändrar den aktuella mappen eller brevlådan.

Förbättrad adressbok

Att välja rätt adressat för ett e-postmeddelande går nu ännu snabbare med Outlook 2016. När du anger ett namn eller klickar i fältet "Till" föreslår programmet lämpliga kontakter från adressboken eller de som användaren oftast kommunicerar med.

Hitta bilagor ännu snabbare

Microsoft Outlook 2016 gör det ännu enklare och därmed snabbare att välja filer som skickas som bilagor till ett e-postmeddelande: Genom att klicka på "Bifoga fil" får användaren en lista över alla filer som senast användes. Om den aktuella filen finns bland dem kan den bifogas igen med ett enda klick. Detta förkortar avsevärt de besvärliga sökprocesserna.

Bilagorna har också en egen rullgardinsmeny med olika funktioner för att öppna, spara, kopiera eller radera dem med ett enda klick.

Skicka bilagor ännu snabbare

Det går ännu snabbare att skicka stora filer med Microsoft Outlook 2016: OneDrive och SharePoint gör det möjligt. Filer som lagras online behöver inte längre laddas upp separat i ett e-postmeddelande, utan kan skickas i form av en länk. Den här funktionen snabbar inte bara upp sändningen av "tunga" filbilagor, utan minskar också mängden data i e-postlådan. Dessutom kan enskilda filer som lagras i OneDrive tilldelas särskilda delningsrättigheter för mottagarna.

"Du önskar" guiden (Tell Me)

Assistenten "Berätta för mig", som är integrerad i menybandet Office 2016, hjälper oerfarna användare att söka efter och använda Outlook-funktioner; den känns igen på ikonen i form av en glödlampa bredvid vilken det finns ett inmatningsfält. Där skriver användaren helt enkelt in vad han letar efter eller vill göra, och "Tell Me" visar hur man gör och var funktionen han letar efter finns i bandet, vid behov erbjuder den också ytterligare stöd för mer komplexa åtgärder.

Insights" assistent

Assistenten "Insights" - "Intelligent Lookup" på tyska - är tillgänglig för användare i Outlook 2016 för att få en förklarande definition eller ytterligare information om enskilda termer eller detaljer i ett e-postmeddelande. Genom att klicka på motsvarande formulering aktiveras den intelligenta sökningen med Bing-stöd och resultatet visas direkt i Outlook, utan att användaren behöver byta till Internet.

Touch-optimerat, enhetligt gränssnitt för Outlook 2016

Outlook 2016 och de andra programmen på Office har fått ett enhetligt utseende och har optimerats för pekfunktion på Windows 10.

Outlook är ännu enklare att använda tack vare den nya integrationen av svepgester. För åtgärderna "Markera som läst", "Ta bort", "Markera", "Arkivera" och "Ingen" kan gesterna "Svep till vänster" och "Svep till höger" tilldelas. På så sätt kan t.ex. ett e-postmeddelande raderas från brevlådan eller ett möte skapas från den. I så fall visas e-postmeddelandet i fråga på nytt i brevlådan innan mötet börjar.

Nya funktioner i Outlook 2016 för administratörer:

Administratörer kommer bland annat att välkomna följande två funktioner som ytterligare förbättrar datasäkerheten och skyddet av abonnenter:

 • Stöd för flerfaktorsautentisering (MFA) i Outlook 2016 genom integration med Active Directory Authentication Library skyddar organisationer ytterligare från stöld av viktiga data på grund av förlorade eller stulna autentiseringsuppgifter, med MFA som ett säkert alternativ till lösenord - och säkerhet med ett klick för alla Office appar.
 • För att använda en anslutning till Microsoft Exchange Server måste du nu konfigurera AutoDiscovery i förväg, vilket ersätter den tidigare registreringen. Outlook hämtar sedan anslutningsinställningarna för Exchange direkt från AutoDiscovery. Detta gör profilerna ännu mer tillförlitliga och minimerar samtidigt de steg som krävs för att konfigurera användare och tillhandahållande.

Systemkrav för Outlook 2016

Outlook 2016 finns på Windows i både 32- och 64-bitarsversioner. Microsoft rekommenderar att du installerar 32-bitarsversionen eftersom den är mer kompatibel med många andra program och tillägg som kan användas med Outlook eller de andra Office-programmen.

 • Operativsystem: Windows 7 eller högre, Windows Server 2012 R2 eller Windows Server 2012, Windows 10 Server, Windows Server 2008 R2 (Windows XP och Vista stöds inte längre)
 • Processor: x86- eller x64-bitars processor med 1 GHz och SSE2
 • Minne: 1 GB RAM (32-bitar), 2 GB RAM (64-bitar)
 • Hårddiskutrymme: minst 3,0 GB ledigt utrymme
 • Skärm: minst 1024 x 768
 • Grafikkort: DirectX 10-grafikkort krävs för hårdvaruacceleration av grafik

Köp Outlook 2016 som ett enda program från Office Suite till ett rimligt pris från Wiresoft

Outlook 2016 är en klassisk komponent i Microsofts sviter Office- men det saknas i Home & Student edition - och är vanligtvis inte tillgängligt separat från ett motsvarande Office-paket som ett enskilt program. I Wiresofts programvaruaffär kan du dock köpa Outlook 2016 som ett fristående program - till skillnad från de flesta andra försäljare av Microsoft-programvara.

Så när du köper Outlook 2016-programvara med Wiresoft, du gynnas dubbelt om du inte behöver den andra Office 2016 program, eftersom du får programvaran 1. individuellt och 2. till ett särskilt lågt pris! Utöver privata användare och egenföretagare är programvaruköpet av Outlook 2016 från Wiresoft därför också en särskilt ekonomisk lösning för mindre företag.

Dina fördelar när du köper en enkellicens av Outlook 2016 är därför: Du köper en licens för en enskild användare från Wiresoft, vilket inte tvingar dig till en prenumeration med avgiftsbelagda och i det långa loppet dyra uppdateringar, dessutom finns det inga begränsningar i funktionaliteten. Denna köpversion är endast registrerad på dig.

Säkra programvaruköp med Wiresoft: Använd programvara från Wiresoft är helt laglig - och utan risk för dig: eftersom den europeiska lagstiftaren uttryckligen har bekräftat detta! Varje Microsoft-program som erbjuds till försäljning hos Wiresoft, oavsett om det är en del av en volymlicens eller så kallad begagnad programvara, har också testats för faktisk användbarhet utan tidsbegränsningar eller andra begränsningar, så att det kan användas på din dator under obegränsad tid efter installationen.

En licens för en enskild användare för Outlook 2016 som erbjuds i programvaruhandeln kommer vanligtvis från en större volymlicens, som används av företag, eller så är det en begagnad programvara som inte längre används av den tidigare köparen och som därför har avinstallerats så att den kan återanvändas fritt. Detta innebär också att programmets funktionalitet är 100 % användbar, eftersom denna fristående programvara är helt identisk med Outlook 2016, som också ingår i Office Suite 2016.

Som en välrenommerad återförsäljare av begagnad programvara från Microsoft erbjuder Wiresoft endast sådana fullständiga versioner av Microsoft-program som är identiska med de versioner och utgåvor som finns tillgängliga i den vanliga handeln.

I Wiresoft Software Shop hittar du Outlook 2016 och dess andra versioner samt de andra Office-programmen till salu, liksom många andra Microsoft-program.

Om du har några frågor om Outlook 2016 eller något annat program från Office är du välkommen att kontakta oss via e-post, telefon eller chatt.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT OUTLOOK 2016"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT OUTLOOK 2016"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier