Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

  • SW10082
  • 6VC-02071
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
278,90 kr * 308,90 kr * (9,71% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Antal 1x R2 Device CAL
System  Windows Server
CAL RDS Device CAL R2
Omfattning av leverans Licens-ID + Autentiseringskod 
Körtid Obegränsad
Språk Alla språk
Terminalserver Kompatibel med


Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS) är efterföljaren till de gamla Terminal Server CALs. RDS är en centraliserad skrivbords- och applikationsplattform som ger dig ett brett utbud av alternativ för att leverera och hantera skrivbord och ansluta fjärrarbetare genom sessionsvirtualisering och Virtual Desktop Infrastructure (VDI)-teknik. På så sätt kan ni öka flexibiliteten och datasäkerheten på företaget genom en centraliserad skrivbordslösning, samtidigt som IT-avdelningen slipper hantera skrivbord och applikationer.

För ytterligare frågor om produkten, vänligen kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL"

Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS)

RDS är ett enkelt sätt att ge anställda i din organisation ett säkert sätt att få tillgång till företagsdata. Remote Desktop Services ersätter äldre terminalservrar och erbjuder centraliserad virtualisering med hjälp av VDI-teknik (Virtual Desktop Infrastructure). Detta innebär att din IT-avdelning bara behöver underhålla en server. Det är möjligt att skapa olika profiler för olika användare på Microsoft-servern, som sedan visas beroende på användarens licens. Användarna startar en normal Windows på sina datorer, men all data finns på servern. Användarna loggar in på servern via ett program och ser ett skrivbord på Standard så som det finns på servern. Från och med nu arbetar användaren endast i denna virtuella miljö, utan att data överförs från servern till användarens dator. Kunddata behöver inte längre lagras på användarens dator, vilket alltid är en risk, utan lagras endast på servern och användaren kan se dem via virtualisering. Om det uppstår problem i miljön behöver inte hela IT-avdelningen kallas in eller andra resurser blockeras. Eftersom det bara är en virtuell miljö behöver problemet bara åtgärdas på servern. När användarna loggar in igen ser de alla det uppdaterade, felfria gränssnittet utan att behöva vänta. Risken är också mindre att programuppdateringar (även från Windows ) orsakar problem. Windows Remote Desktop Services erbjuder en liten attackyta, eftersom endast en miljö behöver underhållas för många anställda, vilket minskar arbetet och gör allas arbete effektivare.

Värden för fjärrskrivbordssessionen som anslutningen görs till bestämmer för varje användare om det behövs en licens för att visa det virtuella skrivbordet, och i så fall vilken licens. Den begär licensen och när en användar- eller enhetslicens har överlämnats kan användaren börja arbeta.

Köpa en licens för en användare eller en enhet?

Licensmodellerna är så flexibla som du behöver. Om dina anställda ofta är på resande fot eller arbetar med olika enheter är en användar-CAL, dvs. en användarbaserad licens, ett bra val. För delade datorer, där flera användare delar en dator, eller om endast en enhet används per användare, bör du hellre välja en Device-CAL, dvs. en enhetsbaserad licens. Om du är osäker på vilken modell som är bäst för dig, kontakta vår support. Vår servicepersonal hjälper dig gärna. Vi beräknar den billigaste modellen för dig, eftersom en blandning av licenser kanske är vettigt. Beroende på hur de olika avdelningarna i företaget arbetar kan det vara bättre att ha användarbaserade licenser på ett ställe och enhetsbaserade licenser på ett annat.

Microsoft Remote Desktop Services 2012 R2 DEVICE CAL

Enhetslicensen som erbjuds här ger en dator rätt att ansluta till Microsoft-servern och därmed använda de tjänster som tillhandahålls där. Om dina användare måste hantera särskilt känsliga data är virtualisering av skrivbordet en bra idé. Varje användare arbetar i en skyddad miljö och administrationen avlastar IT-avdelningen.

Om du behöver en användarlicens hittar du lösningen här.

Köp Microsoft Remote Desktop Services RDS Cal

Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS) är efterföljaren till de gamla Terminal Server CALs. RDS är en centraliserad plattform för skrivbord och program som ger dig flera alternativ för att leverera och hantera skrivbord och för att ansluta fjärranställda med tekniker för sessionsvirtualisering och Virtual Desktop Infrastructure (VDI). Detta gör att du kan öka flexibiliteten och datasäkerheten i företaget med en centraliserad skrivbordslösning, samtidigt som IT-avdelningen slipper hantera skrivbord och program.

Köp CAL för enheter eller CAL för användare för Windows RDS Server?

Om du vill köpa en CAL för din Windows RDS-server kan du välja mellan Device-CAL och User-CAL. Som namnet antyder tilldelas Device-CAL en enhet, medan User-CAL är en personlig licens. Device-CAL är fördelaktigt för företag vars anställda endast arbetar från en arbetsstation eller med en dator eller delar en dator med flera anställda. User-CAL är däremot lämplig för anställda som arbetar från olika platser eller med olika enheter och som behöver vara anslutna till nätverket med varje enhet.

Vår servicepersonal svarar gärna på dina frågor om Microsoft Remote Desktop Services 2012  R2 Device-CAL. Det är bara att ta kontakt med oss - per telefon eller via vårt kontaktformulär. 

Ytterligare länkar till "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier