Chat with us, powered by LiveChat
JURIDISK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Företagskunder
telephone
Hjälp med uppställningen
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL

Klar för omedelbar avsändning, leveranstid 24 timmar

 • SW10394
 • 359-06866
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • EU
P Du får Bonuspoäng
NEDLADDNING AV PROGRAMVARA + LICENS
27 731,90 kr * 30 811,90 kr * (10% räddade)

inkl. moms.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Med varje köp från Wiresoft stödjer du Kinderschutzbund.


Är du företagskund
eller har du juridiska frågor?

Jag är här för dig.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

mer
DETALJER  
Antal 25x användar-CAL
System  SQL Server 
CAL Användar-CAL
Leveransens omfattning Licens-ID + Autentifieringskod 
Körtid Obegränsad
Språk Alla språk


För att kunna använda alla SQL-tjänster och funktioner i Microsoft SQL Server 2019 behöver en användare en motsvarande klientåtkomstlicens - SQL Server 2019 User CAL - med vilken han eller hon kan få tillgång till den från vilken slutenhet som helst. Själva SQL 2019-serverlicensen innehåller inga användarrättigheter, så dessa måste köpas separat i form av en CAL för användarna. De 25 klientåtliga användarna ger var och en motsvarande behörighet till 25 registrerade användare.

Om du har ytterligare frågor om produkten kan du kontakta vår kundtjänst.

mer
Produktinformation "MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL"

25x User CALs för SQL Server 2019 som begagnad programvara

För att kunna använda alla SQL-tjänster och funktioner i Microsoft SQL Server 2019 behöver en användare en motsvarande klientåtkomstlicens - SQL Server 2019 User CAL - med vilken han kan få tillgång till den från vilken slutenhet som helst. Själva SQL 2019 Server-licensen omfattar inte användarrättigheter, så dessa måste köpas separat i form av en CAL för användare. De 25 klientåtkomstlicenserna för användare ger var och en lämplig behörighet till tjugofem registrerade användare.

Som begagnad programvara har SQL Server 2019 User CALs från Wiresoft den stora fördelen att de redan är tillgängliga individuellt och till ett lägre pris än jämförbara erbjudanden från vanliga licensleverantörer. Samtidigt har de samma funktioner som User Client Access Licenses för SQL Server 2019 som finns tillgängliga i Microsofts officiella volymlicensprogram.

Få alla fördelar med MS SQL Server 2019 med en begagnad User CAL

SQL Server 2019 är den senaste versionen av Microsofts dataplattform från Microsoft, som förser ett företag med alla viktiga databas-, rapporterings- och analysfunktioner som ett modernt och kraftfullt relationellt databashanteringssystem (RDMS) måste erbjuda och som till exempel används för resursplaneringssystem, ERP-programvara och CRM-system.

Beroende på serverutgåvan omfattar detta inte bara klustring (grupptilldelning) av data, utan även övervakning av systematisk insamling och behandling av riktade frågor. Här kan användare med en SQL User CAL 2019 dra nytta av Intelligent Query Processing (IQP) för snabbare sökningar av större datamängder, Big Data Cluster-funktionen med verktyg för modeller för maskininlärning samt PolyBase för behandling av Transact-SQL-förfrågningar från externa datakällor.

Andra funktioner inkluderar:

 • Always Encrypted för att kryptera data från klienten till DBMS
 • Intelligent Query Processing (IQP) för optimering av sökningar i stora datamängder
 • Intelligent Performance, som ger snabbare utföringshastighet för databasoperationer
 • Snapshots av databaser för att dokumentera potentiella avvikelser
 • Senaste statistik över frågeplaner för uppdaterade vyer av frågeutförandeplaner
 • en förbättrad infrastruktur för profilering av lättviktsfrågor, och
 • Accelerated Database Recovery för snabbare återställning av databasen efter en omstart eller en återställning av en transaktion

Användarlicenser för SQL Server 2019 Standard edition

Med en begagnad användarlicens från Wiresoft kan du dra nytta av funktionerna i SQL Server 2019 Standard-Edition: Den är utformad för små och medelstora företag och erbjuder licensalternativet per server/CAL, vilket kräver ett motsvarande antal åtkomstlicenser (Client Access Licenses) för användare utöver serverlicensen.

Licensmodell för SQL Server 2019 via serverlicenser och CAL:er

Licensiering per server plus CAL:er för användare baseras på de vanliga krav som Microsoft anger: Varje server som kör en SQL Server-instans kräver en serverlicens för Standard. Dessutom kräver varje dedikerad användare som får tillgång till den licensierade SQL-servern en motsvarande åtkomstlicens (User CAL) för samma eller en nyare serverversion. Därför kallas denna licensmodell också för Server/CAL-licensiering.

Microsofts licenshantering skiljer alltså mellan licensiering av servrar och licensiering av enskilda användare. De sistnämnda har endast rätt att använda SQL Server-funktionerna genom användarklientåtkomst. Denna licens för klientåtkomst innehåller uteslutande åtkomsträttigheter i en klient/server-miljö utan att någon programvara behöver installeras. Användarlicenser för klientåtkomst reglerar användningsrättigheterna för SQL Server 2019, förutom åtkomsträttigheterna till den licensierade servern innehåller de även tillhörande tjänster.

Observera versionskompatibilitet för klientåtkomstlicenser för användare för SQL Server 2019

Med en User CAL för SQL Server 2019 är det alltså också möjligt att få tillgång till SQL Server 2017 eller en äldre version (nedgradering). Det omvända scenariot med att använda en User CAL för en äldre SQL Server-version, t.ex. 2017, för att få tillgång till en högre SQL Server-version, t.ex. 2019 (uppgradering), är dock inte möjligt.

Varför är CAL-baserad användning tillgänglig för SQL Server 2019 Standard edition?

Endast för Standard-Editionen av SQL Server 2019 erbjuder Microsoft också CAL-baserad licensiering för användare (eller slutpunkter). Detta gör det möjligt att använda SQL Server-funktionerna även för de användare vars server har lägre prestanda, vilket till exempel är fallet i små och medelstora företag, där detta är fullt tillräckligt. Licensiering med åtkomstbaserade licenser för användare är ett mer ekonomiskt sätt för sådana företag att använda SQL Server, eftersom de bara behöver köpa exakt så många användarlicenser för klientåtkomst som de faktiskt behöver. Microsofts licensmodell erbjuder två olika typer av klientåtkomstlicenser för SQL Server 2019:

 • SQL Server 2019 User CAL: Detta ger en dedikerad användare åtkomsträttigheter
 • SQL Server 2019 Device CAL: Detta ger åtkomsträttigheter till en dedikerad slutenhet (dator, bärbar dator, surfplatta, mobil)

Vilka är de särskilda funktionerna för licensiering med User CALs för SQL Server 2019?

User Client Access License är en enskild licens som ger specifika användare åtkomsträttigheter till SQL Server 2019. I detta fall är det inte möjligt att ändra den användare som först anges i efterhand, och inte heller att ändra typen av uppdrag. Dessa begränsningar ger ökad säkerhet och förhindrar missbruk av CAL:s, så att t.ex. inga obehöriga anställda eller främlingar kan få tillgång till ett företags affärskritiska data.

Vilka är fördelarna med User CAL för SQL Server 2019?

Användarlicensen för SQL Server 2019 är inte knuten till en specifik slutenhet, utan enbart till en specifik person. User CAL för SQL Server 2019 registrerar alltså bara en enda användare med namn. Det ger alltså användaren rätt att få tillgång till SQL-servern, varvid valet av slutenhet för åtkomsten i varje enskilt fall är fritt, men detta kan bara ske från en enda dator eller liknande vid samma tidpunkt.

Jämfört med den andra versionen av klientåtkomstlicensen, den enhetsberoende klientåtkomstlicensen, har användarklientåtkomstlicensen därför fördelen att användningen inte är lokalt bunden. Så länge den licensierade användarens slutenhet har tillgång till Internet kan användaren få tillgång till SQL Server inte bara inom företaget, t.ex. på arbetsplatsen, utan även utanför - t.ex. med en bärbar dator, surfplatta eller smartphone - på tåget, på en affärsresa eller hemmaOffice.

User CAL för SQL Server erbjuder därför flexibel och mobil användning av SQL Server-funktioner, särskilt för användare som ofta arbetar från olika platser och regelbundet ansluter till servern, eftersom de med User CAL alltid använder sitt personliga konto.

Slutsats

Vilken typ av CAL för SQL Server 2019 som ger flest fördelar i en viss organisation kan skilja sig från fall till fall. Beslutet om rätt licens för klientåtkomst måste fattas före köpet, eftersom en SQL Server User CAL inte kan ändras till en Device CAL eller vice versa.

Den baseras inte bara på antalet anställda utan också på den dominerande typen av användning av slututrustning: Om majoriteten av de anställda regelbundet använder olika datorer, inte bara internt utan även externt, mobilt eller på olika arbetsstationer för att få tillgång till SQL Server, ger användarlicenserna fler fördelar.

Köp User CALs för Microsoft SQL Server 2019 från och med en enda licens i Wiresoft Online Shop

User CALs för SQL Server 2019 finns i Wiresofts webbutik för så lite som en licens - som begagnad programvara är de betydligt billigare, men i begagnat skick har de inga nackdelar när det gäller användbarhet.

Vad är User CALs för SQL Server 2019 som använd programvara?

De User CALs för SQL Server 2019 som erbjuds i Wiresofts webbutik är vanliga åtkomstlicenser från Microsofts licensprogram; som en del av en volymlicens för användare av SQL Server 2019 köptes de först av ett företag som sålde vidare de obehövliga användartillträdeslicenserna eller hela volymlicensen till Wiresoft. Volymlicensen delades upp i enskilda licenser och användarlicenserna markerades som använd programvara. Detta innebär dock inte att SQL Server User CAL-programvaran utsätts för allmänt slitage eller någon annan begränsning av dess funktionalitet eller tidsbegränsning.

Vilken säkerhet erbjuder User CALs för SQL Server 2019 som använd programvara?

Att köpa begagnade SQL Server User CALs från Wiresoft är inte bara prisvärt för våra kunder, utan också säkert! Du får inte bara CAL för en användare för Microsoft SQL Server 2019 till ett lägre pris än jämförbar ny programvara, utan du har också köparens säkerhet med omedelbar nedladdning plus licensaktivering med den medföljande volymlicensnyckeln:

Alla User CALs för SQL Server 2019 som erbjuds av Wiresoft kommer från licensförteckningar från företag i Europeiska unionen. För dig som kund innebär köpet av en User CAL för SQL Server 2019 - eller någon annan Microsoft-klientåtkomstlicens som Wiresoft erbjuder som begagnad programvara - och användningen av den rättssäkerhet, eftersom den inte bryter mot några gällande bestämmelser, vilket också har bekräftats tydligt om och om igen av olika domstolsbeslut. Eftersom köparen är fullständigt bevisad är begagnad programvara från Wiresoft också revisionssäker!

Dina fördelar med begagnad programvara från User CALs för SQL Server 2019

Wiresofts erbjudande av User CALs för SQL Server 2019 eller andra licenser för klientåtkomst som begagnad programvara är inte bara ett oftast billigt alternativ till jämförbara kommersiellt tillgängliga erbjudanden, utan ger också våra kunder möjlighet att fritt välja att köpa det exakta antal User CALs som behövs för att licensiera tjänsterna för SQL Server, vilket sänker licensieringskostnaden.

Med det breda utbudet av CALs som begagnad programvara i Wiresofts webbutik har du också möjlighet att köpa CALs för enheter för SQL Server 2019 samt Accesslicenser för äldre eller nyare versioner av MS SQL Server utöver User CALs. Genom att köpa klientåtkomstlicenser för äldre SQL Server-versioner undviker du att behöva köpa ny maskinvara eller att ofta få problem med kompatibiliteten. Dra nytta av det breda utbudet av begagnad programvara av olika CAL-versioner för SQL Server hos Wiresoft!

I Wiresoft Software Shop hittar du User and Device CALs för SQL Server 2019 samt andra Microsoft klientåtkomstlicenser eller serverprogram - till låga priser som begagnad programvara inkl. omedelbar nedladdning och aktivering. Om du har några frågor om User CALs för SQL Server 2019 eller någon annan Microsoft-produkt kan du kontakta oss via chatt, e-post eller telefon.

Ytterligare länkar till "MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL"
mer
Kundrecensioner för "MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 25 PACK USER CAL"
Skriv en recension
Recensioner kommer att aktiveras efter verifiering.

De fält som är markerade med * är obligatoriska.

Jag har tagit del av bestämmelserna om dataskydd.

Kategorier